Mesela bilgisayarda adımları yazarken izledim dün.Bende arkada ses olsun diye izliyordum eskiden de
Görüşürüz ablacimMarkete gidiyorum görüşürüz
Hiç ilgilenmiyor şu,oralı bile değildi evlenince kötü mi bindieski eşim yeniden evlendiğim için velayet davası açtısıkıntı yok ama prosedürler...
nasılsın kuzummm?? hamile misinnn
Hayırlı bereketli alışverişler.Markete gidiyorum görüşürüz
Eski eşin evli mi? Bir de geldiler mi? Nasıl geçti canım?Aslında aklımda 1 saatlik yürüyüş vardı, dün yapamadım bugün de yapamıyorum çok fazla işim var yarın sabah pedagoglar eve gelicek evi toparlamam lazım
Teşekkürler kaptanimAfiyet olsun pastelfitim ❤
Bu sene sporda yaptin canim onunda etkisi olmustur
Maşallah tebrik ediyorum❤❤
Hayırlısı olsun canımHiç ilgilenmiyor şu,oralı bile değildi evlenince kötü mi bindiakrabaydiniz de mi bir de
Evet canim kaza kurşunusürpriz oldu
Hayır canım o evli değil, yarın sabah 10 da eve gelecekler. Dün ben psikolog ile başbaşa görüştüm. Yarın da eve gelip çocuklar ile görüşecek.Eski eşin evli mi? Bir de geldiler mi? Nasıl geçti canım?
Geldim evdeyim kaptanımGörüşürüz ablacim
Teşekkürler kaptanım sağolHayırlı bereketli alışverişler.
Neden böyle bir durum oluştu ki,eski eşinizmi buna karar verdi yoksa.Hayırlısı olsun canım
Evet evlenince kıymete bindiler
Hayır canım o evli değil, yarın sabah 10 da eve gelecekler. Dün ben psikolog ile başbaşa görüştüm. Yarın da eve gelip çocuklar ile görüşecek.
Süpersin kuzu11.111 i yakaladim
Yok cnm bayramda Ankara ' dayız önceden gidelim dedik cumö döneceğizBayram tatili içinmi gidiyorsun.
Fazla kalmıyorsunuz demek ki,burada sıcak hava çok güzel,keyfini çıkarın gezerekYok cnm bayramda Ankara ' dayız önceden gidelim dedik cumö döneceğiz
Ablamların evi olduğu için cnm kendi düzenleri var bi de büyük yeğenim lise sınavına girecek bu yılFazla kalmıyorsunuz demek ki,burada sıcak hava çok güzel,keyfini çıkarın gezerek
Şansınıza havada güzel nasılsa,yeğenle buluşma der vakti kolay gelsin şimdiden.Ablamların evi olduğu için cnm kendi düzenleri var bi de büyük yeğenim lise sınavına girecek bu yılbiraz da ben çalıştırırım akşamları sonra geliriz dedik :) yazın daha bol inşallah
Tamamsandalet bile aldık
Hayır canım, her velayet davasında çocukların kararı önemlidir(eğer yaşları büyükse). O yüzden gelip hem çocukların yaşam alanlarını, hem yaşam standartlarını görmek fikirlerini almak için hakim Sir raporu alınmasını ister. Sir raporunu pedagog verir. Pedagog un verdiği rapora karşı tarafın itiraz etme hakkı vardır :) itiraz etmesi durumunda Sir raporunu birden fazla pedagog (heyet) verir.Neden böyle bir durum oluştu ki,eski eşinizmi buna karar verdi yoksa.
Velayet sizde ama demi,babada mı sıkıntı var yoksa ben öyle algıladım durumu.Hayır canım, her velayet davasında çocukların kararı önemlidir(eğer yaşları büyükse). O yüzden gelip hem çocukların yaşam alanlarını, hem yaşam standartlarını görmek fikirlerini almak için hakim Sir raporu alınmasını ister. Sir raporunu pedagog verir. Pedagog un verdiği rapora karşı tarafın itiraz etme hakkı vardır :) itiraz etmesi durumunda Sir raporunu birden fazla pedagog (heyet) verir.
Baya detaylı anlattım konuşasım varmış demekki :d
Geçmiş olsunKızlar rahatsızım, giremedim. kusura bakmayın, panik atak başlangıcı oldu. Çok üzgünüm. Merak etmeyin beni diye girdim. Allah'a emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?