Rabb'im hayırlısını nasip etsin inşallah canımNapıcaksın işte adam kendisine uğraş arıyordu 1 sene olcak nerdeyse dava muhabbeti var. Daha da bitmez zaten
Amin canım
Kebap deyince Adana tabikide yaaa
Tebrikler canımmmm
Tebrikler canım
Hayırlı iftarlar canım
Süpersin harika
Hadi herkese başarılarHerkese Merhaba
Salı ve Çarşamba günleri adım yarışması düzenliyoruz. Bu yarışmada adım kraliçesi ve yükselen yıldızlarımızı seçeceğiz. Herkese Başarılar.
North River Kırmızı Kaptan @erenmothers Kırmızı Kinoalihatun Kırmızı @19Temmuzda69um Kırmızı 60kiloyum Kırmızı fesang Kırmızı Sarı @iceteavecheesecakelutfen Kırmızı Sarı @sara_28 Mavi Kaptan pastelfit Mavi @dolunaydagel Mavi @Aomine Daiki Mavi @yildiz4kc Mavi @She-Raa Mavi Sarı @Migim Mavi Sarı @HanimKelesimiGetir Yeşil Kaptan Zipzip- MasterFit Kaptanı
17.00014.000
Afiyet olsun canim25 Nisan menüm
Sahur:
2dilim ekmek
1yumurta
2dilim süzme peynir
Yeşillik
İftar:
1kepçe yayla çorbası
Taze fasulye
Karpuz
Salata
4yk peynirli makarna
2dilim ekmek
Su:2 litre
Spor:Eki Görüntüle 3056037
Zipzip- Cordelia North River
Arkadaşımın ablası 33 yaşında, dün sabah birden kalp krizi geçirip vefat etmiş, cenazesinden geliyoruz. 3 yaşında ve 4 aylık iki çocuğu var offf off
Yok güzelce psikolojim bozulmuş almadan geri veriyorum zatenKorumaya al istersen,gene yediklerine dikkt et olmazsa,bir anda boşlarsan geri alırsın verdiğin kiloyuda
Sağol kuzum bitti sonunda epey hamlamışım gene
Sporu bir yıldır yapmıyorumKolay gelsin canım ☺
O zaman karbonhidrat azaltıp kardiyo artırmayı dene cnm
Allah rahmet eylesin aniden mi kalp krizi geçirdi herhangi bir kalp rahatsızlığı var mıydıArkadaşımın ablası 33 yaşında, dün sabah birden kalp krizi geçirip vefat etmiş, cenazesinden geliyoruz. 3 yaşında ve 4 aylık iki çocuğu var offf off
Arkadaşımın ablası 33 yaşında, dün sabah birden kalp krizi geçirip vefat etmiş, cenazesinden geliyoruz. 3 yaşında ve 4 aylık iki çocuğu var offf off
Çocuklara bahsetmen gerekecek ama bu durumdan. Ya sonuçlandığında velayet babaya verilirse o zaman şoklanmasınlarVelayet bende evet, babaları sadece evlendim diye almak istiyor. Amacı beni üzmek yani :)
Benim çocuklarım da benden yana gibi duruyor çok üstelemiyorum :) kızım 11 oğlum 7 yaşında canım.
Kuzum 3 sene oldu boşanalıevlendiğimi duyduğu an açtı davayı. :))
Canım ikizim, senin bildirimine tıkladım. Bi Sürü bildirim ama Hiç halim yok.moral olur diye sana tıkladım. Kimse yle konuşmak istemiyorum. Biraz yoğun olunca işler, panik ve stres yaptım ve ufacık şeyleri takan takıntılı bir insanım. Onlar küçük küçük birikip patlıyor. Halbuki sağlığım sihatim yerinde. Sevdiklerim yanımda. Borcum harcım yok. İşte Kısa sürdü ama kendimi kontrol altına alamadım. Ne Zaman biseyi biraz düşünsem....@19Temmuzda69um ikizim çok geçmiş olsun ne oldu sana öyle?? Uzun düşünme hiçbir şeyi değmiyor inan ki olan hep bize oluyor
Allah rahmet eylesinArkadaşımın ablası 33 yaşında, dün sabah birden kalp krizi geçirip vefat etmiş, cenazesinden geliyoruz. 3 yaşında ve 4 aylık iki çocuğu var offf off
Çok geçmiş olsunKızlar rahatsızım, giremedim. kusura bakmayın, panik atak başlangıcı oldu. Çok üzgünüm. Merak etmeyin beni diye girdim. Allah'a emanet olun
Afiyet olsun tatlim25 Nisan menüm
Sahur:
2dilim ekmek
1yumurta
2dilim süzme peynir
Yeşillik
İftar:
1kepçe yayla çorbası
Taze fasulye
Karpuz
Salata
4yk peynirli makarna
2dilim ekmek
Su:2 litre
Spor:Eki Görüntüle 3056037
Zipzip- Cordelia North River
Gecmis olsun canimAh fesangcım çok geçmiş olsun ne kadar üzücü küçük çocukları varmış nirde
Yalnız aşıdan veya covidden sonra kalp çarpıntısı olan çok insan var. Hatta bende de var aşırı kalp çarpıntısı. İnan dün bir ara herhalde kalp krizi geçiriyorum dedim. Neden böyle bilmiyorum. Ekg de bir şey çıkmadı. Ama herkesten duyuyorum bu çarpıntı olayını.
Allah geri kalanlara sabır versin yavrularına da…Başınız sağolsun…
Bu yazdiklarina cok sey yazmak istiyorum ama susmayi tercih ediyorum....Burada bile , sarı takıma girdim hayatımda bir kez, menü yine de bildirsem daha iyiymiş. Nasıl olsa salak boza,her yerde salaktir. Nedense bı ben. Çünkü salagim diyorum ya. Bakıyorum kaç kişi adım tamamlamamış , yazıp geçiyor. En iyisi de bu cidden. Ben tamamlamadigimda gece tamamlamam isteniyor. Çikolata yiyorum,sanki yemeyip 2 kilomu vericem. Kâbus gördüm diye upuzun mesaj atıyorum, biraz az kilo vericem, sağlığım önemli diyip,açıklamalarla menü yazıyorum,hâlâ, "sen naaptin"... böyle yemesen iyi vb. Ya mazeret bildirdim mazeret.Cidden tüm samimiyetimle söylüyorum. Salak her yerde salaktir .bunlara izin veren istemeden de olsa benim. Umudum çok çok az ama tedavi gorucem. (Seni sevmiştim ikizim) Hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?