Büşra bayramdan sonra 10 kg vermeye ne dersin canımSelam
Dün o kadar yogundum ki kandilinizi bile kutlamayi unutmuşum bugun aklima geldi.
Bence ben şimdiden kazanmisimdir. Kac kg oldugumu bir duysaniz 75e ceyrek kala
Fesang canım geçmiş yapamadım. Nasılsın iyi misin? Ciddi bir durum yok değil mi@Kahveli_Kedi hoşgeldin canım
Meydan okumalar başladıBüşra bayramdan sonra 10 kg vermeye ne dersin canım
Haftaya kardiyolojiye görüneceğim biricikim bakalımAblasının nazlı kuzusu
De bakiyim o minnoş kalbine neler çarpıntı verdi
Daha iyiyim canım. Ya geçen gün bahsettim ya arkadaşımın ablası ani kalp krizinden vefat etti diye. Bugün ben de korktum açıkçasıFesang canım geçmiş yapamadım. Nasılsın iyi misin? Ciddi bir durum yok değil mi
2 ayda 10 kg vermek isteyen buyursun gelsin ablaMeydan okumalar başladı
Allah korusun kuzum, korkma . Bir sorun sıkıntı olmaz inşallahDaha iyiyim canım. Ya geçen gün bahsettim ya arkadaşımın ablası ani kalp krizinden vefat etti diye. Bugün ben de korktum açıkçası
İnşallah ŞiramAllah korusun kuzum, korkma . Bir sorun sıkıntı olmaz inşallah
Ya ben dün çok çok kötü oldum ilacımı ixmemistim, resmen cigerlerim oksurmekten kendinden geçtiSoruyum abla . Ekran görüntüsü aldim. Bahar alejimde başladı oda tetikliyor
Aklımızda olsun canım.Kızlar bugün son derse girmeden arkadaslarla sohbet ederken bir anda carpintim başladı. Ha geçti ha geçecek derken bir türlü geçmedi. İki saat kadar bekledim sonra artık eşime haber verdim hastaneye gittik. Üç saati geçti artık kolum tamamen boşaldı çarpıntıdan.
Hastanede iki EKG çekildi haftaya Çarşamba kardiyoloji için çağırdılar. Bir manevra yaptılar öyle geçti carpintim. Yazayım size belki lazım olur. Bütün gücünüzle nefes verirken biri ayaklarınızı tutup havaya kaldıracak. Hemen geçiyor.
Geçti o manevradan sonra ama sızısı kaldı. Hastanede 2 saat daha kaldım gözlem altında eve geldim çok şükür, ama vücudum bomboş gibi çok yorgunum
Geçmiş olsun minervacim. Allah şifa versin. Kronik bir rahatsızlığın mi var senin deYa ben dün çok çok kötü oldum ilacımı ixmemistim, resmen cigerlerim oksurmekten kendinden geçti
Teşekkürler kaptanımGuzel eksi tebrik ederim canim
Tebrikler bitanemTeşekkürler kaptanımbiraz daha dikkat etseydim daha iyisini görebilirdim. İnşallah bayramdan sonra tam gaz devam
Canım çarpıntılar ara ara hep olur bende ama hic 3 saat sürmemişti. Mudahele etmeseler daha sürer gibiydi bitirdi beni resmen.Aklımızda olsun canım.
O oturduğun grubun içinde negatif enerjili biri var mıydı iliğine kadar sömürmüş seni
Daha önce kalple ilgili bir sıkıntın var mıydı canım? Durduk yere niye böyle olsun ki...
Allah esirgesin her şey bir anda oluyor. Geçen gün arkadaşının ablasını anlatmıştın bize. Sağlıklı kadın bir anda gittiydi.
Teşekkürler ablacımTebrikler bitanem
Hoşbulduk zıpzıpım iyiyim şimdiHosgeldin fesangim❤❤❤
Cok gecmis olsun
2 ayda 10 kg vermek isteyen buyursun gelsin abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?