Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hosgeldin tekrardan bende elif 32 yaşındayım
Yarindan itibaren menu ve sporlarini paylasmaya başlayabilirsin

Bayram nedeniyle liste tutmayacagiz bu hafta ama sonrasina menu ve spor listesine ekleriz
Bu sirada takimin isleyisine alismis olursun
Aklina takilanlar olursa her zaman sorabilirsin

Hosgeldiniz ben Cordiş. ❤❤❤

Tekrar hayırlı olsun canım
Memnun oldum. Burada bana Elhan abla derler ama sen onlara aldırma yaşım 26.5
Edebiyat öğretmeniyim. Antalya'da yaşıyor ve çalışıyorum. İki oğlum var. Üç yıl önce 80 küsur kiloydum. 60' a kadar düştüm. Sonra pandemi falan 70 oldum. Sonra bu grupta 61' lere indim şimdilerde ara verdim sağlık problemlerim oldu. Bayramdan sonra tekrar olduğum kilodan vermeye çalışacağım. Başarılar dilerim hepimize.

Çok teşekkür ederim geri dönüşleriniz için, Elhan hanım size tekrardan teşekkür ederim bu siteyi yavaş yavaş çözüyorum, geç cevaplarımdan ötürü kusura bakmayın. :)

Çok teşekkür ederim geri dönüşleriniz için, Elhan hanım size tekrardan teşekkür ederim bu siteyi yavaş yavaş çözüyorum, geç cevaplarımdan ötürü kusura bakmayın. :)
Çok zarifsin Bana ilk olarak sen Elhan hanım dediğin için hoş duygular yaşadım.

Afiyet olsun

Yarın oğlumu okula bırakınca bi soruyum abla . Aynen dün azcık aracın camını açtık çarpıldım hemen bugün sinusler takalı . Orucu parolla açtım hemde 2 tane ama banamisin demedi
Çarpıyor kuzum. Yarın daha iyi hissedersin inşallah. Bununla gelmiş geçmiş olsun. Sen yarın bir sor unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…