Hayırlısı canım güneşli havaları çok seviyorum ben daha bir mutlu daha bir enerjik oluyorumBayramda da 5 derece filan düşüyor sıcaklık şimdilik öyle gösteriyor
14.629 adim atamadimBunu da taaa öğlen almıştımşimdi kaç oldun zıpzıpcım
D vitamini alıyorum. en son ocakta tahlil oldum. ferritin biraz düşmüştü. oruç da etkiledi beni ama. sahura kalkmak zorluyor. işe gidince uyuyamıyorum. yorgunluk da var.Bazen D vitamini ve Demir eksikliği de aşırı halsizlik yapıyor arkadaşlar, kan değerlerinize baktırsınız mı hiç yakın zamanda?
Afiyet olsun canimMenümü de paylaşayım.
Sabah:
-1 dilim beyaz peynir
-1 haşlanmış yumurta
-3 zeytin
-salatalık, domates, maydonoz, dereotu
Ara:
-tarçınlı türk kahvesi
-1.5 tk fıstık ezmesi
Öğle:
-5 yk etli patlıcan yemeği
-3 yk yoğurt
-turp-havuç salatası
Ara:
-2 mesine hurması
-1 tk fıstık ezmesi
Akşam:
-zeytinyağlı sebze aote
-yoğurt
Ara:
-1 kare bitter çikolata
-türk kahvesi
Adım: 7.174 adım + 1 saat online pilates
Ferritin düşüklüğü için ben serum aldım kan tüpleri kullandım ama ona çok dikkat etmek gerekiyor kolay yükselmiyor o öyle. Sürekli çaba göstermek gerekiyor yükseltmek için.D vitamini alıyorum. en son ocakta tahlil oldum. ferritin biraz düşmüştü. oruç da etkiledi beni ama. sahura kalkmak zorluyor. işe gidince uyuyamıyorum. yorgunluk da var.
Afiyet olsun canımMenümü de paylaşayım.
Sabah:
-1 dilim beyaz peynir
-1 haşlanmış yumurta
-3 zeytin
-salatalık, domates, maydonoz, dereotu
Ara:
-tarçınlı türk kahvesi
-1.5 tk fıstık ezmesi
Öğle:
-5 yk etli patlıcan yemeği
-3 yk yoğurt
-turp-havuç salatası
Ara:
-2 mesine hurması
-1 tk fıstık ezmesi
Akşam:
-zeytinyağlı sebze aote
-yoğurt
Ara:
-1 kare bitter çikolata
-türk kahvesi
Adım: 7.174 adım + 1 saat online pilates
Ben yağmuru puslu havayı severim ama soğuk olmayacak Karadeniz gibi ılık olacak . 3_4gundur havalar çok güzel özlemişiz valla içimiz ısındıHayırlısı canım güneşli havaları çok seviyorum ben daha bir mutlu daha bşr enerjik oluyorum
Sen Karadenizlimisin canımBen yağmuru puslu havayı severim ama soğuk olmayacak Karadeniz gibi ılık olacak . 3_4gundur havalar çok güzel özlemişiz valla içimiz ısındı
Afiyet olsun canim26 Nisan 2022
sahur 04.00
peynirli omlet
7 zeytin
domates
1 parça pide
iftar 20.05
ev yapımı kıymalı pide
domates salatalık biber
ara dondurma
1 lt tarçınlı suZipzip- Cordelia North River
Eki Görüntüle 3056135
Ben reformer pilatese gidiyordum bayadır ama ara verdim ara verince o kaslı görüntü hemen yok oldu 1 ayda buna deliriyorum. O kadar emek veriyorsun bir anda buhar oluyor emekler. Ben de online hoca buldum ve onunla online yapmaya başladım. Daha yeni başladık bugün, bakalım göreceğiz sonuçları hep birlikte…Afiyet olsun canım
Plates yapmayı bende istiyorum bir ara yapmıştım öok güzel incelmiştim
Afiyet olsun canim26 Nisan 2022
sahur 04.00
peynirli omlet
7 zeytin
domates
1 parça pide
iftar 20.05
ev yapımı kıymalı pide
domates salatalık biber
ara dondurma
1 lt tarçınlı suZipzip- Cordelia North River
Eki Görüntüle 3056135
Şimdi aa bide mi yedin desek suçlu mu oluruzvalla pide süpriz oldu. mecbur yedim. annem değişiklik olsun, hem de ben oruçluyum diye yapmış. başka yemek yoktu yedim
Valla ben şahsen eleştirilmek isterim ki kendime geleyim. Birileri nirilerini sarsmalı sen kafana takma NorthcumŞimdi aa bide mi yedin desek suçlu mu oluruz
Takmıyorum pamuğum geçen haftalarda arti geldim hemde yedim yaValla ben şahsen eleştirilmek isterim ki kendime geleyim. Birileri nirilerini sarsmalı sen kafana takma Northcum
Düzenli yaparsan sonuç muhakkak güzel olur canım ben kendim yapıyordum çember ve diğer aletleriyle çalışıyordum özellikle alt ve üst bacak kaslarını çok inceltiyor yeniden başlayacamBen reformer pilatese gidiyordum bayadır ama ara verdim ara verince o kaslı görüntü hemen yok oldu 1 ayda buna deliriyorum. O kadar emek veriyorsun bir anda buhar oluyor emekler. Ben de online hoca buldum ve onunla online yapmaya başladım. Daha yeni başladık bugün, bakalım göreceğiz sonuçları hep birlikte…
Ramazan bitsin bende basen için başlayacağım. Sadece yürüyüş yetmiyor. Burcu hocayı takip ediyordum başlarım gene onaDüzenli yaparsan sonuç muhakkak güzel olur canım ben kendim yapıyordum çember ve diğer aletleriyle çalışıyordum özellikle alt ve üst bacak kaslarını çok inceltiyor yeniden başlayacam
Panik atak değil benim ki yaygın anksiyete pandemiden dolayı yaygınlaşan ve çoğalan bir çeşit rahatsızlık .Kimle konuşsam panikatak olduğumdan şüpheleniyorum diyor. Kesinlikle panikatak olmam için bir sebep yok ve asla o kıvama gelecek durumda da değilim. Hepimizin kendince sıkıntıları elbette var ama hayır bende panikatak yaratacak bir durum yok ve bu zamana kadar da hiç yaşamadım böyle bir şeyi. Kesinlikle aşıdan sonra başladı çarpıntım. Ama 3. Aşıdan sonra, bunu da belirteyim…
Bende senin gibi düşünüyorum bu konuda menü yazmaktaki amaçda bu olmalı aslında yoksa sadece afiyet olsun deyip geçmek önemli değil yediğimiz içtiğimiz şeylerin hangisi neden yanlış doğrusunu nasıl yapabiliriz diye konuşup yazılsa ben çok memnun olurum bunu yazan benim iyiliğimi istiyordur diye düşünüp mutlu olurum yoksa isteyen istediğini yer kime ne ama buradaki amaç birbirimize destek olup kilo vermeyi sağlamaksa eleştiriye açık olmak lazımValla ben şahsen eleştirilmek isterim ki kendime geleyim. Birileri nirilerini sarsmalı sen kafana takma Northcum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?