Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım başınız sagolsun. Mutfak için kolay gelsin.

amin canım. ama ayarlı misafir iyi oluyor. sürekli evde birilerinin olması insanı bedenen de ruhen de yoruyor. özellikle çalışıyorsan. inan bazen kendine kalmak istiyor. ama tabiki misafir gelmesi güzel birşey.
Evet ayarlı misafir lafını tuttum

Başınız sagolsun abla

Öncelikle başın sağolsun, espiri dâhi yaparken, kimse o anlık durumumuzu bilemez. Acimi başkalarından çıkaracak kadar gaddar değilim çok şükür.sadece gidişim olaylı oldu. Acıtasyon niyetim de yok ama halimi arz etmeliyim. İş yerinde panik geçirdim ve bu sıklaştı. Bu yüzden senelik izin sonrası ücretsiz izne çıkacağım. Eşim bayramdan sonra gelecek. Ben bayramdan sonra ki iki haftayı nasıl geçiricem diye stres halindeyim. Atak geçirmekten korkuyorum. .Aslında hiç bu konulara girmek istemiyorum. Tabiki ben de farkındayım huzursuzluğu. Ben çekip giderken , o mesajları yazarken, sadece sana atıfta bulunmadım . Bir bölümde aklıma geldin evet, şuan değinecek isteğim yok konuya ama ikidir sana laf soktugumdan bahsettiğin için açıklamak durumundayım. Herhangi bir kişi düşün, mazeretini bildirse, işte bugün çok stresliydim,yedim, bugün kendimi tutamadım yedim dese, niye bunu der, niye açıklar, yorumlar ona göre gelsin diye. Ben kendime çok yüklenmiştim, kâbus gördüğüm hafta yazdım ki, kabuslar gördüm, yüklendim,bu sefer biraz yicem. Ya düşünsene kabustan ötesi var mı. Hâlâ sen , o açıklamalı mesajıma naaptin kaptan gibi bir şey yazmışsın. Ben o uzun mesajı stresle, yorgun bedenimle yazmışım. O mesajdan o kadar rahatsız oldum ki. İyi niyetli olduğundan şüphem yok ama işte o yüzden kendime salak diyorum. Kendimi bu konuma sokan benim. Başka bir arkadasa olsa ,kabusa rağmen bunu diyebilen görmedim ben . Kaldı ki bazen arkadaşlar,şunu bunu yedim diyor. Ki açıklamasiz. Kimse tutup.naaptin demiyor. Ben açıklama yapıyorum.neden yediğimi, sağlık durumumu. Açıklamam karşısında naaptin demek çiğ kalıyor. Yaptıklarım yanlış,kabul ediyorum. Geçmişi sildim. Herkesten de özür diledim. İyi geceler

amin canım. ama ayarlı misafir iyi oluyor. sürekli evde birilerinin olması insanı bedenen de ruhen de yoruyor. özellikle çalışıyorsan. inan bazen kendine kalmak istiyor. ama tabiki misafir gelmesi güzel birşey.
Yani evet, gelenleri her ne kadar sevsem de şöyle birkaç gün hiç kimse gelmesin istiyorum açıkçası

kuzum oğlanlar artık yardım etse sana. tamam çalışıyorlar ama bu kadar iş yüklenme. yaşlar ilerliyor. yapamıyorum , sağlığım gidiyor de. yediklerini toplamayı, makineye koymayı, makineyi çalıştırmayı, boşaltmayı, ütüyü öğrensinler.
hepimiz insanız. gücümüz bir yere kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…