Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aynen öyle kimse kimsenin sebebi değil sonuçta. Neyse moral bozmak yok, yola devam öpüyorum bolll kokulu

Veda ederken ağlıypr bence yapmacik bide ne dedigi de belli degil
Baştan beri hiç sevmedim evrimi

Veda ederken ağlıypr bence yapmacik bide ne dedigi de belli degil
Baştan beri hiç sevmedim evrimi
Ben seviyordum dürüst bir kız. Ama dün belki son günüm diye yemek ödüllerini aldı karşı takımın. Karşı takımda 3 aday var, onların son gün olma ihtimali daha yüksek hani seviyordun, onlar senin arkadaşındi. Kazanmadığınız ödülü niye yiyorsunuz.

Allah sabır versin canım cidden çok zor ve çocukları bir seye ikna etmek çok zor . Deneme sınavı yapıyoruz lütfen çözün diye 2 gündür yalvarıyorum . Okumadan işaretleyip geçiyorlar
Yaa bu zamanda çocuk olmak da zor hayatım, dur son deneme netlerine bakayım.
Netler ne alemde canım, yeni nesil cozebiliyorlar mi ?
Oğlan 52,33 , kız 68,33 yapmışçok daha iyisini yapabilirler, ama çalışmıyolar . Benim zorumla ödev, benim zorumla tekrar, benim zorumla soru çözümü. Yeni nesil orta üstü çözüyorlar ama zaman yönetimi yok. Bir türlü alıştıramadım. Turlama yapın, soruyla inatlaşmayın, yapabileceğiniz soruları göremeden süre bitiyor diyorum Özellikle oğlum yetiştiremiyo. Oooff off…
Bence açıklaman bana çok mantıklı geldi
Tabi ki mantıklı, bak kolum ağrıdı bıraktım yemek yedim şimdi de
Ahh bu nick değiştirip gelenler.
Hayır gidiyon da ne geri geliyon.
Cordelia ve Zipzip tan kacamiyorlar ama
Maşallah bilmem mi
Herkesi idare ediyoruz biz de. Bu anlayışın karşılığı cicek yerine tokat oluyor nedense.
Hep söylerim iyilikten maraz doğar, ben hep enayi yerine konmuş biri olarak 40 yaşımda farkettim çok şükür, 5 senedir kötüyüm ve rahatım
Ne yapacaksin canim iste cikiyor arada gormezden gelmeye devam
Üzemem kendimi onlar icin....

Yaa ama bir kere katildim masterfite
Gerçekten miii, inanmıyorumzıpzıpcım kaç kilosun sen
Kaç yıllık kaptansın. Kim ne yapar, morali nasıl, performansı ne durumda her şeye hakimsin . İnşallah şans benden yana olur. Yoksa kazanamam. . Ama güzel olacak inşallah.
Ben seni tutuyorum sportif kaptanım
Kazanan ikimiz olacağız kaptanim benim
Sonucta kilo vereceğiz
Zıpzıpcım ben seni tutuyorum
Neslihan atagül haberlere inat eşiyle tatile çıkmış
Serrannkine baktım hamile degil gibi
Bilmiyom artık
Serran bilmem ne de kimmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…