Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Deli yaa valla bende de ergen yeğen var. 1 tane yetiyor ablama. O da sınava girecek. Allah size sabır versin. İnşallah şu sınavda başarılı olurlar.
Canım biz elendik siz yeğeninle devam edinBu sınav yarım akla göre değil. Biz üniversite sınavına odaklanırız artık. Yeğenine başarılar dilerim

Başlatsınlar yani en doğru karar olacaktır.
Hep ölüm haberleri yazıyorlar
Enes arıkana da öldü denmiş adam çıktı yuhh artık demiş hemen hukuki işlemlere başlattı
Enes arıkanı tanju gürsuya çok benzetiyorum ama estetik yaptrıyormış yakışıklı olabilmek için zatem yakışıklı da başrol vermiyolar en yakışıklılara gidiyor başrollar
Edip tepeli yıllardır oyuncu ama ilk defa başrol aldı oyunculugu mükemmel
Yakışıklı degil de perfomans daha önemli diye düşünüyorum
Neyse çok konuştum

Canım biz elendik siz yeğeninle devam edinBu sınav yarım akla göre değil. Biz üniversite sınavına odaklanırız artık. Yeğenine başarılar dilerim
Benim yeğenim de sadece ben ders çalıştırınca çalışıyordu ödevlerini ablam yap deyince yapıyordu ama pandemi değişti. ya da büyüdü.. derslerini kendisi çalışıyor ödevlerini kendisi yapıyor. Bu büyük bir rahatlık. Matematikle ilgili sorunlari benimle aştı. Bir de sınıfta derslerle ilgisiz Bir kızla arkadaştı. Ablam onun başka bir kızla arkadaş olmasını sağladı çalışkan bir kızdı arayapandemi girdi derken değişti. Artık ne etkiledi bilmiyorum. Sen de arkadaşlarına bir bak bakalım. Şöyle çalışkan sakin çocuklarla kaynaştır.

Seda içinde p kadar haber varki 2 gündür neler yazılmış öyle yapıyorlar işte işlerine geliyor demek ki bunları haber ypmakta.
Enesidemi öldü dediler yok artık yani pes.

Yazdım yazdım sildim.
Sonra çalacak kapiyi giderken kimsenin yüzüne carpmayacaksin. Farklı nickle geleceğine yemin edebilirim ama ispatlayamam
North River @sara_28
19 temmuz ayrildi ve masterfit listelerinden çıkarılmıştır.
Zipzip- kaptanim.
Tamamdır kaptanım eline saglik
Bide dersen olmazsın, pide dersen suçlusun.
Bide kız o benim telefon bide diyorsa bidedir
North River Elif cevap vermis ama ben de söyleyeyim. Salı adımlarını görmedim.
Hemen atıyorum canim
Neden öyle oluyoruz acava
Laktik asit artıyor, yorulunca vücudumuz çatlamamak için sinyal gönderiyor heyt yoruldun diyor . Hemen kılcal damarlar harekete geçip sıvı sıkıntısıyla bacaklara kollara yöneltiyor . Mesela atlarda yok bu özellik. O sebepten çatlayarak ölebilirler
North River ve kırmızı takım arkadaşlarını çda kutluyorum hepiniz harikasınız kızlar aslında hepimiz kazanıyoruz kaybeden kilolarımız
Süpersiniz canim tebrikler
Günaydın kızlar herkesin Kadir Gecesi mübarek olsun Rabbim iyi niyetle yapılan hayırlara vesile olacak dualarımızı kabul etsin

Kadir gecemiz mübarek olsun hayırlı kandiller kızlar

GÜNAYDIN

Günaydın

Kadir gecemiz mübarek olsun.

Hanımlar Kadir gecemiz mübarek olsun. Bütün dualarımız kabul olsun inşallah
Hepinizin Kadir Gecesi mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…