Olsun canim yetistin bildirimine cok gecmis olsunKusura bakmayın kilo bildirimim geç oldu bebeğim hastaydı hastaneye gittik bronşit başlangıcı varmış
Zipzip- HanimKelesimiGetir
Canım kilonu koruman bile güzel ara ver ama kendini hazırla diyete motive et. Kopma diyetten.
Çok geçmiş olsun nasıl bronşit oldu öyle,ilaçlarlar filan düzelir atlatır,benüm kızımda 1 aylıkken bronşit olmuştu 20 tane iğne oldu hatta geçti sonraa.Kusura bakmayın kilo bildirimim geç oldu bebeğim hastaydı hastaneye gittik bronşit başlangıcı varmış
Çok çok üzücüMaalesef abla hepimiz yaşayacağız. Akrabamız namazda Allahim sıralı ölum ver diye dua ederken, fark ediyor ki eşinden 2 yaş büyük. Tövbe tövbe Allahim senin işine karışılmaz diyor sonra. Maalesef bu sene gencecik oğlunu kaybetti . Bilseydim tövbem tutacak etmezdim diyor. Büyüklerin acısını yaşayacağız Rabbım evlatlarımızın acısını göstermesin
Bugün annemin vefatının 2.yılı ne çabuk geçiyor zaman,sanki dün gibi geliyor bana.
Benim kalemdi annem,ondan çok şey öğrendim hem kızdık birbirimize hemde çok şeyler öğrendik.
Rahat uyu annem mekanın cennet olsun nurlar içinde kal.
En derin yerimden hissettim acınıbaşın sağolsun Allah annenin ve annemin ve rahmete kavuşmuş tüm annelerin mekanını cennet kabirlerini gül bahçesi yapsın
Benimde annemsiz ilk bayramım ve içimdeki boşluk duygusu tarifsiz tesellisi yok Allah hepimize sabır versin
Başın sağolsun canım, Mekânı cennet olsun
Ben kendi işlerimi kendim yaparım, çoğu duygularımı içimde kendim yaşarım.
Üzüntümü belki etmem, ağladığımı göstermem.
Annemi kaybedeli 5 yıl oldu, yinede çok büyük boşluk yaşıyorum
6 Mayısta liste yaparız bu hafta kazanan kırmızı kaptan o listeden bir mavi Kaptan seçer. 6 Mayıs'ta bildirilen kilolar başlangıç kilosu olurSimdi kirmizi kaptanin kaptanlik hakki sakli olsun.
Cuma gunu bildirimlerine gore mavi kaptani secer
En mantiklisi boyle sanki
Valla senin durumu bilemedimAbla ben 5 gunde bir biyik aldirmaya gidiyorumo tarihleri nasil bekleyeyim
Teşekkür ederim canım
Amin canımAllah rahmet eylesin canlarım mekanları nurla dolsun inşallah
Amin çok sağol canım benim teşekkğrlerAllah rahmet eylesin canlarım mekanları nurla dolsun inşallah
Canım 6 mayıs'taki kilolar başlangıç kilomuz olacak. O yüzden hepimiz aynı durumda yarışa tekrar başlayacağız. 6 Mayıs'ta en çok eksi gelenin kaptan olması adil olmaz tatilin anlamı kalmaz. çünkü hepimiz yarışmıyoruz ve diyet yapmıyoruz. Yine kırmızı Kaptan listeden bir mavi Kaptan seçer.Kaptanım şimdi bu hafta en çok kilo veren Kırmızı dimi . Ama şimdi.hepimiz kilo alıp geleceğiz nasıl olacak
Allah şifa versin canımKusura bakmayın kilo bildirimim geç oldu bebeğim hastaydı hastaneye gittik bronşit başlangıcı varmış
Bende bu şekilde düşündüm kaptanim6 Mayısta liste yaparız bu hafta kazanan kırmızı kaptan o listeden bir mavi Kaptan seçer. 6 Mayıs'ta bildirilen kilolar başlangıç kilosu olur
Önceki hafta çok vermiştin, ondandır
AminMekanı cennet olsun inşallah
Bu azimle olurPazartesi hedefim 60 gelmek
Bana da yapsanaYok kendi bildirimim kendime yapcm
Bence kalsan daha iyi, hayırlısı olsunZipzip- ben şimdilik listelerde olmak istemiyorum ara verip tekrar dönmek isterim.
Bende bu şekilde düşündüm kaptanim
Eylül ayinda actik burayı papatyamZipzip- cnm naber .yeni konu mu açılmış hayırlı olsun burayı bilmiyordum
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsunBugün annemin vefatının 2.yılı ne çabuk geçiyor zaman,sanki dün gibi geliyor bana.
Benim kalemdi annem,ondan çok şey öğrendim hem kızdık birbirimize hemde çok şeyler öğrendik.
Rahat uyu annem mekanın cennet olsun nurlar içinde kal.
Hersey Free diyorsun. Yeniden başlayacağız diyorsun. Ye gitsin diyorsun.Canım 6 mayıs'taki kilolar başlangıç kilomuz olacak. O yüzden hepimiz aynı durumda yarışa tekrar başlayacağız. 6 Mayıs'ta en çok eksi gelenin kaptan olması adil olmaz tatilin anlamı kalmaz. çünkü hepimiz yarışmıyoruz ve diyet yapmıyoruz. Yine kırmızı Kaptan listeden bir mavi Kaptan seçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?