- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Saol ablacım çok teşekkür ederimMuhteşem tebrik ediyorum çok güzel vermişsin kiloyu
Süpersin canım emeğine, ozverine teşekkür ederim çok güzel bir eksiGeçen perşembe 71,50
Bugün 70,25
-1,25 kg
Zipzip- @Cordelia North River
@yildiz4kc 6 lara düşemedim kuşum
Tatlı kaptanım benim ben sana teşekkür ederim harika bir kaptandın canım benimSüpersin canım emeğine, ozverine teşekkür ederim çok güzel bir eksi
TebriklerGeçen perşembe 71,50
Bugün 70,25
-1,25 kg
Kolay gelsinKızlar eve geçince tartılacağım bayram alışverişine çıktık daha dönemedim
Rica ederim canısı ne demekSaol ablacım çok teşekkür ederimaslında bu haftadan korkuyordum veremem diye ayın 2 si gibi regl olacağım ödem vs olur mu diye ama çok şükür sorun olmadı
Tatlı kaptanım benim ben sana teşekkür ederim harika bir kaptandın canım benim
Bazen zor gidiyor abla benim ramazanın ilk iki haftası az yemem kaynaklı 500-700 gr arası gidiyordu gerçekten vücut kendini kilitliyor demek ki bu hafta biraz yedim tek salataya bağlamadım kendimi daha fazla verdim bünyeyi şaşırtmak gerekiyor demekRica ederim canısı ne demekbak ne güzel vermişsin bile devamıda gelecek elbette.
Bu hafta benimde çok olmaz sanki,tıkandım kaldım az yediğim halde bide.
Kendin mi boyadın?Saçımıda boyadım bugün
Çok güzel olmuş canım, güle güle kullan@fesang saçlarımı sormuştun. Bugün boyattim yine.
Inşallah canım, bu ramazan 2. Regl geldi.benim dengem iyice şaştı, hiç olmadigim kadar tatlı isteğim var, neyseki halsizlik de çok. Yoksa aklıma gelen herşeyi yapar yerdim.Görüntüsü harika abla inşallah nasip olursa tadına da bakarız
SüperGeçen perşembe 71,50
Bugün 70,25
-1,25 kg
Oruclu olacaksan yarinda bildirebilirsinZipzip- kafam cumaya gitmiş, erenmothers in tartsiini görünce aklıma geldi.bugün bildirsem geç olur, kızım odada uyuyor, tartı orada. Oruçlu olduğum için bugün bildirmem gerekti. Yarın sabah işe gitmeden bildireyim olur dimi?
İhmal etmemek lazım kesinlikle kan değerlerine baktır canımInşallah canım, bu ramazan 2. Regl geldi.benim dengem iyice şaştı, hiç olmadigim kadar tatlı isteğim var, neyseki halsizlik de çok. Yoksa aklıma gelen herşeyi yapar yerdim.
Şimdi mecburiyetten sadece yemek yapıyorum, birde elimin altında hurma var, bol bol onlardan yiyorum ve bu benim kendimi tutmuş halim.
Bayramdan sonra kan değerlerime baktırmak lazım, böyle olmayacak
Teşekkür ederimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?