Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sanırım herkes temizlikten pert olmuş
Enerjimin % 60' ıni pazar gününe sakladım. Camları silmekten vazgeçtim sadece pimapenleri sileceğim bir de iç camları iki gün yağmur var burada. Bayramdan sonra silerim artik. Son günlerde hep çamurlu yağmur yağıyor. bugun mutfak dolaplarını sildim sadece.

Ben de göze batan camları sildim. Diğerlerini boşa çıkınca silicem. Yağmurdan sonra yaniiş çok bitmiyor, bittiği yerden başlıyor

Kalori saymayı bııı raaaakkk tııımm.

Espiri yapmaya başladım, inşaallah duzelicem yavaş yavaş
Kesinlikle canım kendimizden başka fayda yok. Espri espiriyi getirir. Seni tanıyamaz olduydum. Yavaş yavaş kendine geliyorsun buradan öyle hissediliyor buna emin ol. İyiye işaret kalori sayma bence de...biz bu dünyaya saymaya mi geldik

Ben de göze batan camları sildim. Diğerlerini boşa çıkınca silicem. Yağmurdan sonra yaniiş çok bitmiyor, bittiği yerden başlıyor
Yok bitanem ya bayram öncesi yaptığım temizliği sil baştan tekrar yapıyorum yine kirleniyor. Çok zorlamaya gerek yok.
Kişliklari kaldirdik ya gerisi kolay.

Yeterli ama en çok 58 yakışmksti
Ben de bugün ideal kilo hesapladım internetten. 50 diyoama hatırladığım 52’de çok iyiydim. Tabi o zaman gençtim. Hesaplamalarda 46’yı doldurmana 1.5 ay kaldığını da farkettimBu yaşta 52 kilo olmaz herhalde bana, du bakalım zor zaten.

Yok bitanem ya bayram öncesi yaptığım temizliği sil baştan tekrar yapıyorum yine kirleniyor. Çok zorlamaya gerek yok.
Kişliklari kaldirdik ya gerisi kolay.
Ben daha kaldırmadım burası serin. Bugün spor ayakkabıları yıkadım sadece, al sana yaza hazırlık

Ben daha kaldırmadım burası serin. Bugün spor ayakkabıları yıkadım sadece, al sana yaza hazırlık
Birkaç gündür çok sıcaktı burası. Yağmurla beraber serinlik gelebilir yine mi kişliklari giyeceğiz. Sağlıkla giy sporlarını ...makineye mi atmıştın.

Ya bu gencecik yaşta ben 60 kiloyum ne takiyok kafana güzel görünüyor san okeydir tmm

Birkaç gündür çok sıcaktı burası. Yağmurla beraber serinlik gelebilir yine mi kişliklari giyeceğiz. Sağlıkla giy sporlarını ...makineye mi atmıştın.
Önce altlarını ve dışlarını yıkıyorum sonra birkaç eski atlet ve havlu ile makineye atıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…