Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Saol ablacım çok teşekkür ederim aslında bu haftadan korkuyordum veremem diye ayın 2 si gibi regl olacağım ödem vs olur mu diye ama çok şükür sorun olmadı
Rica ederim canısı ne demek bak ne güzel vermişsin bile devamıda gelecek elbette.
Bu hafta benimde çok olmaz sanki,tıkandım kaldım az yediğim halde bide.

Rica ederim canısı ne demek bak ne güzel vermişsin bile devamıda gelecek elbette.
Bu hafta benimde çok olmaz sanki,tıkandım kaldım az yediğim halde bide.
Bazen zor gidiyor abla benim ramazanın ilk iki haftası az yemem kaynaklı 500-700 gr arası gidiyordu gerçekten vücut kendini kilitliyor demek ki bu hafta biraz yedim tek salataya bağlamadım kendimi daha fazla verdim bünyeyi şaşırtmak gerekiyor demek

Görüntüsü harika abla inşallah nasip olursa tadına da bakarız
Inşallah canım, bu ramazan 2. Regl geldi.benim dengem iyice şaştı, hiç olmadigim kadar tatlı isteğim var, neyseki halsizlik de çok. Yoksa aklıma gelen herşeyi yapar yerdim.
Şimdi mecburiyetten sadece yemek yapıyorum, birde elimin altında hurma var, bol bol onlardan yiyorum ve bu benim kendimi tutmuş halim.
Bayramdan sonra kan değerlerime baktırmak lazım, böyle olmayacak

Oruclu olacaksan yarinda bildirebilirsin
Bu hafta ortalamaya seni dahil etmeyelim
Takima haksizlik olmasin
Adimlarin yoktu,menulerin eksik
Yeni haftada takimlara ekleriz
1 hafta ara vereceğiz zaten

İhmal etmemek lazım kesinlikle kan değerlerine baktır canım benimde inşallah Bayramdan sonra bi hastane ziyaretim olacak bende de bi unutkanlık hali başladı
Teşekkür ederimmm

selam kızlar
Bugün çok geç uyandım, çok yorgun ve halsizim.
Hemen yatakları toplayıp ertelediğim ütünün başına geçtim. Dinlene dinlene ütüyü bitirdim, anca mesajları okudum.
Biraz dinlenip yürüyüşe çıkmak istiyorum, tabi halim olursa.
Sürekli yorgunum ve üşüyorum.
Artık ertelemek yok
Bayramdan sonra dr yolu bana göründü
Yoksa hayat bana çekilmez gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…