- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
Zipzipim saatimizi de alaydikAdimlar ne durumda kizlar
Benim gözümü de kızım açtı sağolsun, ben de ilk defa bu kadar uzun tepki verebildim, kimbilir ne kadar kötüyüm ama dediğin gibi çok rahatımHep söylerim iyilikten maraz doğar, ben hep enayi yerine konmuş biri olarak 40 yaşımda farkettim çok şükür, 5 senedir kötüyüm ve rahatım
Yaa evet saat olsa daha iyi olacak ,surekli telefon elimde geziyorumZipzipim saatimizi de alaydikmesela sabah 60 dk tenis oynadım ama saatim yok diye saymadi. 5 bin görünüyor oysa rahat iki kati
Amin ablacim hayirli kandiller ❤❤Hayırlı kandillerimiz olsun kızlar
Rabbim güzel, hayırlı dileklerimizi kabul etsin
Sanada hayırlı kandiller olsunHayırlı kandillerimiz olsun kızlar
82258907 deyim bende mola verdim devam edeceğim
Bugunden sonra cok fazla adim atan olmaz canim ama ben duzenli adım atiyorumYarın bende başlıyorum sizlerle adım atmaya özlemişim valla
Aynen öyle canım sonucta cok güzel bir ortamamiz var bozamaz kimse
Çok mu tatlışsınız yaaaBşr döenm öyleyken kilo al diyordu,sonrada dikkat et moda geçti,şimdide genç kız gibi oldun diyoo paşamm
Amin ablacım hayırlı kandillerHayırlı kandillerimiz olsun kızlar
Teşekkür ederim sağpş ne güzel sözler öyle duymak,dikkat ediyorum artık kendimi bırakırsam çökerim yoksa
Çok mu tatlışsınız yaaaMaşallah ablama harika koruyorsun formunu hayranım sana
Amin canım.Ha bu arada hepinize hayırlı kandiller rabbim ne dileğiniz varsa benimle birlikte hepimizin ki gerçekleşsin inşanlah
Olur bebeğim. Efsane olacağız.Bu hafta takımlara girmedigim için pişmanım çokneyse bayramdan sonra güzel güzel olur :)
Afiyet olsun güzel bebisim.Pazartesi menüm
Sabah 1.5 tb ekmek 1 haş yumurta 2 siyah zeytin domates salatalık az krem peynir 1 çatal nutella
Ara yarım poğaça 1 bardak meyvesuyu
Akşam 1 tabak bezelye 4 kaşık bulgur pilavı 1 küçük tabakta tavuk kavurma yeşillik ayran
Su 2 lt
Salı menüm
Sabah 1.5 dilim beyaz ekmek(ekmeğim bitmişti) 1 sahanda yumurta domates aalatalık
Akşam 1 küçük tabak döğme pilavı tavuklu 1 kase marul cacığı salata
21.00 1 küçük tabak haşıl
Su 1 5 lt
Zipzip- HanimKelesimiGetir
Bingoooooooooo
Teşekkürler kaptanımAmin canım.
Olur bebeğim. Efsane olacağız.
Afiyet olsun güzel bebisim.
tebrikler canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?