- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Benim epeydir misafirim az geliyor, ağrılarım olmasa severim misafiriAslında hep aynı kişiler geliyor ama çok geldikleri için ev boş kalmıyor
Canım başınız sagolsun.Hayırlı geceler
Sabah bi kalktım, alışverişe gittim, dükkanda haber geldi, bir yakınımızın durumu ağırlaşmış.
Hemen eve geldim, eşimle hastaneye gittik, çocuklarına destek olmak için.
1 saat hastane bahçesinde bekledik, ordan çıkıp bayram alışverişi yapıp eve geldik.
Hemen hamur yoğurup açma yaptım. Ben daha açmayı bitirmeden vefat haberi geldi.
Hemen açmaları alıp cenaze evine gittik.
Ordan çıktık, miyavların maması bitmiş, yürüyerek onları aldık, eve geldim, pertim çıkmış.
Ev berbat. Hiç sakinliğimi bozmadan oda oda temizledim.
Ölümlü dünya, heryer temiz olsun, ölene kadar sağlığın yerinde dursun.
Oğlum açma yemek istemedi, pizza ısmarladı.
Şimdi kara kara düşünüyorum şu mutfağı kim temizleyecek.
Evet ayarlı misafir lafını tuttumamin canım. ama ayarlı misafir iyi oluyor. sürekli evde birilerinin olması insanı bedenen de ruhen de yoruyor. özellikle çalışıyorsan. inan bazen kendine kalmak istiyor. ama tabiki misafir gelmesi güzel birşey.
Çiğdem güzeli. Afiyet olsun.ben de youtube takılıyorum. çekirdek çay yaptım
Sağol canımCanım başınız sagolsun.Mutfak için kolay gelsin.
Başınız sagolsun ablaHayırlı geceler
Sabah bi kalktım, alışverişe gittim, dükkanda haber geldi, bir yakınımızın durumu ağırlaşmış.
1 saat hastane bahçesinde bekledik, ordan çıkıp bayram alışverişi yapıp eve geldik.
Ordan çıktık, miyavların maması bitmiş, yürüyerek onları aldık, eve geldim, pertim çıkmış.
Evet tatlım. Kısmet olursa girecek.
SelamTekrardan selam canlarım. İşim yeni bitti çocuğu uyutucam. Sızıp kalmazsam gelirim çok yoruldum yahu
Öncelikle başın sağolsun, espiri dâhi yaparken, kimse o anlık durumumuzu bilemez. Acimi başkalarından çıkaracak kadar gaddar değilim çok şükür.sadece gidişim olaylı oldu. Acıtasyon niyetim de yok ama halimi arz etmeliyim. İş yerinde panik geçirdim ve bu sıklaştı. Bu yüzden senelik izin sonrası ücretsiz izne çıkacağım. Eşim bayramdan sonra gelecek. Ben bayramdan sonra ki iki haftayı nasıl geçiricem diye stres halindeyim. Atak geçirmekten korkuyorum. .Aslında hiç bu konulara girmek istemiyorum. Tabiki ben de farkındayım huzursuzluğu. Ben çekip giderken , o mesajları yazarken, sadece sana atıfta bulunmadım . Bir bölümde aklıma geldin evet, şuan değinecek isteğim yok konuya ama ikidir sana laf soktugumdan bahsettiğin için açıklamak durumundayım. Herhangi bir kişi düşün, mazeretini bildirse, işte bugün çok stresliydim,yedim, bugün kendimi tutamadım yedim dese, niye bunu der, niye açıklar, yorumlar ona göre gelsin diye. Ben kendime çok yüklenmiştim, kâbus gördüğüm hafta yazdım ki, kabuslar gördüm, yüklendim,bu sefer biraz yicem. Ya düşünsene kabustan ötesi var mı. Hâlâ sen , o açıklamalı mesajıma naaptin kaptan gibi bir şey yazmışsın. Ben o uzun mesajı stresle, yorgun bedenimle yazmışım. O mesajdan o kadar rahatsız oldum ki. İyi niyetli olduğundan şüphem yok ama işte o yüzden kendime salak diyorum. Kendimi bu konuma sokan benim. Başka bir arkadasa olsa ,kabusa rağmen bunu diyebilen görmedim ben . Kaldı ki bazen arkadaşlar,şunu bunu yedim diyor. Ki açıklamasiz. Kimse tutup.naaptin demiyor. Ben açıklama yapıyorum.neden yediğimi, sağlık durumumu. Açıklamam karşısında naaptin demek çiğ kalıyor. Yaptıklarım yanlış,kabul ediyorum. Geçmişi sildim. Herkesten de özür diledim. İyi geceler@19Temmuzda69um bozacim alintiliyorsun, yorumluyorsun sessiz kalmayı seçmiştim ama söylemezsem kendime haksızlık ederim ve ben kendine önem veren tiplerdenim .
Birine karşı kırılıyorsun yada tavrı yanlış geliyorsa ortaya laf atıp söyleyemezsin. Kendine salak diyerek karşındakini kötü konuma soramazsın. Ve birine haksızlık yapıyorsan direk özür dilemelisin. Yine ortaya bir özür bırakamazsın. Diğer türlüsü bana çok samimi gelmez .
Kendince yaşadığın problemlere veriyorum tavrımı ama unutma burası sanal bir ortam arka planda neler olduğunu kimse bilmiyor. Senin sebep dediklerin başkası için bahanedir. Bana laf sokup çekip gittiğin gün bizim cenazemiz vardı . Gerçek hayattaki yasantinin acısını burada kimse kimseden çıkaramaz .
Sen sil baştan geldin ama ben bunları söylemeyip haa haa hıı hıı deyip geçersem kendime saygısızlık etmiş olurdum. Şimdi bende sifirliyorum olanları, ister aynı samimiyetle devam edersin istersen beni gözardı edebilirsin.
Teşekkür ederimGözün aydın harika.
Gule güle internet bulursun inşallah.
Gecmis olsun kuzum. Yağmurlu olacak diyorlar.
Afiyet olsun.
Afiyet olsun
İyi geceler canım.
Afiyet olsun.
@Elhan canım alıntı gitmiş. Teşekkür ederim.
Ooo bir de yazı yazmış, tarih atmış. Çok çok mutlu oldum
Yani evet, gelenleri her ne kadar sevsem de şöyle birkaç gün hiç kimse gelmesin istiyorum açıkçasıamin canım. ama ayarlı misafir iyi oluyor. sürekli evde birilerinin olması insanı bedenen de ruhen de yoruyor. özellikle çalışıyorsan. inan bazen kendine kalmak istiyor. ama tabiki misafir gelmesi güzel birşey.
Ben tanıdım Esra Erol. Bu ciddi. Ama tanidim başka birini deEveeeet yine diyetle alakalı bir sorum var. İpek kirpik yaptıran veya yaptırmış birini taniyan var mı??
kuzum oğlanlar artık yardım etse sana. tamam çalışıyorlar ama bu kadar iş yüklenme. yaşlar ilerliyor. yapamıyorum , sağlığım gidiyor de. yediklerini toplamayı, makineye koymayı, makineyi çalıştırmayı, boşaltmayı, ütüyü öğrensinler.Hayırlı geceler
Çok güzel görünüyor ama benim kirpiklerim az ve kısa. Sonrasında daha beter kendi kirpigim de dökülür diye korkuyorumBen tanıdım Esra Erol. Bu ciddi. Ama tanidim başka birini de
ayyyyy harikaaaaaYeğenlerim geliyor bugün çok sevinçliyim onların sevdiği yemekleri yapıyorum bu bayram benim için çok güzel olacak
Canimmmmmmm Saracım çok sevindim senin içinYeğenlerim geliyor bugün çok sevinçliyim onların sevdiği yemekleri yapıyorum bu bayram benim için çok güzel olacak
Canım, kuaförümle arkadaşız artik. 15 yillik müşterisiyim. fikrini alayim daya sağlıklı olurÇok güzel görünüyor ama benim kirpiklerim az ve kısa. Sonrasında daha beter kendi kirpigim de dökülür diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?