- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
Aaa hos geliyorsunİstanbul canım
Batuhan a çok gülüyorum ya ama iyi çocuk
acil şifalar diliyorum canım
Aaa başınız sagolsun Allah rahmet eylesin cok üzüldümArkadaşımın ablası 33 yaşında, dün sabah birden kalp krizi geçirip vefat etmiş, cenazesinden geliyoruz. 3 yaşında ve 4 aylık iki çocuğu var offf off
Anneden yana oluyorlar, çocuk kaç yaşında . Babalarin yaptigi ilgilenememk kadın başkasıyla evlenince kıymete biniyor m içten içe barışma ümidi benden başkasıyla olamaz derdiHayırlısı olsun canım
Evet evlenince kıymete bindiler
Hayır canım o evli değil, yarın sabah 10 da eve gelecekler. Dün ben psikolog ile başbaşa görüştüm. Yarın da eve gelip çocuklar ile görüşecek.
Ankaradan cnmAaa hos geliyorsunnerden peki
Oyy lgszedeAblamların evi olduğu için cnm kendi düzenleri var bi de büyük yeğenim lise sınavına girecek bu yılbiraz da ben çalıştırırım akşamları sonra geliriz dedik :) yazın daha bol inşallah
Tamamsandalet bile aldık
Ne acı bir durum başın sağolsun,mekanı cennet olsun,kalan 2 çocuk için çok zor olacak artık.Arkadaşımın ablası 33 yaşında, dün sabah birden kalp krizi geçirip vefat etmiş, cenazesinden geliyoruz. 3 yaşında ve 4 aylık iki çocuğu var offf off
Varmışsınız iyi,kadıköy'demi kalacaksınız.Ankaradan cnm
Dudulluda indik servisteyiz Kadıköy e
Kurtköy de miydin bi okumuştum sanki
Cnm 1 yıl olmuştur yaklaşık boşanalı di miHayırlısı olsun canım
Hayır canım o evli değil, yarın sabah 10 da eve gelecekler. Dün ben psikolog ile başbaşa görüştüm. Yarın da eve gelip çocuklar ile görüşecek.
Off gencecik kadınArkadaşımın ablası 33 yaşında, dün sabah birden kalp krizi geçirip vefat etmiş, cenazesinden geliyoruz. 3 yaşında ve 4 aylık iki çocuğu var offf off
Allah rahmet etsin, mekânı cennet olsun.Arkadaşımın ablası 33 yaşında, dün sabah birden kalp krizi geçirip vefat etmiş, cenazesinden geliyoruz. 3 yaşında ve 4 aylık iki çocuğu var offf off
Başınız sağolsun canım Allah rahmet etsin mekanı cennet olsunArkadaşımın ablası 33 yaşında, dün sabah birden kalp krizi geçirip vefat etmiş, cenazesinden geliyoruz. 3 yaşında ve 4 aylık iki çocuğu var offf off
Evet evet her yere uzak asdf hoşgeldiniz keyfini çıkarınAnkaradan cnm
Dudulluda indik servisteyiz Kadıköy e
Kurtköy de miydin bi okumuştum sanki
Velayet bende evet, babaları sadece evlendim diye almak istiyor. Amacı beni üzmek yani :)Velayet sizde ama demi,babada mı sıkıntı var yoksa ben öyle algıladım durumu.
Benim çocuklarım da benden yana gibi duruyor çok üstelemiyorum :) kızım 11 oğlum 7 yaşında canım.Anneden yana oluyorlar, çocuk kaç yaşında . Babalarin yaptigi ilgilenememk kadın başkasıyla evlenince kıymete biniyor m içten içe barışma ümidi benden başkasıyla olamaz derdi
Kuzum 3 sene oldu boşanalıCnm 1 yıl olmuştur yaklaşık boşanalı di mi
Bu işler boşanırken konuşulmaz mı ya
Demek sen maşallah güzel bi evlilik yapınca harekete geçti tövbe tövbe
Şimdimi aklına gelmiş baba olduğu,siz yenimi evlendiniz de kafasına dan etti onun.Velayet bende evet, babaları sadece evlendim diye almak istiyor. Amacı beni üzmek yani :)
Benim çocuklarım da benden yana gibi duruyor çok üstelemiyorum :) kızım 11 oğlum 7 yaşında canım.
Kuzum 3 sene oldu boşanalıevlendiğimi duyduğu an açtı davayı. :))
Hayırlısı olur inşallahHayırlısı olsun canım
Napıcaksın işte adam kendisine uğraş arıyordu 1 sene olcak nerdeyse dava muhabbeti var. Daha da bitmez zatenŞimdimi aklına gelmiş baba olduğu,siz yenimi evlendiniz de kafasına dan etti onun.
Saçmalamış yani,çocuklar mutluysa huzurluysa zaten babayıda ilgilendirmez bu durumlar.
Amin canımHayırlısı olur inşallah
Hayatını tekrar kurman çok güzelNapıcaksın işte adam kendisine uğraş arıyordu 1 sene olcak nerdeyse dava muhabbeti var. Daha da bitmez zaten
Amin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?