Kolay gelsin tatlimSelammm herkese özledim hepinizi.
Telefonum şarjda ben de ütü yapacağım. Müsait zamanda geçmiş yapacağım.
Sabahları 19 mayıs için çocukları çalıştırıyorum ve maalesef hem güneş hem hafif esinti okulun iğne ağacı ile aramda büyük sorun varİyi gecelerr
Tamam
Güneş gözlüğü takabilirsin çok ışıklı odalarda
Cnm andız ya da keçiboynuzu pekmezi iyi gelir diye duydum
Açtım cnm. 8de otobüs geldi ,9 gibi de eve geldik izliyorum
Eppeğim sen öğretmen miydinSabahları 19 mayıs için çocukları çalıştırıyorum ve maalesef hem güneş hem hafif esinti okulun iğne ağacı ile aramda büyük sorun varAllahtan tatile girdik . Keçiboynuzu pekmezi var direk icecek miyim
Anladım kuzum ben de severdim bir zamanlar da şu andaki matematik matematik değil işkence gibi bir şey oldu artık evet evet san az baya güzel potansiyel var yegende değerlendirmek lazımYok canım sadece seviyorum matematiği. Okul hayatımdan bildiğim kadar, hatırlamadığım konular olursa bakıyorum internetten. Ben ablamla öğretmen konusunu konuşacağım canım. Ben de yardımcı olurum. Ama öğretmen şart zaman az.
Gıda mühendisiyim ablaEppeğim sen öğretmen miydinniye unuttum ki bu ayrıntıyı
Kolay gelsin canım
canım yazmışsındır belki ama ben kaçırdım galiba. pedagoglar ne dedi?Selam kızlar 2 gündür bir telaş bir yoğunluk foruma giremek için elime telefonu alıyorum bir işim çıkıyor bi gelemedim
Normalde her sabah tartılırım, haftasonu diye mi neyse tartı bile aklıma gelmedi
Canım mühendisim arada bir gençlerin arasına karışmak lazım iyidir iyiGıda mühendisiyim ablaama sagolsun arkadaşım açtı bu işi başıma
Gençler benden bezgin çıktı abla . İzmir marşını sergileyecekler . Dağlarda oturup kalınca dizleri ağrıyor. Düşmanı yel gibi kacirirken dengeleri kaçıyor çok bezgin bu yeni nesilCanım mühendisim arada bir gençlerin arasına karışmak lazım iyidir iyi
öyle deme kız bend e bugün kabak aldım. mis gibi. kabağı severim ben.Kabak oğlu kabak yine
Başın sağ olsun bitanem. Mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin.Selam kızlar gelemedim bugün mezarliktaydik...
Yemekten sonra geleceğim
Afiyet olsun Elhoşumm ❤
Benimkiler de çok tembel anlıyorum seni bitanem.Gençler benden bezgin çıktı abla . İzmir marşını sergileyecekler . Dağlarda oturup kalınca dizleri ağrıyor. Düşmanı yel gibi kacirirken dengeleri kaçıyor çok bezgin bu yeni nesil
Teşekkür ederim bitanemAfiyet olsun Elhoşumm ❤
ne bu menü Allah iyiliğini versinSebze dolması pazı sarması üzümlü cevizli kek mercimek çorbası erik hoşafı etli pide cacık bunlar bugünlük yarında yöresel yemekler yapacam
Hosgeldin pastelfitim ❤Hu huuuu ben geldiiiiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?