Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

eski eşim yeniden evlendiğim için velayet davası açtı sıkıntı yok ama prosedürler...

nasılsın kuzummm?? hamile misinnn
Hiç ilgilenmiyor şu,oralı bile değildi evlenince kötü mi bindiakrabaydiniz de mi bir de

Evet canim kaza kurşunu sürpriz oldu

Hiç ilgilenmiyor şu,oralı bile değildi evlenince kötü mi bindiakrabaydiniz de mi bir de

Evet canim kaza kurşunu sürpriz oldu
Hayırlısı olsun canım
Evet evlenince kıymete bindiler
Eski eşin evli mi? Bir de geldiler mi? Nasıl geçti canım?
Hayır canım o evli değil, yarın sabah 10 da eve gelecekler. Dün ben psikolog ile başbaşa görüştüm. Yarın da eve gelip çocuklar ile görüşecek.

Görüşürüz ablacim
Geldim evdeyim kaptanım
Hayırlı bereketli alışverişler.
Teşekkürler kaptanım sağol
Neden böyle bir durum oluştu ki,eski eşinizmi buna karar verdi yoksa.
11.111 i yakaladim
Süpersin kuzu

Fazla kalmıyorsunuz demek ki,burada sıcak hava çok güzel,keyfini çıkarın gezerek
Ablamların evi olduğu için cnm kendi düzenleri var bi de büyük yeğenim lise sınavına girecek bu yıl biraz da ben çalıştırırım akşamları sonra geliriz dedik :) yazın daha bol inşallah
Tamam sandalet bile aldık

Şansınıza havada güzel nasılsa,yeğenle buluşma der vakti kolay gelsin şimdiden.
Süper olmuş sandaletlerde hazırmış rahat olur yürürkende.

Neden böyle bir durum oluştu ki,eski eşinizmi buna karar verdi yoksa.
Hayır canım, her velayet davasında çocukların kararı önemlidir(eğer yaşları büyükse). O yüzden gelip hem çocukların yaşam alanlarını, hem yaşam standartlarını görmek fikirlerini almak için hakim Sir raporu alınmasını ister. Sir raporunu pedagog verir. Pedagog un verdiği rapora karşı tarafın itiraz etme hakkı vardır :) itiraz etmesi durumunda Sir raporunu birden fazla pedagog (heyet) verir.

Baya detaylı anlattım konuşasım varmış demekki :d

Velayet sizde ama demi,babada mı sıkıntı var yoksa ben öyle algıladım durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…