- 20 Mart 2008
- 142.081
- 214.225
- 1.423
- 60
Evet apadisit haberi vardı izlerkenUyduruyorlar , sadece apandisit haberi var
Canım biz elendik siz yeğeninle devam edinDeli yaa valla bende de ergen yeğen var. 1 tane yetiyor ablama. O da sınava girecek. Allah size sabır versin. İnşallah şu sınavda başarılı olurlar.
Günaydın
Kadir gecemiz mübarek olsun.
Hanımlar Kadir gecemiz mübarek olsun. Bütün dualarımız kabul olsun inşallah
Günaydın kadir gecemiz mübarek olsun Allah dualarımızı hayır ise versin
Hep ölüm haberleri yazıyorlarBaşlatsınlar yani en doğru karar olacaktır.
Benim yeğenim de sadece ben ders çalıştırınca çalışıyordu ödevlerini ablam yap deyince yapıyordu ama pandemi değişti. ya da büyüdü.. derslerini kendisi çalışıyor ödevlerini kendisi yapıyor. Bu büyük bir rahatlık. Matematikle ilgili sorunlari benimle aştı. Bir de sınıfta derslerle ilgisiz Bir kızla arkadaştı. Ablam onun başka bir kızla arkadaş olmasını sağladı çalışkan bir kızdı arayapandemi girdi derken değişti. Artık ne etkiledi bilmiyorum. Sen de arkadaşlarına bir bak bakalım. Şöyle çalışkan sakin çocuklarla kaynaştır.Canım biz elendik siz yeğeninle devam edinBu sınav yarım akla göre değil. Biz üniversite sınavına odaklanırız artık. Yeğenine başarılar dilerim
Seda içinde p kadar haber varki 2 gündür neler yazılmış öyle yapıyorlar işte işlerine geliyor demek ki bunları haber ypmakta.Hep ölüm haberleri yazıyorlar
Enes arıkana da öldü denmiş adam çıktı yuhh artık demiş hemen hukuki işlemlere başlattı
Enes arıkanı tanju gürsuya çok benzetiyorum ama estetik yaptrıyormış yakışıklı olabilmek için zatem yakışıklı da başrol vermiyolar en yakışıklılara gidiyor başrollar
Edip tepeli yıllardır oyuncu ama ilk defa başrol aldı oyunculugu mükemmel
Yakışıklı degil de perfomans daha önemli diye düşünüyorum
Neyse çok konuştum
Apandisit ameliyatı olmuş abla yalan haberdir belkiEser yenenler vefat etmiş haberi var youtube'da gazteye baktım yok öyle bişey.
Haber yapa yapa kadını boşandiracaklar abla yaSeda içinde p kadar haber varki 2 gündür neler yazılmış öyle yapıyorlar işte işlerine geliyor demek ki bunları haber ypmakta.
Enesidemi öldü dediler yok artık yani pes.
Yalan habermiş veft olayı,ameliyat olmuş apandisten dolayı.Apandisit ameliyatı olmuş abla yalan haberdir belki
Valla öyle tv'de programı vardı onun herhaldeHaber yapa yapa kadını boşandiracaklar abla ya
Hep ölüm haberleri yazıyorlar
Enes arıkana da öldü denmiş adam çıktı yuhh artık demiş hemen hukuki işlemlere başlattı
Enes arıkanı tanju gürsuya çok benzetiyorum ama estetik yaptrıyormış yakışıklı olabilmek için zatem yakışıklı da başrol vermiyolar en yakışıklılara gidiyor başrollar
Edip tepeli yıllardır oyuncu ama ilk defa başrol aldı oyunculugu mükemmel
Yakışıklı degil de perfomans daha önemli diye düşünüyorum
Neyse çok konuştum
He evlenme programiValla öyle tv'de programı vardı onun herhalde
7 kocalı olduHe evlenme programibak 2017 de evlenmem diye tövbe etti programa bi girdi çiftleri kıskandi sonraaa
Yıl 2022
Pattt diye gitti evlendi
Hürmüz ünvanini aldı seda7 kocalı oldu
Sonra çalacak kapiyi giderken kimsenin yüzüne carpmayacaksin. Farklı nickle geleceğine yemin edebilirim ama ispatlayamamYazdım yazdım sildim.
Tamamdır kaptanım eline saglik
Bide kız o benim telefon bide diyorsa bidedirBide dersen olmazsın, pide dersen suçlusun.
Hemen atıyorum canim
Laktik asit artıyor, yorulunca vücudumuz çatlamamak için sinyal gönderiyor heyt yoruldun diyor . Hemen kılcal damarlar harekete geçip sıvı sıkıntısıyla bacaklara kollara yöneltiyor . Mesela atlarda yok bu özellik. O sebepten çatlayarak ölebilirlerNeden öyle oluyoruz acava
Süpersiniz canim tebriklerNorth River ve kırmızı takım arkadaşlarını çda kutluyorum hepiniz harikasınız kızlar aslında hepimiz kazanıyoruz kaybeden kilolarımız
Günaydın kızlar herkesin Kadir Gecesi mübarek olsun Rabbim iyi niyetle yapılan hayırlara vesile olacak dualarımızı kabul etsin
Kadir gecemiz mübarek olsun hayırlı kandiller kızlar
GÜNAYDIN
Günaydın
Kadir gecemiz mübarek olsun.
Hepinizin Kadir Gecesi mübarek olsunHanımlar Kadir gecemiz mübarek olsun. Bütün dualarımız kabul olsun inşallah
Tekrar gelirse ben anlarim merak etme canım,Sonra çalacak kapiyi giderken kimsenin yüzüne carpmayacaksin. Farklı nickle geleceğine yemin edebilirim ama ispatlayamam
Önceden de gelmiş miydiTekrar gelirse ben anlarim merak etme canım,
Ben bu geldiginde de kim oldugunu anladim ses etmedim
Valla okuyunca dedim kilodan gitti adamYalan habermiş veft olayı,ameliyat olmuş apandisten dolayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?