Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyi gecelerr

Tamam
Güneş gözlüğü takabilirsin çok ışıklı odalarda
Cnm andız ya da keçiboynuzu pekmezi iyi gelir diye duydum

Açtım cnm. 8de otobüs geldi ,9 gibi de eve geldik izliyorum
Sabahları 19 mayıs için çocukları çalıştırıyorum ve maalesef hem güneş hem hafif esinti okulun iğne ağacı ile aramda büyük sorun var Allahtan tatile girdik . Keçiboynuzu pekmezi var direk icecek miyim

Eppeğim sen öğretmen miydin niye unuttum ki bu ayrıntıyı
Kolay gelsin canım

@19Temmuzda69um bozacim alintiliyorsun, yorumluyorsun sessiz kalmayı seçmiştim ama söylemezsem kendime haksızlık ederim ve ben kendine önem veren tiplerdenim .

Birine karşı kırılıyorsun yada tavrı yanlış geliyorsa ortaya laf atıp söyleyemezsin. Kendine salak diyerek karşındakini kötü konuma soramazsın. Ve birine haksızlık yapıyorsan direk özür dilemelisin. Yine ortaya bir özür bırakamazsın. Diğer türlüsü bana çok samimi gelmez .

Kendince yaşadığın problemlere veriyorum tavrımı ama unutma burası sanal bir ortam arka planda neler olduğunu kimse bilmiyor. Senin sebep dediklerin başkası için bahanedir. Bana laf sokup çekip gittiğin gün bizim cenazemiz vardı . Gerçek hayattaki yasantinin acısını burada kimse kimseden çıkaramaz .

Sen sil baştan geldin ama ben bunları söylemeyip haa haa hıı hıı deyip geçersem kendime saygısızlık etmiş olurdum. Şimdi bende sifirliyorum olanları, ister aynı samimiyetle devam edersin istersen beni gözardı edebilirsin.

Anladım kuzum ben de severdim bir zamanlar da şu andaki matematik matematik değil işkence gibi bir şey oldu artık evet evet san az baya güzel potansiyel var yegende değerlendirmek lazım

Selam kızlar 2 gündür bir telaş bir yoğunluk foruma giremek için elime telefonu alıyorum bir işim çıkıyor bi gelemedim

Normalde her sabah tartılırım, haftasonu diye mi neyse tartı bile aklıma gelmedi
canım yazmışsındır belki ama ben kaçırdım galiba. pedagoglar ne dedi?

Canım mühendisim arada bir gençlerin arasına karışmak lazım iyidir iyi
Gençler benden bezgin çıktı abla . İzmir marşını sergileyecekler . Dağlarda oturup kalınca dizleri ağrıyor. Düşmanı yel gibi kacirirken dengeleri kaçıyor çok bezgin bu yeni nesil

Selam kızlar gelemedim bugün mezarliktaydik...
Yemekten sonra geleceğim
Başın sağ olsun bitanem. Mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin. Az önce cenazem var deyince geçmişe geldim. İnan haberim olmadı. Sen de boziş de benim değer verdiğim kızlarsiniz nolur konuşup çözün meseleyi ondan da haberim yok. İkiniz de çok iyi niyetli, ince ruhlu kibarsiniz kesinlikle bir yanlış anlama olmuştur. Dirligimiz düzenimiz daim olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…