- 20 Mart 2008
- 142.086
- 214.235
- 1.423
- 60
Amin inşlalh çok sağolun.Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun
Yani atıyorum x kişisi tatilde 5 kilo aldı . Tatilden önceki kilosunun hükmü kalmayıp, 6 Mayıs'ta yepyeni bir kiloyla yarışa başlıyorCanım 6 mayıs'taki kilolar başlangıç kilomuz olacak. O yüzden hepimiz aynı durumda yarışa tekrar başlayacağız. 6 Mayıs'ta en çok eksi gelenin kaptan olması adil olmaz tatilin anlamı kalmaz. çünkü hepimiz yarışmıyoruz ve diyet yapmıyoruz. Yine kırmızı Kaptan listeden bir mavi Kaptan seçer.
Yani atıyorum x kişisi tatilde 5 kilo aldı . Tatilden önceki kilosunun hükmü kalmayıp, 6 Mayıs'ta yepyeni bir kiloyla yarışa başlıyor
Ben de şimdi ona benzer bişey yazdım,Hersey Free diyorsun. Yeniden başlayacağız diyorsun. Ye gitsin diyorsun.
Bende cuppa cuppa diyorum
hayrırlı olsun cnmmEylül ayinda actik burayı papatyam
6.takimin devami olarak burdan devam ediyoruz
Sen nasilsin kilonu koruyabiliyor musun
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun
Babamı kaybedeli 5 sene oluyor, hala dün gibi. Cenaze günü annem fenalaştı, kardeşimle çok korkmuştuk ona da bişey olacak diyeKötü bir tesadüf olmuş ama buda hayatın devam ettiğini Allahın bize hatırlatması sanki Allah abine uzun ömür versin size bağışlasın doğum günü kutlu olsun
Ve sana katılıyorum ben babamı çok önceden kaybettim ama annemin gidişi daha çok yaraladı o benim herşeyimdi........
Aynen dogru anlamissin canimYani atıyorum x kişisi tatilde 5 kilo aldı . Tatilden önceki kilosunun hükmü kalmayıp, 6 Mayıs'ta yepyeni bir kiloyla yarışa başlıyor
Aynen canim. İnşallah 5 kilo almayız.Yani atıyorum x kişisi tatilde 5 kilo aldı . Tatilden önceki kilosunun hükmü kalmayıp, 6 Mayıs'ta yepyeni bir kiloyla yarışa başlıyor
Sagol papatyamhayrırlı olsun cnmm
ben malesef koruyamadım ,ramazan dolayısıyla da bolll pide götürdümşuan fenalardayım 1 haftadır yine spora ve diete başladım ,gidecek inşallah fazlalıklar.
Basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin canimBabamı kaybedeli 5 sene oluyor, hala dün gibi. Cenaze günü annem fenalaştı, kardeşimle çok korkmuştuk ona da bişey olacak diyebir yanda baban defnedilecek, diğer yanda annen fenalaşıyo unutamıyorum o anı..
devam ediyorum cnm ,sabit çalışıyorum şuan bir firmada .tüm gün oturuyorum pc başında malesef.Sagol papatyam
Olsun spor ve diyetle yine verirsin
Gel buraya birlikte verelim ,ise devam ediyor musun yogunlugun bitti mi
Maç 1.5 diyorum 5kilo kolay değil baya emek gerek 1 yılda 8kg aldımAynen canim. İnşallah 5 kilo almayız.
Öyle diyorum. Allah sonumuzu hayır etsin.Hersey Free diyorsun. Yeniden başlayacağız diyorsun. Ye gitsin diyorsun.
Bende cuppa cuppa diyorum
Kolay gelsin görüşürüzdevam ediyorum cnm ,sabit çalışıyorum şuan bir firmada .tüm gün oturuyorum pc başında malesef.
bakayım gelebilirsem gelirim yoğunluk baya var wc bile gidemiyorum şu araama burda devam edince güzel veriyordum ben.bakalım kısmet artık ,hepinize kolay gelsin kaçtım ben görüşmek üzere
Çok sağol bozacım amin inşallah
Siznde başınız sağolsun,mekanı cennet olsun babanızında.Babamı kaybedeli 5 sene oluyor, hala dün gibi. Cenaze günü annem fenalaştı, kardeşimle çok korkmuştuk ona da bişey olacak diyebir yanda baban defnedilecek, diğer yanda annen fenalaşıyo unutamıyorum o anı..
Amin canım sağolasın
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun babanınBabamı kaybedeli 5 sene oluyor, hala dün gibi. Cenaze günü annem fenalaştı, kardeşimle çok korkmuştuk ona da bişey olacak diyebir yanda baban defnedilecek, diğer yanda annen fenalaşıyo unutamıyorum o anı..
Gecmis olsun ablacim
Sen yazmışsın baksana176.000 .ci mesaj da yazilmis kim yazdi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?