- 20 Mart 2008
- 142.081
- 214.225
- 1.423
- 60
Günaydın,yeşil takıma gelin o zaman,menü yazma zorunlu sadece,sporda isteğe bağlı.Günaydın kaptanım. Bn şimdi listeye alındım mı ?fotoğraflı tartı bildirimi yapacak mıyım? Birde adım yarışı var ya bnm bebeğim daha küçük yürüyüş yapamıyorum evde leslie yapabiliyorum sadece bebeğim durduğu zamanlarda . şimdi bn mavi veya kırmızı takıma girsem grubun ortalamasını da düşürürüm kimsenin hakkınada girmek istemiyorum ama burdada durmak istiyorum çok özledim buraları napsak ki
Yoğurtçu parkı herhalde dediğin yer ,keyfini çıkarın bugünefendilik reyting vermiyor ki işte :/ ah tam bir prensti ya
cnm her gün de yapabilirsin kilo verince yapasın geliyo di miii
Oyyy balım benim
Eline sağlık canımmmm
bugün de lalelere gidicez Göztepe parkındaymış
Günaydınlar çicekler ne kdar güzel öyle rengarenk
Evet canım insanın içini açıyor değil miGünaydınlar çicekler ne kdar güzel öyle rengarenk
Aynen terapi gibi resmen çok güzellerEvet canım insanın içini açıyor değil mi
Afiyet olsun
Afiyet olsunMenümü yazayım
Sabah
Bol maydanoz ve deteotuyla iki yumurtadan omlet
Domates ve salatalık
Peynir ve zeytin
Şekersiz çay
Öğle
Bir tabak ciğer sote
Salata
Ara
Tarçınlı Türk kahvesi
Çiğ kuruyemiş (kaju fındık kuru erik)
Akşam
Bir tabak kabak yemeği
İki üç kaşık yoğurt
Su 3.5 litre spor yok 12597 adım
@Zipzip-Cordelia
Eki Görüntüle 3056087
İnşallah canım. Geçmiş olsun.Bugün çok halsizim yapacak bir sürü işim var ama hiç takatim yok üşüyorumda hasta olmasam bari bayram üstü hemde
Afiyet olsun.Pazartesi
Sabah
Tost
Çay
Öğlen
Sütlü nescafe
Akşam
Tavuk corbası
Tas kebabı
Ikı kaşık plav
Ayran
Salı
Ikı haslanmış yumurta
Peynir,salatalık,çay
Akşam
Corba
Taze fasulye bır tabak
Cacık
Akşam
Çay
Kuruyemıs
@Zipzip-
Günaydın Maviş kaptanim.Günaydın kızlar herkesin Kadir Gecesi mübarek olsun Rabbim iyi niyetle yapılan hayırlara vesile olacak dualarımızı kabul etsin
Hayırlı sabahlarCanlarım hayırlı sabahlarmodum düşük iki gündür uğrayamadim her zaman buraya yazdığım için farkettim ayda birkaç defa modum düşüyormuş insan yaşarken anlamıyor da yazarken anlıyor aynı menü paylaşımı gibi yerken anlamıyorsun ne kadar çok yediğini yazarken yaz yaz bitmiyor
Ne oldu kiGünaydın canım. O kadar doğru ki yazdığın. Ben de moralsiz modsuz olduğumu buraya yazış sıklığımdan anlıyorummesela sabah mutlu mutlu kalktım buraya yazdım. Şimdi sinir küpüyüm enerjim sıfırlandı
Günaydın kaptanımGünaydın kizlar
Funaydın
Günaydınlar canısıGünaydın canlarım
Günaydın amin.Kadir gecemiz mübarek olsun hayırlı kandiller kızlar
GÜNAYDIN
Günaydın sağlığımiz için.giniydin.. neden kilo veriosunuz ne gerek var
Afiyet olsun.Salı menüsü
Kahvaltı 06.30
2 haşlanmış yumurta
2 dilim ekşi mayalı ekmek
1 YK labne
Ara 10.00
1 avuç kuru üzüm
Öğle 12.00
Yarım çay bardağı ince bulgur ve 3 YK zeytinyağı ile yapılmış bol yeşillikli kısır
Ara 16.00
1 kase lebeniye çorbası
1 fındıklı bisküvi
Akşam 19.30
5 parça patatesli sulu etli yemek
2 yk pirinç pilavı
2 kase çoban salata
Su 3lt dün de 3 lt yaptım oruç olmayınca suyu tamamlıyorum
@Zipzip-
Cordelia
@sara_28
Günaydınlar şekerler
Günaydin
Günaydın kızlar
AminnnnKadir gecemizii mübarek olsun kızlar
Amin inşallah
Günaydın canlarım
Harika
İyi uykular canımAz daha uyuyayim geleceğim
Günaydın
Amaan ders çalışmak yok, laf dinlemek yok, okula gitmiycekmiş kız, ders işlemiyorlarmış bilmem ne, lafımı sözümü dinlemek zaten yok, oğlan ayrı bi alemde aklı fikri futbolda. Yaa 5 Haziranda sınav var, 3 senedir uğraşıyorum, çalışmadığım ders kalmadı. Yok yok yok, ne yaparsan yap çocuk istemeyince olmuyo. Bi de ikiz oldukları için hep bi taklit var, ama asla iyi yönleri değil. Gereksiz lüzumsuz şeyleri, o yapıyosa öbürkü de yapacak. Yaw ben bu çocukları yapmak için 8 sene uğraştım, sonuç ergenlik. Kimse bana büyüyüp ergen olcaklarını söylememiştiAfiyet olsun
Afiyet olsun
İnşallah canım. Geçmiş olsun.
Afiyet olsun.
Günaydın Maviş kaptanim.
Hayırlı sabahlar
Ne oldu ki
Günaydın kaptanım
Funaydın
Günaydın canımGünaydın canlarım
İkiz bide Allah yardinciniz olsunHarika
İyi uykular canım
Günaydın
Amaan ders çalışmak yok, laf dinlemek yok, okula gitmiycekmiş kız, ders işlemiyorlarmış bilmem ne, lafımı sözümü dinlemek zaten yok, oğlan ayrı bi alemde aklı fikri futbolda. Yaa 5 Haziranda sınav var, 3 senedir uğraşıyorum, çalışmadığım ders kalmadı. Yok yok yok, ne yaparsan yap çocuk istemeyince olmuyo. Bi de ikiz oldukları için hep bi taklit var, ama asla iyi yönleri değil. Gereksiz lüzumsuz şeyleri, o yapıyosa öbürkü de yapacak. Yaw ben bu çocukları yapmak için 8 sene uğraştım, sonuç ergenlik. Kimse bana büyüyüp ergen olcaklarını söylememiştineyse sağlıklı olsunlar da ergenlik geçer elbet. Sonra ben akıl hastanesine yatış
Günaydın canım
Yok ya etmemiş hastanelik olmuşEser yenenler vefat etmiş haberi var youtube'da gazteye baktım yok öyle bişey.
Günaydın kaptanımGünaydın amin.
Günaydın sağlığımiz için.
Afiyet olsun.
Günaydın
Günaydın
Günaydın
Aminnnn
Amin inşallah
Günaydın
Seninde mübarek olsun canısıGünaydın
Kadir gecemiz mübarek olsun.
Pstelcim yaşadıkların o kadar normal durumlar ki,sen istediğin kadar kız bağır çağır yapacaksa gene yaparlar.Harika
İyi uykular canım
Günaydın
Amaan ders çalışmak yok, laf dinlemek yok, okula gitmiycekmiş kız, ders işlemiyorlarmış bilmem ne, lafımı sözümü dinlemek zaten yok, oğlan ayrı bi alemde aklı fikri futbolda. Yaa 5 Haziranda sınav var, 3 senedir uğraşıyorum, çalışmadığım ders kalmadı. Yok yok yok, ne yaparsan yap çocuk istemeyince olmuyo. Bi de ikiz oldukları için hep bi taklit var, ama asla iyi yönleri değil. Gereksiz lüzumsuz şeyleri, o yapıyosa öbürkü de yapacak. Yaw ben bu çocukları yapmak için 8 sene uğraştım, sonuç ergenlik. Kimse bana büyüyüp ergen olcaklarını söylememiştineyse sağlıklı olsunlar da ergenlik geçer elbet. Sonra ben akıl hastanesine yatış
Günaydın canım
Seninde kutlu olsun pastelcimHanımlar Kadir gecemiz mübarek olsun. Bütün dualarımız kabul olsun inşallah
Apantisti ptlamış yoğun bakıma alındi vefat etti diye haberi var youtube'da.Yok ya etmemiş hastanelik olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?