Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Olursun kız ne kaldı şurda
İnşallah olurum, gerçi iyi gidiyorum hiç kaçamak yok
Günaydin
Daha uyucaktım kızım acıktım anne diyip kalktım
Oysa uyucaktım
Günaydın, çocuklar acıktım deyince mecbur kalkılıyo. Ama bugün çocuklardan önce kalktım hayret
Hasta olanlari varsa çok geçmiş olsun
Bu Havalar çarpar insani
Ben geçen hafta çok kötüydüm
hapı içtim ve bi kaç güne atlattım hemen
Allaha çok şükür
Geçmiş olsun canım
3,9 vkiyi bi anda vizzzz geçer pastelim az daha 55 mi olcaksin
57 düşünüyorum şimdilik, sonra bakıcam
Kilo alıp gelecegiz hepimiz
Degil mi Zipzip- @Cordelia

(espiri yapıyom alınmayin )
Almayalım yaaaa, vermek çok zor
Günaydın
Amin ablacım bilmiyorum bu aralar hayatım freni patlak kamyon gibi yokuş aşağı gidiyor minik kızımızı(kedi) kaybettik dün. Canım acıyor ama elden birşey gelmiyor
Çok zor maalesef, biz de küçük olanı geçen ay kaybettik hala arada ağlıyorum. Ama yapacak bişey yok maalesef. Allah sabır versin
Günaydın hayırlı güzel pazarlar dilerim.
Günaydın fitkaptanım
Afiyet olsun canım
Son orucumız rabbim kabul eylesin
AminAllah kabul etsin

Biz vermek için burdayız almak için degil
Kaptanlar kilo Alanlara 20 bin adim ceza verebilir bence almayalım

Geçen hafta tanesi 10 liraydı hem de minicik bir şeydi. Feza durumu iyi tanıdık seç kendine bacım.
Seçme şansım yok, 1 aile var, yüzyüze hiç görüşmedim, telefonda görüntülü konuştuk, grubumuz var, orda mesajlaşırız, bu kadar. Nasip olursa bu yaz yüzyüze görüşeceğiz. Muhtemelen evde fazla durmayız.
Benim için yemek hiçbir zaman öncelikli olmadı, yine olmasa da olur. Önemli olan sohbet muhabbet

Amin ablacım bilmiyorum bu aralar hayatım freni patlak kamyon gibi yokuş aşağı gidiyor minik kızımızı(kedi) kaybettik dün. Canım acıyor ama elden birşey gelmiyor
Çok üzüldüm canım, ben onlara bişey olacağını düşünemiyorum bile, başın sağolsun.

Basiniz sagolsun abla Allah rahmet eylesin

Ellerine saglik yorucu bir gun olmus senin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…