Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Anneden yana oluyorlar, çocuk kaç yaşında . Babalarin yaptigi ilgilenememk kadın başkasıyla evlenince kıymete biniyor m içten içe barışma ümidi benden başkasıyla olamaz derdi

Oyy lgszede

Arkadaşımın ablası 33 yaşında, dün sabah birden kalp krizi geçirip vefat etmiş, cenazesinden geliyoruz. 3 yaşında ve 4 aylık iki çocuğu var offf off
Ne acı bir durum başın sağolsun,mekanı cennet olsun,kalan 2 çocuk için çok zor olacak artık.
Ankaradan cnm
Dudulluda indik servisteyiz Kadıköy e
Kurtköy de miydin bi okumuştum sanki
Varmışsınız iyi,kadıköy'demi kalacaksınız.

Cnm 1 yıl olmuştur yaklaşık boşanalı di mi
Bu işler boşanırken konuşulmaz mı ya
Demek sen maşallah güzel bi evlilik yapınca harekete geçti tövbe tövbe

Velayet sizde ama demi,babada mı sıkıntı var yoksa ben öyle algıladım durumu.
Velayet bende evet, babaları sadece evlendim diye almak istiyor. Amacı beni üzmek yani :)
Anneden yana oluyorlar, çocuk kaç yaşında . Babalarin yaptigi ilgilenememk kadın başkasıyla evlenince kıymete biniyor m içten içe barışma ümidi benden başkasıyla olamaz derdi
Benim çocuklarım da benden yana gibi duruyor çok üstelemiyorum :) kızım 11 oğlum 7 yaşında canım.
Cnm 1 yıl olmuştur yaklaşık boşanalı di mi
Bu işler boşanırken konuşulmaz mı ya
Demek sen maşallah güzel bi evlilik yapınca harekete geçti tövbe tövbe
Kuzum 3 sene oldu boşanalı evlendiğimi duyduğu an açtı davayı. :))

Şimdimi aklına gelmiş baba olduğu,siz yenimi evlendiniz de kafasına dan etti onun.
Saçmalamış yani,çocuklar mutluysa huzurluysa zaten babayıda ilgilendirmez bu durumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…