Ayyy çok güzel.Beraber gidelim. Ben de ilk İspanya ya gideceğim.
Geç saatten midir bilmiyorum bir şey anlamadım bu mesajdanİyi geceler kızlar ben de yatar
Cordelia canımsu herkse yazınca canım çekti benim de izim hayalim olsun sayfamızda :) yoksa ilk ve son bilinçli mesajım canım
ama istersen silip nokta koyayım?
cnm siz konuşmuşsunuz ya :) ben de bir mesaj yazdım ama neden buraya yazdın diye sordu,emoji de koymuyor hani ciddiyse sileyim dedim :)Geç saatten midir bilmiyorum bir şey anlamadım bu mesajdan
İyi geceler tatlım en azından burayı anladım
Bebeğim sen ne kadar hassasmışsıncnm siz konuşmuşsunuz ya :) ben de bir mesaj yazdım ama neden buraya yazdın diye sordu,emoji de koymuyor hani ciddiyse sileyim dedim :)
yıllardır tanışsam daha rahat olabilirim ama daha çok emoji seviyorumBebeğim sen ne kadar hassasmışsın
Sen her yere yaz ben üşenmem gider okurum.
Yok canım muhteşem emojisi .koymuştum mesajına. Niye buraya yazdın dedikten sonra hangi emoji uygun olurdu ki? Sen bugün iyi misin? Sanki bugün bir şeyler seni üzmüş?İyi geceler kızlar ben de yatar
Cordelia canımsu herkse yazınca canım çekti benim de izim hayalim olsun sayfamızda :) yoksa ilk ve son bilinçli mesajım canım
ama istersen silip nokta koyayım?
Bir ihtimal daha varYok canım muhteşem emojisi .koymuştum mesajına. Niye buraya yazdın dedikten sonra hangi emoji uygun olurdu ki? Sen bugün iyi misin? Sanki bugün bir şeyler seni üzmüş?
bence de tartıl canım. tartılınca ayarlıyorsun kendini. ben öyleyim mesela.Ay inşallah kuzum 74 olmamışımdır inşallahyarın tartılayım diyorum belki ayın 1i olduğu için de yeni bir plana başlayabilirim
Sağol canımBaşınız sagolsun abla
Allah şifa versin canımiyi geceler inşallah herkes iyidir.
Küçüğümde döküntü basladi. El ayak agiz hastalığı olmuşlar
Diziye takıldım canim. Sahuru yaptık ezandan sonra yatarımHayırlı sahurlar.
Birazdan zipzipim gelir hayırlı sahurlar elhoşum der nasılsazeynoş da gelir beğenir
Eppeğim uyumayacagim dedi sızdı kaldı
Benden bu kadar
Gözün aydın olsun canımHayırlı geceler arkadaşlar, az önce erkek kardeşim geldi de şehir dışından, sürpriz yapmış. O yüzden 1-2:gün aktif olamam muhtemelen
Evet canim agizda da var en kotusu o. Agliyor surekli. Gunduz aftoral sikmistim :'(Geçmiş olsun canım inşallah hafif atlatırlar. Ağız içinde var mı. Karadut özü ver
Virus sebebi ablaGeçmiş olsun canım. Döküntü neden oluyor
Sağolsunlar bazen yardım ederler.kuzum oğlanlar artık yardım etse sana. tamam çalışıyorlar ama bu kadar iş yüklenme. yaşlar ilerliyor. yapamıyorum , sağlığım gidiyor de. yediklerini toplamayı, makineye koymayı, makineyi çalıştırmayı, boşaltmayı, ütüyü öğrensinler.
hepimiz insanız. gücümüz bir yere kadar.
Kirpik serumu kullandım bir dönem, hem uzadı, hem gürleşti, serum bitince eskisinden fazla dökülmeye başladı.Çok güzel görünüyor ama benim kirpiklerim az ve kısa. Sonrasında daha beter kendi kirpigim de dökülür diye korkuyorum
Ben haziran ortası geleceğim, kısmet olursa, demek nasip olmayacak, hayırlısı olsunilkbahar. mart, nisan, mayıs ayları. ama mayısta artık karta kaçıyor. biz fazla alıp temizleyip derin donduruya atıyoruz.
Inşallah, bende düzeleceğimbayramdan sonra menüler yoluna girecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?