Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İki gün birleşmedi keşke çok fazla zamanimiz olsa şira

Çiğ mi ? Hiçbir yazımda şahsına hakarette bulunmadım ama sen çiğ buluyorsun
Dün geceden beri mesaja cevap vereyim vermeyeyim mi diye düşündüm.Çok hatalı olduğum için alttan almaya devam ediyorum. Gurur yapmadım, özür diledim ve geri döndüm, sağolsun zıpzıp ve cordelia da kabul etti. Sen hâlâ tavır takiniyorsun. Neşeli neşeli buraya adapte oluyordum, ne istedin de modumu düşürdün günler sonra... Üç harflik "çiğ" i secmissin, kocaman açıklamalı mesajımda. (Sana değer verip barışçıl mesajıma bunu yazıp geçtin, sade kaldı , bunu dedim, küsur mu arıyorsun) Başka arkadaşlarla konuşmalarında hala benim hakkımdaki konuyu konuşuyorsun.yok goz ardı et olayı falan . Sen beni göz ardı ettiğinde nasıl yarisicam. Burası yarışma. Nasıl iletişim kurulacak. Kaldı ki Mesajlarımi görmek istemeyecek kadar ne yaptım ben. Aksine kaç gündür uzak da davranmadim. Öyle bir yansitmisin ki , boza eleştiriye kapalı sanki. Diyet menüsü paylaşırken istersen kız, bağır, çağır , ben ona karşı çıkmadım. İftira atar gibi konuşmasan iyi olacak. Yüz kere söyledim, yine soylucem, çikolata yediğim hafta, bu hafta yicem, kâbus görüyorum, geçen hafta yüklendim dedim. Sen o mesaja "naaptin" yazdın, başka tek bir insan hastalığını bahsedip menü paylaştığında bunu yapamazsin. Hastalandim diyen birine naaptin dersen o zaman konuşuruz.ben sadece o mesajdan bahsediyorum, anladığını düşünüyorum ama ne yapmaya çalıştığını bilmiyorum. Günlerdir mesajlarına cevap vermedim, hâlâ memnun edemedim seni, dün ki açıklamali iyimser mesajımla bile. Benden bu kadar valla. Başka da bir şey yapamam. Seni goz ardı asla etmem ve kinim yok. Böyle olmasini istemezdim. Bu açıklamaları sen ısrarla yazdığın için yaptım. Derdim uzatmak değil. Emin ol bu konuda son mesajım, yoksa takımdan çıkarılicam diye de korkuyorum. Polemik olmasın diye günlerce cevap yazmadım ama sen ısrarla konuya devam ediyorsun. ne dersen demeye devan edebilirsin. Yoruldum artık. Kendine iyi bak

canım yazmışsındır belki ama ben kaçırdım galiba. pedagoglar ne dedi?
Çocuklarla görüşmeleri iyi geçti canım, her ikiside annemizde kalmak istiyoruz dedi en son çıkarken pedagog a hayırlısı olsun dediğimde bana "bir sıkıntı olacağını sanmıyorum" dedi

Bu mesaj görmeme konusunda birkaç kere uyarildim da gerek özelden gerek buradan bazı arkadaslarim bozulduğumu küstüğümü vs düşünmüş neyse halletmemize sevindim burcum ben de seni öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…