Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyi geceler kızlar ben de yatar
Cordelia canımsu herkse yazınca canım çekti benim de izim hayalim olsun sayfamızda :) yoksa ilk ve son bilinçli mesajım canım
ama istersen silip nokta koyayım?
Geç saatten midir bilmiyorum bir şey anlamadım bu mesajdan
İyi geceler tatlım en azından burayı anladım

İyi geceler kızlar ben de yatar
Cordelia canımsu herkse yazınca canım çekti benim de izim hayalim olsun sayfamızda :) yoksa ilk ve son bilinçli mesajım canım
ama istersen silip nokta koyayım?
Yok canım muhteşem emojisi .koymuştum mesajına. Niye buraya yazdın dedikten sonra hangi emoji uygun olurdu ki? Sen bugün iyi misin? Sanki bugün bir şeyler seni üzmüş?

Ay inşallah kuzum 74 olmamışımdır inşallah yarın tartılayım diyorum belki ayın 1i olduğu için de yeni bir plana başlayabilirim
bence de tartıl canım. tartılınca ayarlıyorsun kendini. ben öyleyim mesela.

Sağolsunlar bazen yardım ederler.
Küçük işteydi, büyük yapabildiği kadar yardim etti. Kedilerin yemeğini, suyunu tazeledi, sofrayı hazırladı, türk bakkalının alışverişini yaptı, çöpleri attı. Iftardan sonra arkadaşına gitti.
Onlar oruç diye yüklenmiyorum yoksa evi de süpürdüğü oluyor.
Eskisi gibi herşey dört dörtlük olsun demiyorum, yetiştiği yere kadar.

Çok güzel görünüyor ama benim kirpiklerim az ve kısa. Sonrasında daha beter kendi kirpigim de dökülür diye korkuyorum
Kirpik serumu kullandım bir dönem, hem uzadı, hem gürleşti, serum bitince eskisinden fazla dökülmeye başladı.
Vazelin duydum, yatarken kirpik diplerine sürülürse o da gürleştiriyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…