Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hele de evde küçük çocuk varsa
Yada çalışan bayansan
Hepsini de yaşadım, çok yorucu dönemler di.
Kayinvalidemle yaşadığım için misafirim eksik olmazdı, büyük organizasyonlar bende yapılırdı.
Yatağa girdiğimzaman ayaklarımın altı sızlardı.
Ne çekmiş gariplerim

Ben haziran ortası geleceğim, kısmet olursa, demek nasip olmayacak, hayırlısı olsun
Bir tanıdığına söyle. senin yerine alsın. derin dondurucuya atsın. Öyle de olur. Kimin yanında geleceksin bilmiyorum ama birine rica edebilirsin

Bu yaşımda geçen hafta ilk guneş gozlüğümü aldım
Güle güle kullan
Ben 5 sene önce ucuz bisey almıştım, taktım çarşıya çıktım, çarşıdakilerin yüzde 90 ın ceketini koyu mor görüyorum.
Hayret diyorum herkes nasıl da aynı giyinmiş.
Gözlüğü bi çıkarıyorum, meğer benim gördüğüm morlar siyahmış .
Daha sonra kaliteli bisey aldım da renkler yerine oturdu

Olan sana oluyor işte Feza abla. Bu sene çalışmıyorum, fazlasıyla misafir davetim oldu. Ama her davet günü oğlumun beslenme ve uyku düzeni bozuldu. Aynı şey biz davete gittiğimizde de oluyor. Eşime diyorum ki ‘ birisi davet edecek diye ödüm kopuyor ‘ . tek artısı oğlum sosyalleşti, artık yabancı birini gördüğünde ağlamıyor

Bir tanıdığına söyle. senin yerine alsın. derin dondurucuya atsın. Öyle de olur. Kimin yanında geleceksin bilmiyorum ama birine rica edebilirsin
Kimseyi tanımıyorum ki
Yazın tanışacağız inşallah
Görümcemin koca tarafı

Neyse bari iyi yönü de olmuş.
Benim de elimde olmazdı, gelen olursa misafire hizmet etmekten çocuklarla ilgilenemezdim, sonra laf işitirdim vay neymiş niye çocukların uyku saati yokmuş.
Gelen yabancı deyil, bi zahmet yardım etselerdi de bende çocukları yatırabilseydim, adamın birinin çayı biter, kayınvalidem feza çay doldur der, iyi de sakat mı, kalksın bir bardağı da kendi doldursun, benimde poo bi yer görsün.
Ya da biyere gittiğimiz zaman, 12 den önce kalkmazdık, peki ben ışınlanıp mı çocukları yatıracaktım.
Vakitli kalkın o zaman.
Amaan gene eskiler hortladı kafamda

İlk defa Hatay da sahur yaptım. Yemekte çok başarılı olan Hatayın kahvaltısını/kahvaltılıklarını beğenmiyorum. Aç kalmayım diye yedim. Oysa ki Ankara’nın ne kadar zengin kahvaltı çeşitleri var. Ahhh anacım, yanında olsaydım keşke, börekler çörekler yapardı bana Bu bayram tatili birleştirilmedi, çok üzgünüm

Öyle ya sen ahtapotsun. Her yere yetişmelisin. Sevmiyorum bu zihniyeti. Herkesin eli kolu var, ama nedense her şey senden bekleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…