Aaaaaaaa çok geçmiş olsun uzat bacağını bari kıyamam.İdare eder kuzum . Polen alerjim coştu ilca mala çeviriyor , diz kapagim ağrıyor herhalde teniste yanlış adım attım . Öyle yatış moddayim. Sen niye dinlenmedin ya
Ahhhh tvyi açamıyorum hala bitmedi işimiz.
iyi geceler canımIyi geceler kizlar
Geçmiş olsun canımİdare eder kuzum . Polen alerjim coştu ilca mala çeviriyor , diz kapagim ağrıyor herhalde teniste yanlış adım attım . Öyle yatış moddayim. Sen niye dinlenmedin ya
Oyyy gell her zaman gel cnmayyyyyyybeni niye çağırmadın afiyet olsun kuzum
Sağol ElifkuşAfiyet olsun canim
Geçmiş olsun kuzum.İdare eder kuzum . Polen alerjim coştu ilca mala çeviriyor , diz kapagim ağrıyor herhalde teniste yanlış adım attım . Öyle yatış moddayim. Sen niye dinlenmedin ya
İyi gecelerIyi geceler kizlar
İyi gecelerrIyi geceler kizlar
TamamYok canım ne darilmasi ekrana bakamıyorum bahar alerjim pik yaptı . Ondan gülücük atmıştım
Açtım cnm. 8de otobüs geldi ,9 gibi de eve geldik izliyorum
Hosgeldin.İyi gecelerr
Tamam
Güneş gözlüğü takabilirsin çok ışıklı odalarda
Cnm andız ya da keçiboynuzu pekmezi iyi gelir diye duydum
Açtım cnm. 8de otobüs geldi ,9 gibi de eve geldik izliyorum
keçiboynuzu pekmezini ben de duydum. ama denemedim. bende de var alerji
Cnm andız ya da keçiboynuzu pekmezi iyi gelir diye duydum
Cnm tadı güzelkeçiboynuzu pekmezini ben de duydum. ama denemedim. bende de var alerji
Cok şükür iyiyim.canim.Hoşbuldum bebeğiiimnaberr
Normalde öyle çok iştahlı olmadım,canımın çektiğişetler bile azdır yani bende,kızım öyle değildir damak zevki iyidir onun yemek yemeyi de çok sever.
Çikolata yiyince diğer taraftan kısmışsın zaten dengeyi kurmuşsun orada.
Haklsın hepimiz nereye kadar devam edeceğiz böyle,ben arada yeter başlarım bı diyete diyip saydırıyorum yani.
Napcan o nicki iyiki almamışsın bence..
Kaptanım değiştircenmi sende şöle orijinal janti bişilr bulalım sanada.
Ay evet tanıtımda sanki adayı yarışmayı bırakıyo gibi gösterdilerCok şükür iyiyim.canim.
Şaşkın şaşkın survivor bakıyorum. Benim bildiğim oynamak istemeyen oynamıyordu. Bunlar şimdi neyin tartışmasını yaptı ki? Neden Barış oynuyorum dedi? Bu arada Seda ne ayak? Ben Barışı savunacak son kişiyim ama muhabbeti anlamadım cidden. Bana sorsanız survivora kim gelmesin isterdiniz diye birinci Nihat Doğan ikinci Barış derim.
Ay evet bildirim geldi cnm bakayımYemek bölümünden duyuru gelmiş oylar verildi mi kızlar?
Uzun zamandır aklımda. Kac kez niyet ettim değiştirmeye. Son anda vazgeçiyorum.HanimKelesimiGetir ağzına sağlık , güzel mesajın için Cordelia ben diyince mi aklına geldi,nick değiştirme
Sabah
1 salatalık
domates
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Akşam
İskender ekmeklerini yemedim
Ara
2 kare bitter bi avuç siyah kuru üzüm ve kahve
7000 Adım uyumadan önce bi egzersiz yapıcam onu da eklerim
Zipzip- Cordelia HanimKelesimiGetir
Afiyet olsun. İnşallah canım.Herkesi tebrik ederim bal kızlarumarım bayramımız bol kahkahalı ve çok mutlu geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?