Ben mi kaybetcemkaybedeni belli bir yaris olacak.
Herkesi idare ediyoruz biz de. Bu anlayışın karşılığı cicek yerine tokat oluyor nedense.Cordelia ve Zipzip tan kacamiyorlar ama
4 yıl oldu senin sen üstatsın. Ben de kalfa.Ben mi kaybetcem
Sonucta ben acemiyim
Ne yapacaksin canim iste cikiyor arada gormezden gelmeye devamHerkesi idare ediyoruz biz de. Bu anlayışın karşılığı ciceknyerine tokat oluyor nedense.
Yaa ama bir kere katildim masterfite4 yıl oldu senin sen üstatsın. Ben de kalfa.
Kurunun yanında yaş yanmasın. Arada oluyor sağlık olsunNe yapacaksin canim iste cikiyor arada gormezden gelmeye devam
Üzemem kendimi onlar icin....
Aynen öyle canım sonucta cok güzel bir ortamamiz var bozamaz kimseKurunun yanında yaş yanmasın. Arada oluyor sağlık olsun
Aynen öyle kimse kimsenin sebebi değil sonuçta. Neyse moral bozmak yok, yola devam öpüyorum bolll kokuluGünaydın canım.aynen öyle. Herkesin derdi var ama bazıları tek kendileri dert sahibi gibi davranıp hep karşısındakini suçluyor. Hep anlayış istiyor. Ben ağlayarak yazıyorum ama gülücük halay emojisi koyuyorum bazen. Tabi ki dertlerimizi paylaşacağız ama benim dertlerimin suçlusu buradakiler değil. Bunu bilmek lazım. Acısı bizden çıkmamalı.
Kaç yıllık kaptansın. Kim ne yapar, morali nasıl, performansı ne durumda her şeye hakimsin . İnşallah şans benden yana olur. Yoksa kazanamam. . Ama güzel olacak inşallah.Yaa ama bir kere katildim masterfite
Kazanan ikimiz olacağız kaptanim benimKaç yıllık kaptansın. Kim ne yapar, morali nasıl, performansı ne durumda her şeye hakimsin . İnşallah şans benden yana olur. Yoksa kazanamam. . Ama güzel olacak inşallah.
Neslihan atagül haberlere inat eşiyle tatile çıkmışGördüm bu haberi
Kazanan ikimiz olacağız kaptanim benim
Sonucta kilo vereceğiz
Veda ederken ağlıypr bence yapmacik bide ne dedigi de belli degilAmin canım.
Afiyet olsun.
Günaydın canım.aynen öyle. Herkesin derdi var ama bazıları tek kendileri dert sahibi gibi davranıp hep karşısındakini suçluyor. Hep anlayış istiyor. Ben ağlayarak yazıyorum ama gülücük halay emojisi koyuyorum bazen. Tabi ki dertlerimizi paylaşacağız ama benim dertlerimin suçlusu buradakiler değil. Bunu bilmek lazım. Acısı bizden çıkmamalı.
Günaydın canım bebeğim.
Amin canim. Allah dualarımızı kabul etsin.
kaybedeni belli bir yaris olacak.
Günaydın amin canım.
çok sağol canım.
çok sevindim hayırlı olsun.
sağol migicanim.
Gökhan elenirlen gülüyor sonra ağlıyor. Tamam kendi gitmedi sevinebilir de ne bilim itici oldu biraz.
Ben seviyordum dürüst bir kız. Ama dün belki son günüm diye yemek ödüllerini aldı karşı takımın. Karşı takımda 3 aday var, onların son gün olma ihtimali daha yüksek hani seviyordun, onlar senin arkadaşındi. Kazanmadığınız ödülü niye yiyorsunuz.Veda ederken ağlıypr bence yapmacik bide ne dedigi de belli degil
Baştan beri hiç sevmedim evrimi
İnşallah canim
Yaa bu zamanda çocuk olmak da zor hayatım, dur son deneme netlerine bakayım.Allah sabır versin canım cidden çok zor ve çocukları bir seye ikna etmek çok zor . Deneme sınavı yapıyoruz lütfen çözün diye 2 gündür yalvarıyorum . Okumadan işaretleyip geçiyorlar
Oğlan 52,33 , kız 68,33 yapmışNetler ne alemde canım, yeni nesil cozebiliyorlar mi ?
Tabi ki mantıklı, bak kolum ağrıdı bıraktım yemek yedim şimdi deBence açıklaman bana çok mantıklı geldi
Ahh bu nick değiştirip gelenler.
Cordelia ve Zipzip tan kacamiyorlar ama
Hep söylerim iyilikten maraz doğar, ben hep enayi yerine konmuş biri olarak 40 yaşımda farkettim çok şükür, 5 senedir kötüyüm ve rahatımHerkesi idare ediyoruz biz de. Bu anlayışın karşılığı cicek yerine tokat oluyor nedense.
Ne yapacaksin canim iste cikiyor arada gormezden gelmeye devam
Üzemem kendimi onlar icin....
Gerçekten miii, inanmıyorumYaa ama bir kere katildim masterfite
Ben seni tutuyorum sportif kaptanımKaç yıllık kaptansın. Kim ne yapar, morali nasıl, performansı ne durumda her şeye hakimsin . İnşallah şans benden yana olur. Yoksa kazanamam. . Ama güzel olacak inşallah.
Zıpzıpcım ben seni tutuyorumKazanan ikimiz olacağız kaptanim benim
Sonucta kilo vereceğiz
Serran bilmem ne de kimmişNeslihan atagül haberlere inat eşiyle tatile çıkmış
Serrannkine baktım hamile degil gibi
Bilmiyom artık
Simdi 59Gerçekten miii, inanmıyorumzıpzıpcım kaç kilosun sen
Zıpzıpcım ben seni tutuyorum
Maşallah bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?