- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 39
İyi ya çok şükürİşin ilginci70lerde falan böyle veremiyordum. Artık birşeyler oturdu herhalde teşekkür ederim canım
Teşekkürler canımBaşlangıcin hayirli olsun canim
AynenArtidayim ama ben 1.5 kilo artımi verdimzaten korumadayim
TeşekkürlerIyi dersler fesangim❤
Afiyet olsun ablacim ❤
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Bende soğuk yüzünü göremedim, cenazeye gittim ama yol uzun, annem şişmiş, bekletmesek dediler, bekletmeyin dedimBen hastalığının her aşamasında yanındaydım ayrı şehirlerdeydik ama başım ağrıyor dese koşar giderdim ama lanet olası covid öyle bir zamanda yakaladıki beni annemin cenazesine gidemedim son kez göremedim öpüp koklayamadım o yüzden kabullenmek benim için dahada zor
Amin canım, tüm annelerin mekânı cennet olsunBaşın sağolsun canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Neyse ki adim yarisi yok bu haftaSabah teli evde unutmuşum bebek arabasıyla saat saymıyor adımlar boşa gitti daha 2100 adimdayim
Onu da mı kaldırdıkNeyse ki adim yarisi yok bu hafta
Simdi kirmizi kaptanin kaptanlik hakki sakli olsun.Kaptanım şimdi bu hafta en çok kilo veren Kırmızı dimi . Ama şimdi.hepimiz kilo alıp geleceğiz nasıl olacak
Aynen yoksa otomatikman malup bir hafta olacak. Mavi kaptanda cuma bildirimde birinci olan olsun şahsi fikrim. Hak geçmemiş olurSimdi kirmizi kaptanin kaptanlik hakki sakli olsun.
Cuma gunu bildirimlerine gore mavi kaptani secer
En mantiklisi boyle sanki
Bugun zaten yoktu da bu hafta hersey freeOnu da mı kaldırdık
Amin canım, o daha zorMaalesef abla hepimiz yaşayacağız. Akrabamız namazda Allahim sıralı ölum ver diye dua ederken, fark ediyor ki eşinden 2 yaş büyük. Tövbe tövbe Allahim senin işine karışılmaz diyor sonra. Maalesef bu sene gencecik oğlunu kaybetti . Bilseydim tövbem tutacak etmezdim diyor. Büyüklerin acısını yaşayacağız Rabbım evlatlarımızın acısını göstermesin
Geçmiş olsun canımKusura bakmayın kilo bildirimim geç oldu bebeğim hastaydı hastaneye gittik bronşit başlangıcı varmış
Zipzip- HanimKelesimiGetir
Kirmizi kaptan da kilo alır oda kilosu uzerinden yarısırAynen yoksa otomatikman malup bir hafta olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?