Dışardamıydın canım.Hava cok sıcak yaa bunaldim kendime geleyim gecmise ucacagim
Elifede söyledim hatta o yüzden adımların fotosu yada menü resmi yok diye,önceden konu bile açmıştım telden sonra ne olduysa olmadı bir hata veriyor sürekli.Tmm canım.
Burasıda değiik bazen rüzgar çıkıyorHava cok sıcak yaa bunaldim kendime geleyim gecmise ucacagim
Tamam o zaman dedim niye şaşırdı öyle.Ay yok sasrimadim, işin espirisi o. Şaşkın suratı çok kullanıyorum ben.
Pazara gidip geldik yagmur yagacak sanirim hava cok bunaltiyorDışardamıydın canım.
Geçmiş olsun cnm hafif geçti inşallahBen corona olunca bir de kısa süreliğine kk dan ayrıldığımda ara verdim.Zipzip- e 41 kere maşallah hep buradaydı.
İyi günlerde kullan canım@fesang saçlarımı sormuştun. Bugün boyattim yine.
Hafif sayılır sağol canım.Geçmiş olsun cnm hafif geçti inşallah
Aynen nasıl dayanıyor bilmiyorum
Afiyet olsun canim..27 Nisan menü.
Sabah.
Tarçınlı kahve.
09:00 2 yumurta,2 zeytin,salatalık,domates,1 biber,az peynir,maydonoz,çay ekemk yok.
Ara.
13:00 1 bardak çay,1 tane kandil simiti,5 çilek.
Akşam.
19:00 3yk kabak,1 yk yoğurt
1 küçük rulo pasta.
Su ve detoks 2,5 lt.
Adım.5900 (dün adım atacak derman kalmadı)
Zipzip- Cordelia
Çok teşekkür ederim.İyi günlerde kullan canım
Aynen vallaAfiyet olsun xanim hepimizin son tatlıları zaten canımızdan istemeyecek stok yaptık baya
Nasılsın canım
Çok sağol kaptanımAfiyet olsun canim..
Çok teşekkür ederim.
Hiç kıskanmadım ki, bende hollanda dakine gideceemmGünaydın kızlar mutlu sağlıklı güzel bir gün dilerim
Dün lalelerigördük oynadık foto çekildik
Siz neler yapıyorsunuz?
Şimdi baktım nasıl diye, çamur yazınca ilgimi çekmemişti, görüntü muhteşem birşeymiş. Nasip olursa tadını da yersek yorumlarızAyyy onu çok merak ediyorum hiç yemedim ama görüntüsü harika duruyor
Görüntüsü harika abla inşallah nasip olursa tadına da bakarızŞimdi baktım nasıl diye, çamur yazınca ilgimi çekmemişti, görüntü muhteşem birşeymiş. Nasip olursa tadını da yersek yorumlarız
Aynen öyle yaptımBak ve hemen kapat kaptanım, çünkü biraz fazla bakınca canın onu yemek istiyor
Maşallah kuzumGeçen perşembe 71,50
Bugün 70,25
-1,25 kg
Zipzip- Cordelia North River
_ASTRAL_ 6 lara düşemedim kuşum
Kolay gelsin kaptanımKızlar eve geçince tartılacağım bayram alışverişine çıktık daha dönemedim
Muhteşem tebrik ediyorum çok güzel vermişsin kiloyuGeçen perşembe 71,50
Bugün 70,25
-1,25 kg
Zipzip- Cordelia North River
_ASTRAL_ 6 lara düşemedim kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?