Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

bu ayıklanmış, temizlenmiş çanağı. güzel oluyor. bizim burada taze taze alıp kendimiz istediğimiz gibi ayarlıyoruz. bir kere alıp deneyin ama. tavsiye ederim. hem çok faydalı.
Yaninda tumleride vardi sanki bir bakayim ama temizlemesini bilmediğim icin canak almak daha mantikli sanki

Selam kızlar 2 gündür bir telaş bir yoğunluk foruma giremek için elime telefonu alıyorum bir işim çıkıyor bi gelemedim

Normalde her sabah tartılırım, haftasonu diye mi neyse tartı bile aklıma gelmedi
Selam canim kolay gelsin
Sağol tatlım benim bugün kabak yaptım yarında yapcm içim dişim kabak oldu nerde tadı berbat bişey varsa o zayıflatıyor
Bende bayram dönüşü yapayim

Dershaneye gidiyor. Kesinlikle özel hoca desteği lazım. Ben varım, sadece toplamayı bilmiyorum dermişim. Şaka bir yana ablamla konuşacağım canım. Çok teşekkür ederim.
Ahaha :) senin branşın mat miydi canım ? İnşallah güzel bir lise olur hayırlısı ile :)

İyiyim senden naber? Kabak detoks yapıyorum. Bu sefer kilo için diil. Babamlar istedi. Geçenkini begenmislerdi
İyilik cnm teravih e gidicez yine annemle kısmetse afiyet olsun ne güzel bişey sağlıklı yemek sevmeleri

Sebze dolması pazı sarması üzümlü cevizli kek mercimek çorbası erik hoşafı etli pide cacık bunlar bugünlük yarında yöresel yemekler yapacam
Oooh ohh kolay gelsin afiyet olsun cnm

22.500 adim atmam gerekiyor hedefim icin az kaldi
Yok artıııkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…