Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah tamamen geçecek. Allah şifa versin.

Merhaba arkadaşlar, ben Kahveli_Kedi. Elhan hanımın vesilesi ile sizin grubu buldum. Hayatımın en kilolu senesindeyim kilom 96, boyum 1.74, bekarım hamilelik yaşamadım. Bende sizlere katılmak isterim.
Hoşgeldiniz. Boyunuzun uzun olmasi avantaj eğer şimdi başlarsaniz hazirana kadar 85leri gorebilirsiniz. İlk başlarda hizli gider kglar ve motivasyon artar

Ve hep aynı şeyleri yiyorum. Bence o bitirdi benim değerlerimi zıpzıpım
Yaa evet sürekli ayni gidalari tuketiyorsun canim
Birde cuma gunleri odul yapıyorsun ya bir anda vücuduna cok yukleniyorsun
Canının istedikleri seyleri porsiyon kontrolu yaparak yiyebilirsin

Canım yarın kan tahlili yaptıracağım, haftaya da doktor randevum var çok teşekkür ederim

Yaa evet sürekli ayni gidalari tuketiyorsun canim
Birde cuma gunleri odul yapıyorsun ya bir anda vücuduna cok yukleniyorsun
Canının istedikleri seyleri porsiyon kontrolu yaparak yiyebilirsin
Bende ya hep ya hiç canım. Onu düzeltip her şeyden az az yersem düzelteceğimi düşünüyorum

Eveeeet sen de çok az yiyorsun ama en azından sağlıklı senin öğünler biricikim
Canım vücut kilo kaybedince normal dengesine dönene kadar biraz şaşırıyor. 65 kilo için salgıladığı hormonlari 60 kiloluk biri için salgilamadan önce kafası karışıyor. O esnada biz suydu spordu tabi devam ediyoruz. Yaş , boy , beslenme şekli herkesin farklı. Bazı rahatsızlıklar sinyal aslında kiminde oluyor kiminde olmuyor.
Ben ara ara devam etme kararı aldım. Uzun süre devam edersem biraz sarsiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…