Yaninda tumleride vardi sanki bir bakayim ama temizlemesini bilmediğim icin canak almak daha mantikli sankibu ayıklanmış, temizlenmiş çanağı. güzel oluyor. bizim burada taze taze alıp kendimiz istediğimiz gibi ayarlıyoruz. bir kere alıp deneyin ama. tavsiye ederim. hem çok faydalı.
evet olabilir. temizlemesine youtube tan bakabilirsin.Yaninda tumleride vardi sanki bir bakayim ama temizlemesini bilmediğim icin canak almak daha mantikli sanki
Görüşürüzsonra gelirim
Sağol tatlım benimKesinlikle canim cok guzel koruyorsun❤❤
Kabak oğlu kabak yineakşam menüde neler var kızlarmuhabbet olsun
İyiyim senden naber? Kabak detoks yapıyorum. Bu sefer kilo için diil. Babamlar istedi. Geçenkini begenmislerdiSelamnbr
Şimdi gördüm tam çıkıyordumSağol tatlım benimbugün kabak yaptım yarında yapcm içim dişim kabak oldu nerde tadı berbat bişey varsa o zayıflatıyor
Sebze dolması pazı sarması üzümlü cevizli kek mercimek çorbası erik hoşafı etli pide cacık bunlar bugünlük yarında yöresel yemekler yapacamAy ayyy nelermiş onlarrr
Selam canim kolay gelsinSelam kızlar 2 gündür bir telaş bir yoğunluk foruma giremek için elime telefonu alıyorum bir işim çıkıyor bi gelemedim
Normalde her sabah tartılırım, haftasonu diye mi neyse tartı bile aklıma gelmedi
Bende bayram dönüşü yapayimSağol tatlım benimbugün kabak yaptım yarında yapcm içim dişim kabak oldu nerde tadı berbat bişey varsa o zayıflatıyor
Ellerine saglik canimSebze dolması pazı sarması üzümlü cevizli kek mercimek çorbası erik hoşafı etli pide cacık bunlar bugünlük yarında yöresel yemekler yapacam
Yuhunuz ehehe
Ellerine saglik canimSiyez Bulgur pilavı yapicam şimdi
Ahaha :) senin branşın mat miydi canım ? İnşallah güzel bir lise olur hayırlısı ile :)Dershaneye gidiyor. Kesinlikle özel hoca desteği lazım. Ben varım, sadece toplamayı bilmiyorum dermişim.Şaka bir yana ablamla konuşacağım canım. Çok teşekkür ederim.
Sağol canım benimSagol ablacim
Hayirli sabahlar ablacim
Günaydın canim
Gözün aydın canim
Teşekkür ederim canımEllerine saglik canim
Afiyet olsun canımSiyez Bulgur pilavı yapicam şimdi
İyilik cnm teravih e gidicez yine annemle kısmetseİyiyim senden naber? Kabak detoks yapıyorum. Bu sefer kilo için diil. Babamlar istedi. Geçenkini begenmislerdi
Oooh ohhSebze dolması pazı sarması üzümlü cevizli kek mercimek çorbası erik hoşafı etli pide cacık bunlar bugünlük yarında yöresel yemekler yapacam
Yok artıııkkkkk
22.500 adim atmam gerekiyor hedefim icin az kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?