Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İdare eder kuzum . Polen alerjim coştu ilca mala çeviriyor , diz kapagim ağrıyor herhalde teniste yanlış adım attım . Öyle yatış moddayim. Sen niye dinlenmedin ya
Aaaaaaaa çok geçmiş olsun uzat bacağını bari kıyamam.
Portmanto yaptırmıştık yarın gelip takacaklar eski dolaptakileri çıkar sil taşı vs vs vs vs vs vs

İdare eder kuzum . Polen alerjim coştu ilca mala çeviriyor , diz kapagim ağrıyor herhalde teniste yanlış adım attım . Öyle yatış moddayim. Sen niye dinlenmedin ya
Geçmiş olsun canım
Keçiboynuzu ya da andız pekmezi denedin mi? Kalorili deme çünkü 1 çorba kaşığı 50 kalori

ayyyyyyy beni niye çağırmadın afiyet olsun kuzum
Oyyy gell her zaman gel cnm sağol :)

Afiyet olsun canim
Sağol Elifkuş

Iyi geceler kizlar
İyi gecelerr

Yok canım ne darilmasi ekrana bakamıyorum bahar alerjim pik yaptı . Ondan gülücük atmıştım
Tamam
Güneş gözlüğü takabilirsin çok ışıklı odalarda
Cnm andız ya da keçiboynuzu pekmezi iyi gelir diye duydum

Hedef60kgolmak fesang survivor cılar neredesiniz? Icetea ne zaman dönüş canım?
Açtım cnm. 8de otobüs geldi ,9 gibi de eve geldik izliyorum

Hoşbuldum bebeğiiim naberr
Cok şükür iyiyim.canim.
Şaşkın şaşkın survivor bakıyorum. Benim bildiğim oynamak istemeyen oynamıyordu. Bunlar şimdi neyin tartışmasını yaptı ki? Neden Barış oynuyorum dedi? Bu arada Seda ne ayak? Ben Barışı savunacak son kişiyim ama muhabbeti anlamadım cidden. Bana sorsanız survivora kim gelmesin isterdiniz diye birinci Nihat Doğan ikinci Barış derim.

HanimKelesimiGetir ağzına sağlık , güzel mesajın için Cordelia ben diyince mi aklına geldi,nick değiştirme

Ay evet tanıtımda sanki adayı yarışmayı bırakıyo gibi gösterdiler
Gerçekten kimsenin psikolojisi iyi değil ki Sedaya hak verdim cnm atışı kötü olunca çekiliyor diyor

Yemek bölümünden duyuru gelmiş oylar verildi mi kızlar?
Ay evet bildirim geldi cnm bakayım

Sabah
1 salatalık
domates
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Akşam
İskender ekmeklerini yemedim
Ara
2 kare bitter bi avuç siyah kuru üzüm ve kahve
7000 Adım uyumadan önce bi egzersiz yapıcam onu da eklerim
Zipzip- Cordelia HanimKelesimiGetir

Eklentiler

• Screenshot_2022-04-29-22-40-43-832_com.xiaomi.hm.health.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…