- 20 Mart 2008
- 142.081
- 214.225
- 1.423
- 60
İlla uğraşacak varyaaaAaaaa doğru
Kıyamam sana minnoşumHarika
İyi uykular canım
Günaydın
Amaan ders çalışmak yok, laf dinlemek yok, okula gitmiycekmiş kız, ders işlemiyorlarmış bilmem ne, lafımı sözümü dinlemek zaten yok, oğlan ayrı bi alemde aklı fikri futbolda. Yaa 5 Haziranda sınav var, 3 senedir uğraşıyorum, çalışmadığım ders kalmadı. Yok yok yok, ne yaparsan yap çocuk istemeyince olmuyo. Bi de ikiz oldukları için hep bi taklit var, ama asla iyi yönleri değil. Gereksiz lüzumsuz şeyleri, o yapıyosa öbürkü de yapacak. Yaw ben bu çocukları yapmak için 8 sene uğraştım, sonuç ergenlik. Kimse bana büyüyüp ergen olcaklarını söylememiştineyse sağlıklı olsunlar da ergenlik geçer elbet. Sonra ben akıl hastanesine yatış
Günaydın canım
Derhal ekşi sözlüğe baktım yok yazmamışlarEser yenenler vefat etmiş haberi var youtube'da gazteye baktım yok öyle bişey.
Amin mavişGünaydın kadir gecemiz mübarek olsun Allah dualarımızı hayır ise versin
Çocuklarla uğraşmak zor aslında helede bu devirde kolay değil.Kıyamam sana minnoşumergenlik zor ikizlerin ergenligi daha zor
Yok canım ameliyat iyi geçmiş hatta eşi hikaye bile atmış yazıyor bende Instagram yok bakmadım da vefat yok yaniApantisti ptlamış yoğun bakıma alındi vefat etti diye haberi var youtube'da.
Kaç tane video var yotube kanalında gazetede bile yok yani uydurma demek ki.Derhal ekşi sözlüğe baktım yok yazmamışlar
Youtubede izlensin diye öle saçma haber yaptıklari hayret ediyom bilmiyomEser yenenler vefat etmiş haberi var youtube'da gazteye baktım yok öyle bişey.
Apandisit patlamışta sonrası için yazmışlar,nerden uyduruyorlar bunu böyle.Yok canım ameliyat iyi geçmiş hatta eşi hikaye bile atmış yazıyor bende Instagram yok bakmadım da vefat yok yani
Hepsi uydurmaKaç tane video var yotube kanalında gazetede bile yok yani uydurma demek ki.
Seda içinde var boşanıyor filan diyorlar.
Kaç tane video vardı gece gördüm bende .Youtubede izlensin diye öle saçma haber yaptıklari hayret ediyom bilmiyom
Münir özkulun daha hayattayken sürekli vefat etti haber yapıyorlardi en son öldügüne de inanamadim kızı duyurmuştur
Aynen dava edecen bunları varyaHepsi uydurma
Tıklanma canım para geliyor sen bir başkası merak edip bastıkça habere etkileşim ile dönüyor onlarin da kasalarıApandisit patlamışta sonrası için yazmışlar,nerden uyduruyorlar bunu böyle.
Evet , sonuçu çok değiştiremiyorumGünaydın kaptanım
Seninde mübarek olsun canısı
Pstelcim yaşadıkların o kadar normal durumlar ki,sen istediğin kadar kız bağır çağır yapacaksa gene yaparlar.
Ergenlik böyle maalesef.
Seninde kutlu olsun pastelcim
Evet hayatım, atlatıcaz bi şekildeKıyamam sana minnoşumergenlik zor ikizlerin ergenligi daha zor
Kesinlikle ...Aynen dava edecen bunları varya
Başlatsınlar yani en doğru karar olacaktır.Kesinlikle ...
Hukuki işlemleri başlatiyorlar.
Ünlü olmak zor abla
Doğrudur, benim de iştahım azaldıİkiz bide Allah yardinciniz olsun
Benim de teyzemin kızın ikizleri var 14 yaşında gözümün önünde büyüdü
Bide kızı çok zayif yıllardir hiç kilo almıyor hep aynısinirden kilo rahat veriyor galiba
Uyduruyorlar , sadece apandisit haberi varApandisit patlamışta sonrası için yazmışlar,nerden uyduruyorlar bunu böyle.
Deli yaa valla bende de ergen yeğen var. 1 tane yetiyor ablama. O da sınava girecek. Allah size sabır versin. İnşallah sınavda başarılı olurlar.Harika
İyi uykular canım
Günaydın
Amaan ders çalışmak yok, laf dinlemek yok, okula gitmiycekmiş kız, ders işlemiyorlarmış bilmem ne, lafımı sözümü dinlemek zaten yok, oğlan ayrı bi alemde aklı fikri futbolda. Yaa 5 Haziranda sınav var, 3 senedir uğraşıyorum, çalışmadığım ders kalmadı. Yok yok yok, ne yaparsan yap çocuk istemeyince olmuyo. Bi de ikiz oldukları için hep bi taklit var, ama asla iyi yönleri değil. Gereksiz lüzumsuz şeyleri, o yapıyosa öbürkü de yapacak. Yaw ben bu çocukları yapmak için 8 sene uğraştım, sonuç ergenlik. Kimse bana büyüyüp ergen olcaklarını söylememiştineyse sağlıklı olsunlar da ergenlik geçer elbet. Sonra ben akıl hastanesine yatış
Günaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?