Gecen hafta cumartesi 23.148 adim atmistim zorlamiyor alistimYok artıııkkkkk
Ramazanda kendime tatil verdim canım. Sonra geldiğim kilodan ufak ufak tekrar vermeyi düşünüyorum. Pastelim beni geçti biliyorsun ondan sonra çok da uğraşmasam olur dedim bitanem.Tabiki spor çok fark yaratıyor
İyiyim aşko çoktan yoksun diyete ara mi verdin
İnsanlah sonra geri dönüyor um 60 a amabir yıldır 60 /61 im güzel korudum en çok 63 gördüm buda iyi bişey
İftardan sonraki kahvemin yanında çikilat niyetine seni yiceeeeemDeneme
Hadi dans, adımlar atılsın
SağolSağol canım benim
Teşekkür ederim canım
Afiyet olsun canım
Allah kabul etsin şimdiden, lezzetli oluyor Ciddenİyilik cnm teravih e gidicez yine annemle kısmetseafiyet olsun ne güzel bişey sağlıklı yemek sevmeleri
Oooh ohhkolay gelsin afiyet olsun cnm
Yok artıııkkkkk
Vayyy çok teşekkür ederimİftardan sonraki kahvemin yanında çikilat niyetine seni yiceeeeem
Amin kuşum herkesin ibadetlerini deAllah kabul etsin şimdiden, lezzetli oluyor Cidden
Tabiki atarım bitanemVayyy çok teşekkür ederimfoto atmayı unutma beni yerken kahveyle
Yok canım sadece seviyorum matematiği. Okul hayatımdan bildiğim kadar, hatırlamadığım konular olursa bakıyorum internetten. Ben ablamla öğretmen konusunu konuşacağım canım. Ben de yardımcı olurum. Ama öğretmen şart zaman az.Ahaha :) senin branşın mat miydi canım ? İnşallah güzel bir lise olur hayırlısı ile :)
Bizde seni özledik kaptanimSelammm herkese özledim hepinizi.
Telefonum şarjda ben de ütü yapacağım. Müsait zamanda geçmiş yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?