Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunBen hastalığının her aşamasında yanındaydım ayrı şehirlerdeydik ama başım ağrıyor dese koşar giderdim ama lanet olası covid öyle bir zamanda yakaladıki beni annemin cenazesine gidemedim son kez göremedim öpüp koklayamadım o yüzden kabullenmek benim için dahada zor
Herşeyi sıfırlamaaaaakSil baştan başlamak gerek bazen
Şişkolatam diye seversin beni olmaz mı
TeşekkürlerBen de senin muhteşem alıntına şaşkınımşaşkın güzel
Kolay gelsinKalori saymak çok zor geliyo bana. Espri olur o kolay
Çok teşekkürlerKesinlikle canım kendimizden başka fayda yok. Espri espiriyi getirir. Seni tanıyamaz olduydum. Yavaş yavaş kendine geliyorsun buradan öyle hissediliyor buna emin ol. İyiye işaretkalori sayma bence de...biz bu dünyaya saymaya mi geldik
Amin canım sağolasınAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsunkorona zamanı daha zor tabi. Allah sabır versin
Son alıntıyı hatırladımİyi hafta sonları, aminn teşekkürler
Güzel menü, beğendim
Ben de yaptım ama yaptığım geçtiğimiz hafta, bir şey farketmedi, çünkü kabaktan önce de her gün ,100-200-300 gram eriyordum. Kilo veremedigim bir hafta denicem.
Ben paylaşıcam
Ohh afiyet olsun
Amin
Çekirdeği çok mu seviyorsunmenülerinde oluyor
Geçmiş olsun
Daha karpuz kesecektikşaka tabi m iyi geceler. Allah rahatlık versin
Geçmiş olsun
Sörvarvır
sara_28 in etiketi olmamış
@iceteavecheesecakelutfen hoş geldin
Alıntılar bitsin vericem.sagol duyarlılığın için
Ekmeklerini "yedim" diye okudum bı angüzel menü. Afiyet olsun
İnşaallah
Ben de seni tebrik etmek yerine seviyorum
Bunu yanlış mı alıntı yaptımpardon
Güzel kaptanlığın için ben teşekkür ederim kaptanımİki kez kaptan oldum bir kırmızı takım kaptanı ikinciside mavi takım kaptanı her ikisidede birinci oldum çok gururluyum ve bana bu gururu yaşatan takım arkadaşlarıma teşekkür ederim
pastelfit
_ASTRAL_
dolunaydagel
Aomine Daiki
She-Raa
Wilma11
Allah sabır ve dayanma gücü versin canım.Ben hastalığının her aşamasında yanındaydım ayrı şehirlerdeydik ama başım ağrıyor dese koşar giderdim ama lanet olası covid öyle bir zamanda yakaladıki beni annemin cenazesine gidemedim son kez göremedim öpüp koklayamadım o yüzden kabullenmek benim için dahada zor
Tebrik ederimİki kez kaptan oldum bir kırmızı takım kaptanı ikinciside mavi takım kaptanı her ikisidede birinci oldum çok gururluyum ve bana bu gururu yaşatan takım arkadaşlarıma teşekkür ederim
pastelfit
_ASTRAL_
dolunaydagel
Aomine Daiki
She-Raa
Wilma11
Teşekkür ederim valla keyfim yerindeyse aşırı sempatikimdir hiç zor gelmezKolay gelsin
İyi geceler canımİyi geceler kızlar
Çok sağol canım Allah razı olsun güzel sözlerin için iyiki varsınız burada olmak çok güzelAllah sabır ve dayanma gücü versin canım.mekanları cennet olsun anne babalarımızın benim ikisi de yok. Kendini kötü hissetme imkan olsa durur muydun koşarak giderdin. Son kez göremedim diye de düşünme yaşadığın güzel günleri düşün onlara sarıl. Cennette nasılsa göreceğiz. Arkasında onun için dua eden güzel yürekli bir kızı var amel defteri kapanmayacak. Allah hayırlı ömür versin bol bol dua edelim onlara.
Teşekkür ederim canımTebrik ederim
Sen de iyi ki varsın hep var ol bitanemmmÇok sağol canım Allah razı olsun güzel sözlerin için iyiki varsınız burada olmak çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?