Ben de trendyoldan aldım, klipsli . Altına numaralı cam taktırdım. Öyle havalı gözlüklerden alamıyorum maalesefGüle güle kullan
Ben 5 sene önce ucuz bisey almıştım, taktım çarşıya çıktım, çarşıdakilerin yüzde 90 ın ceketini koyu mor görüyorum.
Hayret diyorum herkes nasıl da aynı giyinmiş.
Gözlüğü bi çıkarıyorum, meğer benim gördüğüm morlar siyahmış.
Daha sonra kaliteli bisey aldım da renkler yerine oturdu
Pastelfitin yaz misafirleri gelsin gitsin belki o zamana yarisiriz kekim. Onu yakalamam çok zorsen mutlaka katil ama yarışlara.
Günaydın minnoşumGünaydın hanımlar
Günaydın canımGünaydın minnoşum
Olursun kız ne kaldı şurda22 olur muyum acaba
3,9 vkiyi bi anda vizzzz geçer pastelim22 olur muyum acaba
VallaEvet insan hüzünleniyor
Aynen verdik galiba
Günaydın canımGünaydın
Amin ablacım bilmiyorum bu aralar hayatım freni patlak kamyon gibi yokuş aşağı gidiyorÇıkmaz diye bir şey yok tatlım. Çıkacaksın oradan. En azından düşünme. Her zorluğun sonunda kolaylık vardır. Bunu atlatacağım diyorsun. İlk adım bu. Bırakma kendini çaresizlige yenik düşme. Allah kalbine ferahlık versin sonra da sıkıntılarını gidersin inşallah.
Amin canım saolNasılsa hergün güneş doğup karanlık kayboluyor, senin de sıkıntıların bir gün geçecek, hiçbirşey aynı kalmayacak.
Ümidini yitirme, kendini hırpalama, Rabbim yardımcın olsun canım
Allah sabır versin canım.Amin ablacım bilmiyorum bu aralar hayatım freni patlak kamyon gibi yokuş aşağı gidiyorminik kızımızı(kedi) kaybettik dün. Canım acıyor ama elden birşey gelmiyor
Amin canım saolAllah sabır versin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?