Aaa çok sevinirim cordişimCanım kuaförüm arkadaşız 15 yillik müşteriyi fikrini alayim daya sağlıklı olur
ilkbahar. mart, nisan, mayıs ayları. ama mayısta artık karta kaçıyor. biz fazla alıp temizleyip derin donduruya atıyoruz.Hangi mevsimin sebzesi, yazın geleceğim, belki yeme şansım olur
geçmiş olsun canım. nereden kaptı ki acaba?iyi geceler inşallah herkes iyidir.
Küçüğümde döküntü basladi. El ayak agiz hastalığı olmuşlar
valla çok sık geliyorlarsa haklısın. ama insanların da biraz düşünmesi lazım.Yani evet, gelenleri her ne kadar sevsem de şöyle birkaç gün hiç kimse gelmesin istiyorum açıkçası
evet varEveeeet yine diyetle alakalı bir sorum var. İpek kirpik yaptıran veya yaptırmış birini taniyan var mı??
Öncelikle başın sağolsun, espiri dâhi yaparken, kimse o anlık durumumuzu bilemez. Acimi başkalarından çıkaracak kadar gaddar değilim çok şükür.sadece gidişim olaylı oldu. Acıtasyon niyetim de yok ama halimi arz etmeliyim. İş yerinde panik geçirdim ve bu sıklaştı. Bu yüzden senelik izin sonrası ücretsiz izne çıkacağım. Eşim bayramdan sonra gelecek. Ben bayramdan sonra ki iki haftayı nasıl geçiricem diye stres halindeyim. Atak geçirmekten korkuyorum. .Aslında hiç bu konulara girmek istemiyorum. Tabiki ben de farkındayım huzursuzluğu. Ben çekip giderken , o mesajları yazarken, sadece sana atıfta bulunmadım . Bir bölümde aklıma geldin evet, şuan değinecek isteğim yok konuya ama ikidir sana laf soktugumdan bahsettiğin için açıklamak durumundayım. Herhangi bir kişi düşün, mazeretini bildirse, işte bugün çok stresliydim,yedim, bugün kendimi tutamadım yedim dese, niye bunu der, niye açıklar, yorumlar ona göre gelsin diye. Ben kendime çok yüklenmiştim, kâbus gördüğüm hafta yazdım ki, kabuslar gördüm, yüklendim,bu sefer biraz yicem. Ya düşünsene kabustan ötesi var mı. Hâlâ sen , o açıklamalı mesajıma naaptin kaptan gibi bir şey yazmışsın. Ben o uzun mesajı stresle, yorgun bedenimle yazmışım. O mesajdan o kadar rahatsız oldum ki. İyi niyetli olduğundan şüphem yok ama işte o yüzden kendime salak diyorum. Kendimi bu konuma sokan benim. Başka bir arkadasa olsa ,kabusa rağmen bunu diyebilen görmedim ben . Kaldı ki bazen arkadaşlar,şunu bunu yedim diyor. Ki açıklamasiz. Kimse tutup.naaptin demiyor. Ben açıklama yapıyorum.neden yediğimi, sağlık durumumu. Açıklamam karşısında naaptin demek çiğ kalıyor. Yaptıklarım yanlış,kabul ediyorum. Geçmişi sildim. Herkesten de özür diledim. İyi geceler
Ay inşallah kuzum 74 olmamışımdır inşallahbayramdan sonra menüler yoluna girecek
Çiğ mi ? Hiçbir yazımda şahsına hakarette bulunmadım ama sen çiğ buluyorsunÖncelikle başın sağolsun, espiri dâhi yaparken, kimse o anlık durumumuzu bilemez. Acimi başkalarından çıkaracak kadar gaddar değilim çok şükür.sadece gidişim olaylı oldu. Acıtasyon niyetim de yok ama halimi arz etmeliyim. İş yerinde panik geçirdim ve bu sıklaştı. Bu yüzden senelik izin sonrası ücretsiz izne çıkacağım. Eşim bayramdan sonra gelecek. Ben bayramdan sonra ki iki haftayı nasıl geçiricem diye stres halindeyim. Atak geçirmekten korkuyorum. .Aslında hiç bu konulara girmek istemiyorum. Tabiki ben de farkındayım huzursuzluğu. Ben çekip giderken , o mesajları yazarken, sadece sana atıfta bulunmadım . Bir bölümde aklıma geldin evet, şuan değinecek isteğim yok konuya ama ikidir sana laf soktugumdan bahsettiğin için açıklamak durumundayım. Herhangi bir kişi düşün, mazeretini bildirse, işte bugün çok stresliydim,yedim, bugün kendimi tutamadım yedim dese, niye bunu der, niye açıklar, yorumlar ona göre gelsin diye. Ben kendime çok yüklenmiştim, kâbus gördüğüm hafta yazdım ki, kabuslar gördüm, yüklendim,bu sefer biraz yicem. Ya düşünsene kabustan ötesi var mı. Hâlâ sen , o açıklamalı mesajıma naaptin kaptan gibi bir şey yazmışsın. Ben o uzun mesajı stresle, yorgun bedenimle yazmışım. O mesajdan o kadar rahatsız oldum ki. İyi niyetli olduğundan şüphem yok ama işte o yüzden kendime salak diyorum. Kendimi bu konuma sokan benim. Başka bir arkadasa olsa ,kabusa rağmen bunu diyebilen görmedim ben . Kaldı ki bazen arkadaşlar,şunu bunu yedim diyor. Ki açıklamasiz. Kimse tutup.naaptin demiyor. Ben açıklama yapıyorum.neden yediğimi, sağlık durumumu. Açıklamam karşısında naaptin demek çiğ kalıyor. Yaptıklarım yanlış,kabul ediyorum. Geçmişi sildim. Herkesten de özür diledim. İyi geceler
Evde yokuz diyip kovalarmışımvalla çok sık geliyorlarsa haklısın. ama insanların da biraz düşünmesi lazım.
İyi geceler Şiramİyi geceler kızlarinternet buldum ama benim oğlan yerini yadırgadı, pertim çıktı bugün biraz uyuyayım sonrası sahur . İyi geceler diliyorum herkese
Valla ben habersiz gelen misafiri sevmem, en az bir gün öncesinden haber etsin ki hazırlığımızı yapalım. Sonuçta her zaman misafir ağırlayacak durumda olmuyoruz. Psikolojik ve fiziken.. Önce kendin sonra diğerleriEvde yokuz diyip kovalarmışım
Arkadaşım yaptırdı çok güzel duruyor ama kalıcılığı konusunda bilgim yok canım malesefEveeeet yine diyetle alakalı bir sorum var. İpek kirpik yaptıran veya yaptırmış birini taniyan var mı??
Sonrasında kendi kirpiklerini de döküyormuş sanırım. Gözüm korktuArkadaşım yaptırdı çok güzel duruyor ama kalıcılığı konusunda bilgim yok canım malesef
İki de mum yaktımOoo bir de yazı yazmış, tarih atmış. Çok çok mutlu oldum
Çok sağol canım Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım. Tedavisinin başarılı olmasını dilerim. Allah acil şifalar versin.
Çok sağol canım Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım. Tedavisinin başarılı olmasını dilerim. Allah acil şifalar versin.
İşlemden zarar görüyor olabilir. Zaten sürekli yenileme isteyen birsey . 1 yılmış galiba arada da rotusleri vs varmış.Sonrasında kendi kirpiklerini de döküyormuş sanırım. Gözüm korktu
1 yıl sürüyorsa muazzam tabiİşlemden zarar görüyor olabilir. Zaten sürekli yenileme isteyen birsey . 1 yılmış galiba arada da rotusleri vs varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?