- 20 Mart 2008
- 142.083
- 214.230
- 1.423
- 60
Canım sen aylardır yoruldun iyice, iyi gelecek sana ve cordişimeYa tabi hava daha guzel,deniz var gezilecek yerler var ben olsam bende dönmezdim
Sonucta yarismada degiliz 1 hafta hepimize iyi gelecek bizlerde dinlenelim
Ohhhh güle güle kullan tatlışımmmSaçımıda boyadım bugün
Abla dün artiydim nasıl oluyorsaYeşil takım kalk koğuş denetimi ve ,içtimaya başlıyoruz soldan sayıyoruz hemen
@Chedarice @Ytmz @L u c i a @balpamuk @s i d e l y a @Kendinin en iyi hali olLavinia_98 @Beklenen2
Son 1 gün dikkat ediyoruz bol eksili sayıları görüyoruz yarına gücümüzü gösterelim mavi kırmızı ve sarı takıma
Hadi canlarım gurur duyuyorum hepinizle
Ne renk yapıyor sunBemde saçımı boyayım bari dip boyasıyapcam.
Yoruldun sende kuzu,cordişte öyle kolay değil yani yazılanları takip etmek not almak.Ya tabi hava daha guzel,deniz var gezilecek yerler var ben olsam bende dönmezdim
Sonucta yarismada degiliz 1 hafta hepimize iyi gelecek bizlerde dinlenelim
Çok sağol canısı teşekkürlerOhhhh güle güle kullan tatlışımmm
Ödem mi var acaba,yada regl dönemide olabilir,yediğin yemekte şişlik yapabilir.Abla dün artiydim nasıl oluyorsainsanlah bugün veririm
Benim röfle saçlarda epey oldu gidemedim hiç dipleri boyadım sonra komple yedirdim saça.Ne renk yapıyor sunbenimki ombre dibi geldikçe güzelleşiyor
Rica ederim ne demekTeşekkür ederim
Rica ederim ne demek
Ben resim attım sende at güle güle kullan.Saçımıda boyadım bugün
Ne oldu şaşırmış gibisin
Sağol kaptanım,benim telde sıkıntı var resim işi olmuyor nedense.Ben resim attım sende at güle güle kullan.
Tmm canım.Ne oldu şaşırmış gibisin
Sağol kaptanım,benim telde sıkıntı var resim işi olmuyor nedense.
Ay yok sasrimadim, işin espirisi o. Şaşkın suratı çok kullanıyorum ben.Ne oldu şaşırmış gibisin
Sağol kaptanım,benim telde sıkıntı var resim işi olmuyor nedense.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?