Sen nasılsın tatlımfesang geçmiş olsun. Sen yine de doktora git kontrollerini yaptır ama hızlı kg vermek için aç kalma, az gitsin ama sağlığında yerinde olsun. Yakin zamanda kan baktirmadiysan bütün degerlerine baktir bence
Yok kaptanim istesem de yapamam. Psikolojim çok kötü. Kendimi aşırı zorlamayi düşünmüyorum. İmkanlar dahilinde sporumu arttirip arada ödüllü beslenme olcak..Busracim bencede zaman hedefi koyma
Birde şekersiz ve sok diyetleri yapma bu defa
En mantiklisi canim bu sekilde beslenmekYok kaptanim istesem de yapamam. Psikolojim çok kötü. Kendimi aşırı zorlamayi düşünmüyorum. İmkanlar dahilinde sporumu arttirip arada ödüllü beslenme olcak..
Geçmiş olsun canım mevsim geçişleri çok fenaYa ben dün çok çok kötü oldum ilacımı ixmemistim, resmen cigerlerim oksurmekten kendinden geçti
Haftaya cuma başlıyorum zıpzıpım masterfiteBuraya yediklerini yaz canim mutlaka duzelecektir
Abla bana bir dokunan bin ah işitirSen nasılsın tatlım
Eveeeet kesinlikle. Ama ben ara verince tam saldırıyorum.Canım vücut kilo kaybedince normal dengesine dönene kadar biraz şaşırıyor. 65 kilo için salgıladığı hormonlari 60 kiloluk biri için salgilamadan önce kafası karışıyor. O esnada biz suydu spordu tabi devam ediyoruz. Yaş , boy , beslenme şekli herkesin farklı. Bazı rahatsızlıklar sinyal aslında kiminde oluyor kiminde olmuyor.
Ben ara ara devam etme kararı aldım. Uzun süre devam edersem biraz sarsiliyorum.
Tamam fesangim birsey cikmazsa bende dahil olacağımHaftaya cuma başlıyorum zıpzıpım masterfite
Oyy kuşum merak ettik cokGeldim canım
Iyi geceler canimBiraz uyumaya çalışacağım kızlar, uyuyamazsam gelirim. İyi geceler
Dinlen canim , iyi gecelerBiraz uyumaya çalışacağım kızlar, uyuyamazsam gelirim. İyi geceler
Geçmiş olsun canim hava degisimleri etkiledi sanirimAbla bana bir dokunan bin ah işitir
10 gündür çocuklarda burun akintisi öksürük vardi, bu sabah büyük ateslendi. Hala ateşli.. doktora goturdum o da boğazlar temiz deyip antibiyotik yazmadi. Bayrama hazirlaniyoruz işte
Ara ara saldiralim n'olacak ki sankiEveeeet kesinlikle. Ama ben ara verince tam saldırıyorum.
ŞoklardayımTeşekkür ederim abla
Evet abla, 8 aylık kızım var hamdolsun
Zayıflama işlerine hamilelik dolayısı ile ara vermiştim. 56 kilo ile ayrılmıştım takımdanşimdi bir bakayım dedim, aktif bu sayfa var sanırım.
Teşekkür ederim, hoşbuldum
Evet hamilelik dolayısı ile 5.takıma ara vermiştim, şimdi 8 aylık kızım var
OleeeyyyyTamam fesangim birsey cikmazsa bende dahil olacağım
Henüz değil sanırımTempus bacı biz tanıştık mi
Tatlım çocuklu ailelerde hep benzer durumlar var. Böyle böyle buyuyecekler. Canını sıkma hepsi geçecek. Allah şifa versin çocuklarına ve sana.Abla bana bir dokunan bin ah işitir
10 gündür çocuklarda burun akintisi öksürük vardi, bu sabah büyük ateslendi. Hala ateşli.. doktora goturdum o da boğazlar temiz deyip antibiyotik yazmadi. Bayrama hazirlaniyoruz işte
Polen alerjisi var canım , hepimize geçmiş olsunGeçmiş olsun minervacim. Allah şifa versin. Kronik bir rahatsızlığın mi var senin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?