- 20 Mart 2008
- 142.081
- 214.225
- 1.423
- 60
Erkeklerin kolay kabullenemediği durum bu işte,tekrar kadının evlenmesi hazmediyorlar genelde.Napıcaksın işte adam kendisine uğraş arıyordu 1 sene olcak nerdeyse dava muhabbeti var. Daha da bitmez zaten
Amin canım
Psikoloji işe yarıyor yani bundaYok güzelce psikolojim bozulmuş almadan geri veriyorum zaten
Ne güzel keyifli bir akşam yaşamışsınız, bugünde gezin keyfini çıkarın hemensağol ablacım getirdiklerimize sevindiler futbol oynadık evde yemek ödev filan akşam oldu
Ayneen yarın gicez kısmet olursa
AyyyyAllah rahmet eylesin çok üzücü bir durum
Aynen cnm ama dersleri iyi inşallah güzel yer kazanır
Evet ablamın evi Validebağ a yakınsiz hangi semtteziniz
Afiyetler olsunSabah
1 salatalık
domates
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 portakal
Ara 1 muz 1 ceviz 5-6 fıstık
Akşam
Mantar sote ve haşlanmış tavuk
Zipzip- Cordelia HanimKelesimiGetir
8440 adım
Teşekkürler kaptanımHafta sonu avantajını aldığımız için kendimi ve takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum harikasınız kızlar şimdi sırada cuma etabı var onuda kazanacağımıza inanıyorum ve size güveniyorum hepinizi çok seviyorum
pastelfit
@yildiz4kc
@dolunaydagel
Aomine Daiki
@She-Raa
Wilma11
Günaydın canım. O kadar doğru ki yazdığın. Ben de moralsiz modsuz olduğumu buraya yazış sıklığımdan anlıyorumCanlarım hayırlı sabahlarmodum düşük iki gündür uğrayamadim her zaman buraya yazdığım için farkettim ayda birkaç defa modum düşüyormuş insan yaşarken anlamıyor da yazarken anlıyor aynı menü paylaşımı gibi yerken anlamıyorsun ne kadar çok yediğini yazarken yaz yaz bitmiyor
Çok güzel bi haber hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alınErkek canımevet baya bekledik baya tedavi gördüm ama tedavisiz şekilde kendiliğinden hamile olduğumu öğrendik
Afiyet olsun canım
Günaydın HanımcımGünaydınlar yeşil takımımson 2 günümüz dikkat ediyoruz yediklerimize arada kaçamaklar yapabiliyoruz olsun o kadar demi nikahı basabiliyoruz gofretlere (yemedim valla) bol eksileri görelim canlar
Chedarice @Ytmz L u c i a balpamuk sidelya Kendinin en iyi hali ol Lavinia_98
Bişi söyleryim mi buraya yazmak bile terapi gibi geliyor aslında,yada bende öyle oluyor ne kadar öfkelide olsam kızgında olsam yazdıkça kendimi iyi hissediyorum aslında.Bazen çok yazmadan da çıkarım sayfadan kendimle kaldım mı belkide daha çok gerilirim.Günaydın canım. O kadar doğru ki yazdığın. Ben de moralsiz modsuz olduğumu buraya yazış sıklığımdan anlıyorummesela sabah mutlu mutlu kalktım buraya yazdım. Şimdi sinir küpüyüm enerjim sıfırlandı
Günaydınlar fitcimÇok güzel bi haber hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın
Afiyet olsun canım
Günaydın Hanımcım
Laleler laleler laleler hiç gitmedim , bayramda belki denerim coo üşeniyorum evden çıkmayaLale festivali varmış yarın gidicez kısmetse kızlargelen var mı
Buraya yazmak iyi geliyo. Çünkü ben çok sakin bi insanım fakat sinirlenince fazla sinirleniyorumBişi söyleryim mi buraya yazmak bile terapi gibi geliyor aslında,yada bende öyle oluyor ne kadar öfkelide olsam kızgında olsam yazdıkça kendimi iyi hissediyorum aslında.Bazen çok yazmadan da çıkarım sayfadan kendimle kaldım mı belkide daha çok gerilirim.
Harika adımların
Günaydın canımGünaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?