- 20 Mart 2008
- 142.081
- 214.225
- 1.423
- 60
Yaa inşallah güzel sonuçlanir canım . Esinle çocukların arası nasıllarSelam selam seeeelaaammmmm
Pedagog geldi ve gitti aşırı güzel geçtiğini düşünüyorum
Herşey yolunda çocuklarım harika yanıtlar vermişler hür iradeleri ile, onlarla gurur duydum
Bende katilayimYetistin paselfitim
Bayramdan sonra 57 ye inecegiz inşallah birlikte
Eksik konuları kaldı mı canım ? Matematik belki şu saatten sonra zor ama Türkçe ve fenin de kat sayısı 4 onları yukselrtmeye çalışsalar ders ders nasıl peki ? Gaza gelseler dicem de dün tüm 8 leri çektim . 1 aylık hedef yapalım diye umutsuzluk içimi çürüttü .Yaa bu zamanda çocuk olmak da zor hayatım, dur son deneme netlerine bakayım.
Oğlan 52,33 , kız 68,33 yapmışçok daha iyisini yapabilirler, ama çalışmıyolar . Benim zorumla ödev, benim zorumla tekrar, benim zorumla soru çözümü. Yeni nesil orta üstü çözüyorlar ama zaman yönetimi yok. Bir türlü alıştıramadım. Turlama yapın, soruyla inatlaşmayın, yapabileceğiniz soruları göremeden süre bitiyor diyorum Özellikle oğlum yetiştiremiyo. Oooff off…
Tabi ki mantıklı, bak kolum ağrıdı bıraktım yemek yedim şimdi de
Hayır gidiyon da ne geri geliyon.
Maşallah bilmem mi
Hep söylerim iyilikten maraz doğar, ben hep enayi yerine konmuş biri olarak 40 yaşımda farkettim çok şükür, 5 senedir kötüyüm ve rahatım
Gerçekten miii, inanmıyorumzıpzıpcım kaç kilosun sen
Ben seni tutuyorum sportif kaptanım
Zıpzıpcım ben seni tutuyorum
Serran bilmem ne de kimmiş
Bayramdan sonra daha guzel olacak insallahBu hafta takımlara girmedigim için pişmanım çokneyse bayramdan sonra güzel güzel olur :)
Bak o bilgiyi öğrendiğim iyi oldu, bende düşünüp duruyordum niye vücudum şişiyor diye. Ne muntazam yaratılmışızSonra çalacak kapiyi giderken kimsenin yüzüne carpmayacaksin. Farklı nickle geleceğine yemin edebilirim ama ispatlayamam
Tamamdır kaptanım eline saglik
Bide kız o benim telefon bide diyorsa bidedir
Hemen atıyorum canim
Laktik asit artıyor, yorulunca vücudumuz çatlamamak için sinyal gönderiyor heyt yoruldun diyor . Hemen kılcal damarlar harekete geçip sıvı sıkıntısıyla bacaklara kollara yöneltiyor . Mesela atlarda yok bu özellik. O sebepten çatlayarak ölebilirler
Süpersiniz canim tebrikler
Hepinizin Kadir Gecesi mübarek olsun
Afiyetler olsunPazartesi menüm
Sabah 1.5 tb ekmek 1 haş yumurta 2 siyah zeytin domates salatalık az krem peynir 1 çatal nutellaAfiyetler olsun
Ara yarım poğaça 1 bardak meyvesuyu
Akşam 1 tabak bezelye 4 kaşık bulgur pilavı 1 küçük tabakta tavuk kavurma yeşillik ayran
Su 2 lt
Salı menüm
Sabah 1.5 dilim beyaz ekmek(ekmeğim bitmişti) 1 sahanda yumurta domates aalatalık
Akşam 1 küçük tabak döğme pilavı tavuklu 1 kase marul cacığı salata
21.00 1 küçük tabak haşıl
Su 1 5 lt
Zipzip- HanimKelesimiGetir
Afiyet olsun canim ❤Pazartesi menüm
Sabah 1.5 tb ekmek 1 haş yumurta 2 siyah zeytin domates salatalık az krem peynir 1 çatal nutella
Ara yarım poğaça 1 bardak meyvesuyu
Akşam 1 tabak bezelye 4 kaşık bulgur pilavı 1 küçük tabakta tavuk kavurma yeşillik ayran
Su 2 lt
Salı menüm
Sabah 1.5 dilim beyaz ekmek(ekmeğim bitmişti) 1 sahanda yumurta domates aalatalık
Akşam 1 küçük tabak döğme pilavı tavuklu 1 kase marul cacığı salata
21.00 1 küçük tabak haşıl
Su 1 5 lt
Zipzip- HanimKelesimiGetir
Aminn canimBayramdan sonra daha guzel olacak insallah
Oh gözün aydın olsun canımSelam selam seeeelaaammmmm
Pedagog geldi ve gitti aşırı güzel geçtiğini düşünüyorum
Herşey yolunda çocuklarım harika yanıtlar vermişler hür iradeleri ile, onlarla gurur duydum
Oturdum 6885Adimlar ne durumda kizlar
8907 deyim bende mola verdim devam edeceğimOturdum 6885
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?