Allah seni ben de fincanda kahve hayaliyle tıkladım.Akşam 22:00 gibi içmiştim, atma fırsatım olmadı . Şimdi gönderiyorum. Filtre kahve
Kupada da atacaktım ama sunum iyi olmazdı. Düz bir zemin bulmam gerek, sade renk daha doğrusu. Ama dağınık oluyor. Kupayı göstersem de reklam olabilir.Allah seni ben de fincanda kahve hayaliyle tıkladım.
Afiyet olsun canımZipzip- Cordelia North River
Sahur
Pide, peynir, haşlanmış yumurta
Zeytini yiyip yemediğimi hatırlamıyorum ve miktarları da net hatırlamıyorum, gece olmasından ötürü, çay da içiyorum genelde
İftar
1 dilim çavdar ekmeği
Acılı tarhana çorbası
Salata
5 kaşık kadar kısır
Filtre kahve ve soda içtim. Sodayi az önce içip yattım, çileği unutuyordum. Bir kase
Foto paylaşırsak daha iyi motive olabiliriz
İyi geceler canımHayırlı geceler kızlar
Çok şükür ikizimm
Canım fesangım. Allah rahatlık versinSon bir gayret salondaki bütün ıvır zıvırı hallettim yorgunluktan titreyerek girdim yatağa artıkiyi geceler herkese
Afiyet olsun canımZipzip- Cordelia North River
Sahur
Pide, peynir, haşlanmış yumurta
Zeytini yiyip yemediğimi hatırlamıyorum ve miktarları da net hatırlamıyorum, gece olmasından ötürü, çay da içiyorum genelde
İftar
1 dilim çavdar ekmeği
Acılı tarhana çorbası
Salata
5 kaşık kadar kısır
Filtre kahve ve soda içtim. Sodayi az önce içip yattım, çileği unutuyordum. Bir kase
Foto paylaşırsak daha iyi motive olabiliriz
Amin inşallah ablacım. Kendimi o kadar çok çıkmaz da hissediyorum kiCanım benim inşallah yaşam enerjine kavuşursun. Dertler kalıcı değil sen kendini kaptırma yeter ki. Rabbim gönlüne ferahlık hayatına rahatlık versin.Sağlıkla dönmeni bekliyoruz.
Çıkmaz diye bir şey yok tatlım. Çıkacaksın oradan. En azından düşünme. Her zorluğun sonunda kolaylık vardır. Bunu atlatacağım diyorsun. İlk adım bu. Bırakma kendini çaresizlige yenik düşme. Allah kalbine ferahlık versin sonra da sıkıntılarını gidersin inşallah.Amin inşallah ablacım. Kendimi o kadar çok çıkmaz da hissediyorum ki
Seni çok iyi anlıyorumçok yorgunum bugün
Çok şükür sağ selim vardınız.Afiyet olsun :) Biz de eve geldik babam su böreği almış dometes salatalık karpuzla yedik valla
Geçmiş olsun canımİdare eder kuzum . Polen alerjim coştu ilca mala çeviriyor , diz kapagim ağrıyor herhalde teniste yanlış adım attım . Öyle yatış moddayim. Sen niye dinlenmedin ya
Yook hiçbirşey yapmayacağım, temizlik yapmayı çok severim, çok bitkinim, 2 cam sildim yeter.Sanırım herkes temizlikten pert olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?