Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kusura bakmayın kilo bildirimim geç oldu bebeğim hastaydı hastaneye gittik bronşit başlangıcı varmış
Zipzip- HanimKelesimiGetir
Çok geçmiş olsun nasıl bronşit oldu öyle,ilaçlarlar filan düzelir atlatır,benüm kızımda 1 aylıkken bronşit olmuştu 20 tane iğne oldu hatta geçti sonraa.

Çok çok üzücü Allah evlatlarımızın acısını göstermesin

Allah rahmet eylesin canlarım mekanları nurla dolsun inşallah

Simdi kirmizi kaptanin kaptanlik hakki sakli olsun.
Cuma gunu bildirimlerine gore mavi kaptani secer
En mantiklisi boyle sanki
6 Mayısta liste yaparız bu hafta kazanan kırmızı kaptan o listeden bir mavi Kaptan seçer. 6 Mayıs'ta bildirilen kilolar başlangıç kilosu olur

Kaptanım şimdi bu hafta en çok kilo veren Kırmızı dimi . Ama şimdi.hepimiz kilo alıp geleceğiz nasıl olacak
Canım 6 mayıs'taki kilolar başlangıç kilomuz olacak. O yüzden hepimiz aynı durumda yarışa tekrar başlayacağız. 6 Mayıs'ta en çok eksi gelenin kaptan olması adil olmaz tatilin anlamı kalmaz. çünkü hepimiz yarışmıyoruz ve diyet yapmıyoruz. Yine kırmızı Kaptan listeden bir mavi Kaptan seçer.

Geçen cuma 82.1
Bu cuma 82
Zipzip-
Önceki hafta çok vermiştin, ondandır
Mekanı cennet olsun inşallah
Amin
Pazartesi hedefim 60 gelmek
Bu azimle olur
Yok kendi bildirimim kendime yapcm
Bana da yapsana
Zipzip- ben şimdilik listelerde olmak istemiyorum ara verip tekrar dönmek isterim.
Bence kalsan daha iyi, hayırlısı olsun

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun

Hersey Free diyorsun. Yeniden başlayacağız diyorsun. Ye gitsin diyorsun.
Bende cuppa cuppa diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…