Gecmis olsun canimYa ben dün çok çok kötü oldum ilacımı ixmemistim, resmen cigerlerim oksurmekten kendinden geçti
Geçmiş olsun bebişimYa ben dün çok çok kötü oldum ilacımı ixmemistim, resmen cigerlerim oksurmekten kendinden geçti
İhmale gelmez bitanem. Görün doktora.Haftaya kardiyolojiye görüneceğim biricikim bakalım
Sonuna kadar katılıyorum.
Ve hep aynı şeyleri yiyorum. Bence o bitirdi benim değerlerimi zıpzıpım
Eveeeet sen de çok az yiyorsun ama en azından sağlıklı senin öğünler biricikimSonuna kadar katılıyorum.
Farkındaysan bu sefer seni dinledim. Ben de diyet zamanı kendimden geçiyorum hiç iyi değil.
Kızlar bugün son derse girmeden arkadaslarla sohbet ederken bir anda carpintim başladı. Ha geçti ha geçecek derken bir türlü geçmedi. İki saat kadar bekledim sonra artık eşime haber verdim hastaneye gittik. Üç saati geçti artık kolum tamamen boşaldı çarpıntıdan.
Hastanede iki EKG çekildi haftaya Çarşamba kardiyoloji için çağırdılar. Bir manevra yaptılar öyle geçti carpintim. Yazayım size belki lazım olur. Bütün gücünüzle nefes verirken biri ayaklarınızı tutup havaya kaldıracak. Hemen geçiyor.
Geçti o manevradan sonra ama sızısı kaldı. Hastanede 2 saat daha kaldım gözlem altında eve geldim çok şükür, ama vücudum bomboş gibi çok yorgunum
En dogrusunu yaptin ablacimSonuna kadar katılıyorum.
Farkındaysan bu sefer seni dinledim. Ben de diyet zamanı kendimden geçiyorum hiç iyi değil.
Hoşgeldiniz. Boyunuzun uzun olmasi avantaj eğer şimdi başlarsaniz hazirana kadar 85leri gorebilirsiniz. İlk başlarda hizli gider kglar ve motivasyon artarMerhaba arkadaşlar, ben Kahveli_Kedi. Elhan hanımın vesilesi ile sizin grubu buldum. Hayatımın en kilolu senesindeyim kilom 96, boyum 1.74, bekarım hamilelik yaşamadım. Bende sizlere katılmak isterim.
Yaa evet sürekli ayni gidalari tuketiyorsun canimVe hep aynı şeyleri yiyorum. Bence o bitirdi benim değerlerimi zıpzıpım
İnşallah diyelim. ama zaman hedefi koymayacağımBüşra bayramdan sonra 10 kg vermeye ne dersin canım
Teşekkür ederim cordişyam inşallahCanım çok geçmiş olsun. İnşallah tamamen geçecek. Allah şifa versin.
Busracim bencede zaman hedefi koymaİnşallah diyelim. ama zaman hedefi koymayacağım
Canım yarın kan tahlili yaptıracağım, haftaya da doktor randevum var çok teşekkür ederimfesang geçmiş olsun. Sen yine de doktora git kontrollerini yaptır ama hızlı kg vermek için aç kalma, az gitsin ama sağlığında yerinde olsun. Yakin zamanda kan baktirmadiysan bütün degerlerine baktir bence
Bende ya hep ya hiç canım. Onu düzeltip her şeyden az az yersem düzelteceğimi düşünüyorumYaa evet sürekli ayni gidalari tuketiyorsun canim
Birde cuma gunleri odul yapıyorsun ya bir anda vücuduna cok yukleniyorsun
Canının istedikleri seyleri porsiyon kontrolu yaparak yiyebilirsin
Evet başlayacağım, güzel paylaşımınız için teşekkür ederim.Hoşgeldiniz. Boyunuzun uzun olmasi avantaj eğer şimdi başlarsaniz hazirana kadar 85leri gorebilirsiniz. İlk başlarda hizli gider kglar ve motivasyon artar
Buraya yediklerini yaz canim mutlaka duzelecektirBende ya hep ya hiç canım. Onu düzeltip her şeyden az az yersem düzelteceğimi düşünüyorum
Canım vücut kilo kaybedince normal dengesine dönene kadar biraz şaşırıyor. 65 kilo için salgıladığı hormonlari 60 kiloluk biri için salgilamadan önce kafası karışıyor. O esnada biz suydu spordu tabi devam ediyoruz. Yaş , boy , beslenme şekli herkesin farklı. Bazı rahatsızlıklar sinyal aslında kiminde oluyor kiminde olmuyor.Eveeeet sen de çok az yiyorsun ama en azından sağlıklı senin öğünler biricikim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?