Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yani atıyorum x kişisi tatilde 5 kilo aldı . Tatilden önceki kilosunun hükmü kalmayıp, 6 Mayıs'ta yepyeni bir kiloyla yarışa başlıyor

Eylül ayinda actik burayı papatyam
6.takimin devami olarak burdan devam ediyoruz
Sen nasilsin kilonu koruyabiliyor musun
hayrırlı olsun cnmm
ben malesef koruyamadım ,ramazan dolayısıyla da bolll pide götürdüm şuan fenalardayım 1 haftadır yine spora ve diete başladım ,gidecek inşallah fazlalıklar.

Babamı kaybedeli 5 sene oluyor, hala dün gibi. Cenaze günü annem fenalaştı, kardeşimle çok korkmuştuk ona da bişey olacak diye bir yanda baban defnedilecek, diğer yanda annen fenalaşıyo unutamıyorum o anı..

hayrırlı olsun cnmm
ben malesef koruyamadım ,ramazan dolayısıyla da bolll pide götürdüm şuan fenalardayım 1 haftadır yine spora ve diete başladım ,gidecek inşallah fazlalıklar.
Sagol papatyam
Olsun spor ve diyetle yine verirsin
Gel buraya birlikte verelim ,ise devam ediyor musun yogunlugun bitti mi

Sagol papatyam
Olsun spor ve diyetle yine verirsin
Gel buraya birlikte verelim ,ise devam ediyor musun yogunlugun bitti mi
devam ediyorum cnm ,sabit çalışıyorum şuan bir firmada .tüm gün oturuyorum pc başında malesef.
bakayım gelebilirsem gelirim yoğunluk baya var wc bile gidemiyorum şu ara ama burda devam edince güzel veriyordum ben.bakalım kısmet artık ,hepinize kolay gelsin kaçtım ben görüşmek üzere

Kolay gelsin görüşürüz

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun babanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…