Yetistin paselfitimAboooow ben sana yetiştim mi
Tabi ki 57’ye yolculuk var. Okullar kapanana kadar devam sonra koruma yaparımYetistin paselfitim
Bayramdan sonra 57 ye inecegiz inşallah birlikte
Anaaaaa vallahamı ya,ne hayatlar var yani.@Cordelia
HanimKelesimiGetir
Kadir doğulunun bir eşi daha varmiş
Nesihan atagülü aldatıyormuş hele kız hamileymiş ne kadar doğru bilmiyorum
Sürekli yalanlıyolar
Hayirli kandiller Burcum
zaten çok zayifsin Emannnn boşverr rYok öylr olmuyor bende ağırdan gidiyor hep
Evet bende duydum bence ateş olmayan yerde dumab tütmez bir şeyler var ama bu şekilde değil@Cordelia
HanimKelesimiGetir
Kadir doğulunun bir eşi daha varmiş
Nesihan atagülü aldatıyormuş hele kız hamileymiş ne kadar doğru bilmiyorum
Sürekli yalanlıyolar
Yoo kadar değilim eskisi daha feciydi kemikler çıkıktı hepzaten çok zayifsin Emannnn boşverr r
Abla inan kemik torbasıni erkekler sevmiyor kadın dediğin biraz etli butlu olckYoo kadar değilim eskisi daha feciydi kemikler çıkıktı hep
Amin canim hayirli kandillerHa bu arada hepinize hayırlı kandiller rabbim ne dileğiniz varsa benimle birlikte hepimizin ki gerçekleşsin inşanlah
Bşr döenm öyleyken kilo al diyordu,sonrada dikkat et moda geçti,şimdide genç kız gibi oldun diyoo paşammAbla inan kemik torbasıni erkekler sevmiyor kadın dediğin biraz etli butlu olck
Sağol canısı seninde hayırlı kandillerin olsunHa bu arada hepinize hayırlı kandiller rabbim ne dileğiniz varsa benimle birlikte hepimizin ki gerçekleşsin inşanlah
Ellerine saglik ablacimKabak yaptım kendime gene yoğurt kalmadı almam lazım onuda.
Hiç de bilgim yok haberlerde okudum ama neslihanin haberlere umrunda degil tatile bile çıkmışEvet bende duydum bence ateş olmayan yerde dumab tütmez bir şeyler var ama bu şekilde değil
Berabee rol aldıllar diizisin adı hatırlamiyom çok dönük bir diziydiYaa bu zamanda çocuk olmak da zor hayatım, dur son deneme netlerine bakayım.
Oğlan 52,33 , kız 68,33 yapmışçok daha iyisini yapabilirler, ama çalışmıyolar . Benim zorumla ödev, benim zorumla tekrar, benim zorumla soru çözümü. Yeni nesil orta üstü çözüyorlar ama zaman yönetimi yok. Bir türlü alıştıramadım. Turlama yapın, soruyla inatlaşmayın, yapabileceğiniz soruları göremeden süre bitiyor diyorum Özellikle oğlum yetiştiremiyo. Oooff off…
Tabi ki mantıklı, bak kolum ağrıdı bıraktım yemek yedim şimdi de
Hayır gidiyon da ne geri geliyon.
Maşallah bilmem mi
Hep söylerim iyilikten maraz doğar, ben hep enayi yerine konmuş biri olarak 40 yaşımda farkettim çok şükür, 5 senedir kötüyüm ve rahatım
Gerçekten miii, inanmıyorumzıpzıpcım kaç kilosun sen
Ben seni tutuyorum sportif kaptanım
Zıpzıpcım ben seni tutuyorum
Serran bilmem ne de kimmiş
Vay be kıskanıyor demekki artıkBşr döenm öyleyken kilo al diyordu,sonrada dikkat et moda geçti,şimdide genç kız gibi oldun diyoo paşamm
Demekki yalan haberHiç de bilgim yok haberlerde okudum ama neslihanin haberlere umrunda degil tatile bile çıkmış
Sağpl kuzumEllerine saglik ablacim
Yok öyle değil,tebrik ediyor hatta iyi baardın diye,teşekkür ederim sağolVay be kıskanıyor demekki artıkya çok tatlisiniz
Bakayım kimmişBerabee rol aldıllar diizisin adı hatırlamiyom çok dönük bir diziydi
Pek ünlü degl ilk defa oynayacagi bir dizide başrol oynuyor ben ordan biliyorum tanımış biri de degil 190 bin takipçisi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?