- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 39
Kalori saymak çok zor geliyo bana. Espri olur o kolayKalori saymayı bııı raaaakkk tııımm.
Espiri yapmaya başladım, inşaallah duzelicem yavaş yavaş
Enerjimin % 60' ıni pazar gününe sakladım. Camları silmekten vazgeçtim sadece pimapenleri sileceğim bir de iç camları iki gün yağmur var burada. Bayramdan sonra silerim artik. Son günlerde hep çamurlu yağmur yağıyor.Sanırım herkes temizlikten pert olmuş
Ben de göze batan camları sildim. Diğerlerini boşa çıkınca silicem. Yağmurdan sonra yaniEnerjimin % 60' ıni pazar gününe sakladım. Camları silmekten vazgeçtim sadece pimapenleri sileceğim bir de iç camları iki gün yağmur var burada. Bayramdan sonra silerim artik. Son günlerde hep çamurlu yağmur yağıyor.bugun mutfak dolaplarını sildim sadece.
Kesinlikle canım kendimizden başka fayda yok. Espri espiriyi getirir. Seni tanıyamaz olduydum. Yavaş yavaş kendine geliyorsun buradan öyle hissediliyor buna emin ol. İyiye işaretKalori saymayı bııı raaaakkk tııımm.
Espiri yapmaya başladım, inşaallah duzelicem yavaş yavaş
Yeterli ama en çok 58 yakışmkstiOlsun canim senin boyuna göre kilon normal bence
167Boyun kaç?
Ya böyle konusma kıskanıyor um amaEseelaaaaaaaaa diyomm olsun olsun düşsün azıcık daha,zati pantolonalr düşüyor belimden kemerle tutuyom
Yok bitanem ya bayram öncesi yaptığım temizliği sil baştan tekrar yapıyorum yine kirleniyor. Çok zorlamaya gerek yok.Ben de göze batan camları sildim. Diğerlerini boşa çıkınca silicem. Yağmurdan sonra yaniiş çok bitmiyor, bittiği yerden başlıyor
Ben de bugün ideal kilo hesapladım internetten. 50 diyoYeterli ama en çok 58 yakışmksti
Ben daha kaldırmadım burası serin. Bugün spor ayakkabıları yıkadım sadece, al sana yaza hazırlıkYok bitanem ya bayram öncesi yaptığım temizliği sil baştan tekrar yapıyorum yine kirleniyor. Çok zorlamaya gerek yok.
Kişliklari kaldirdik ya gerisi kolay.
Birkaç gündür çok sıcaktı burası. Yağmurla beraber serinlik gelebilir yine mi kişliklari giyeceğiz.Ben daha kaldırmadım burası serin. Bugün spor ayakkabıları yıkadım sadece, al sana yaza hazırlık
Ya bu gencecik yaşta ben 60 kiloyum ne takiyok kafana güzel görünüyor san okeydir tmmBen de bugün ideal kilo hesapladım internetten. 50 diyoama hatırladığım 52’de çok iyiydim. Tabi o zaman gençtim. Hesaplamalarda 46’yı doldurmana 1.5 ay kaldığını da farkettim Bu yaşta 52 kilo olmaz herhalde bana, du bakalım zor zaten.
Nasılsın guzellikBirkaç gündür çok sıcaktı burası. Yağmurla beraber serinlik gelebilir yine mi kişliklari giyeceğiz.Sağlıkla giy sporlarını ...makineye mi atmıştın.
Önce altlarını ve dışlarını yıkıyorum sonra birkaç eski atlet ve havlu ile makineye atıyorumBirkaç gündür çok sıcaktı burası. Yağmurla beraber serinlik gelebilir yine mi kişliklari giyeceğiz.Sağlıkla giy sporlarını ...makineye mi atmıştın.
Takmıyom yaaaYa bu gencecik yaşta ben 60 kiloyum ne takiyok kafana güzel görünüyor san okeydir tmm
Ben de öyle deneyeyim. Genelde sabunlu suyla siliyordum.Önce altlarını ve dışlarını yıkıyorum sonra birkaç eski atlet ve havlu ile makineye atıyorum
Dene güzel oluyo, 30 derece 800 devirBen de öyle deneyeyim. Genelde sabunlu suyla siliyordum.
İyilik güzellik tatlım.Nasılsın guzellik
Detaylar için teşekkürlerDene güzel oluyo, 30 derece 800 devir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?