Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bazen D vitamini ve Demir eksikliği de aşırı halsizlik yapıyor arkadaşlar, kan değerlerinize baktırsınız mı hiç yakın zamanda?
D vitamini alıyorum. en son ocakta tahlil oldum. ferritin biraz düşmüştü. oruç da etkiledi beni ama. sahura kalkmak zorluyor. işe gidince uyuyamıyorum. yorgunluk da var.

Afiyet olsun canim

D vitamini alıyorum. en son ocakta tahlil oldum. ferritin biraz düşmüştü. oruç da etkiledi beni ama. sahura kalkmak zorluyor. işe gidince uyuyamıyorum. yorgunluk da var.
Ferritin düşüklüğü için ben serum aldım kan tüpleri kullandım ama ona çok dikkat etmek gerekiyor kolay yükselmiyor o öyle. Sürekli çaba göstermek gerekiyor yükseltmek için.

Afiyet olsun canım
Plates yapmayı bende istiyorum bir ara yapmıştım öok güzel incelmiştim

Hayırlısı canım güneşli havaları çok seviyorum ben daha bir mutlu daha bşr enerjik oluyorum
Ben yağmuru puslu havayı severim ama soğuk olmayacak Karadeniz gibi ılık olacak . 3_4gundur havalar çok güzel özlemişiz valla içimiz ısındı

Afiyet olsun canım
Plates yapmayı bende istiyorum bir ara yapmıştım öok güzel incelmiştim
Ben reformer pilatese gidiyordum bayadır ama ara verdim ara verince o kaslı görüntü hemen yok oldu 1 ayda buna deliriyorum. O kadar emek veriyorsun bir anda buhar oluyor emekler. Ben de online hoca buldum ve onunla online yapmaya başladım. Daha yeni başladık bugün, bakalım göreceğiz sonuçları hep birlikte…

Valla ben şahsen eleştirilmek isterim ki kendime geleyim. Birileri nirilerini sarsmalı sen kafana takma Northcum
Takmıyorum pamuğum geçen haftalarda arti geldim hemde yedim ya She-Raa kaptanimdi özür diledim bana ne dedi
Niye mahcup oluyorsun yemeyi sen istemedin ki dedi (çok zekice laf soktu ) silappp diye vurdu yüzüme ekran görüntüsü aldım bi daha bu hatayı yapmayım başkasının emeğine saygısızlığı diye . Hepimizin iyi yada kötü günü olur ama bunu başkasına mal edemeyiz

Düzenli yaparsan sonuç muhakkak güzel olur canım ben kendim yapıyordum çember ve diğer aletleriyle çalışıyordum özellikle alt ve üst bacak kaslarını çok inceltiyor yeniden başlayacam

Düzenli yaparsan sonuç muhakkak güzel olur canım ben kendim yapıyordum çember ve diğer aletleriyle çalışıyordum özellikle alt ve üst bacak kaslarını çok inceltiyor yeniden başlayacam
Ramazan bitsin bende basen için başlayacağım. Sadece yürüyüş yetmiyor. Burcu hocayı takip ediyordum başlarım gene ona

Panik atak değil benim ki yaygın anksiyete pandemiden dolayı yaygınlaşan ve çoğalan bir çeşit rahatsızlık .

Valla ben şahsen eleştirilmek isterim ki kendime geleyim. Birileri nirilerini sarsmalı sen kafana takma Northcum
Bende senin gibi düşünüyorum bu konuda menü yazmaktaki amaçda bu olmalı aslında yoksa sadece afiyet olsun deyip geçmek önemli değil yediğimiz içtiğimiz şeylerin hangisi neden yanlış doğrusunu nasıl yapabiliriz diye konuşup yazılsa ben çok memnun olurum bunu yazan benim iyiliğimi istiyordur diye düşünüp mutlu olurum yoksa isteyen istediğini yer kime ne ama buradaki amaç birbirimize destek olup kilo vermeyi sağlamaksa eleştiriye açık olmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…