Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Benim eşim akşama yok, oğlanlara da gidin diyorum, bakalım belki giderler.
Sanada kolay gelsin canım

Evet canim agizda da var en kotusu o. Agliyor surekli. Gunduz aftoral sikmistim :'(
Doktor ne dedi. Benim arkadaşımın çocukları baya coktu hastanede tedavi ettiler çırılçıplak kıyafetsiz krem ,vs ,ağız içindekileri patlatıp kanatıp sonra sprey vs uygulanmışlar Allah yardımcın olsun

Türkiye
Türkiye
Türkiye
Mısır
Sizin özlem baskın tabi abla
Hiç düşünmemiştim canım ama kendimi 5 dk dinleyince İsveç e gitmek istediğimi anladım
inşallah hepimize nasip olur
Çıkartırken kendi kirpiklerin de gidiyor diyorlar ama bilemedim . Kirpik lifting i daha çok öneriyorlar
Evet fesangda vazgeçti liftinge yöneldi galiba
Ah canim rapor almayı deneseydin. Okuldakiler çoğu rapor aldı. Almayanlarda alttan sinyal verdi bayram bitimi alacaklar perşembe cuma göndermeyin dediler açık acik

Amin canım size de

Okudum bitti

Insan alışınca boslukta hissediyor kendini
Masallahin var abla her mesaji okuyup beğeniyorsun ❤❤

Oo super bende dahil olacağım bu hafta
Oyyy all star olacak desenize

Dun 22.632 adim attim ve Nisan ayı hedefimi tamamladim
Maşşallah

Kolay gelsin cnm

Okuyorum da çoğuna cevap veremiyorum, çok vaktim olmuyor.
Şimdi kahve molası verdim, kalkıp çorba ve sütlaç yapacağım
Ooo menü yine süper
Dünkü teravihle bizim de 3 oldu ablacım bu yıl

Yok onu yapamiyor
Bardağı hep dolu bırakıyoruz
Bazen biz siseden şu içerken siseden de içmek istiyor patileriyle tutuyo

Kolay gelsin ablacim❤❤
Yaaa çok tatlı

niye canım? onların da çok güzel kahvaltılıkları var. zahterli zeytinler, hatay dil ve künefe peyniri, kurutulmuş domatesli mezeler, zeytin salatası, biberli ekmek, kaytaz böreği, değişik kahvaltılık soslar vs. ben çok severim.

Ayy Allah korusun canim bugun ellerinde de çıkmaya başladı. Doktor ara ara kalp atışlarını kontrol et dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…