- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
SüpersinDun 22.632 adim attim ve Nisan ayı hedefimi tamamladim
Benim eşim akşama yok, oğlanlara da gidin diyorum, bakalım belki giderler.Bende çamaşirlari tertip yapıp yerleştirdim
Kızımın yazlık kışlıkları küçülenleri ayırdım
Bitmiyor bi iş
Ha bide ütüm var
Akşama biri iftara davet etse de gitsem diyorum yemek yapasim yok
Yok onu yapamiyorOoo bardaktan, maşallah kafaya dikebiliyor mu
Kolay gelsin ablacim❤❤Okuyorum da çoğuna cevap veremiyorum, çok vaktim olmuyor.
Şimdi kahve molası verdim, kalkıp çorba ve sütlaç yapacağım
Doktor ne dedi. Benim arkadaşımın çocukları baya coktu hastanede tedavi ettiler çırılçıplak kıyafetsiz krem ,vs ,ağız içindekileri patlatıp kanatıp sonra sprey vs uygulanmışlarEvet canim agizda da var en kotusu o. Agliyor surekli. Gunduz aftoral sikmistim :'(
Sizin özlem baskın tabi ablaTürkiye
Türkiye
Türkiye
Mısır
Hiç düşünmemiştim canım ama kendimi 5 dk dinleyince İsveç e gitmek istediğimi anladım
Evet fesangda vazgeçti liftinge yöneldi galibaÇıkartırken kendi kirpiklerin de gidiyor diyorlar ama bilemedim . Kirpik lifting i daha çok öneriyorlar
Ah canim rapor almayı deneseydin. Okuldakiler çoğu rapor aldı. Almayanlarda alttan sinyal verdi bayram bitimi alacaklar perşembe cuma göndermeyin dediler açık acikİlk defa Hatay da sahur yaptım. Yemekte çok başarılı olan Hatayın kahvaltısını/kahvaltılıklarını beğenmiyorum. Aç kalmayım diye yedim. Oysa ki Ankara’nın ne kadar zengin kahvaltı çeşitleri var. Ahhh anacım, yanında olsaydım keşke, börekler çörekler yapardı banaBu bayram tatili birleştirilmedi, çok üzgünüm
Amin canım size deİnşallah olurum, gerçi iyi gidiyorum hiç kaçamak yok
Günaydın, çocuklar acıktım deyince mecbur kalkılıyo. Ama bugün çocuklardan önce kalktım hayret
Geçmiş olsun canım
57 düşünüyorum şimdilik, sonra bakıcam
Almayalım yaaaa, vermek çok zor
Günaydın
Çok zor maalesef, biz de küçük olanı geçen ay kaybettik hala arada ağlıyorum. Ama yapacak bişey yok maalesef. Allah sabır versin
Günaydın fitkaptanım
Afiyet olsun canım
AminAllah kabul etsin
Saol canımÇok üzüldüm canım, ben onlara bişey olacağını düşünemiyorum bile, başın sağolsun.
Saol canımAra verdik ama cuma yeniden basliyoruz
Yaa cok üzüldüm Allah sabir versin
Afiyet olsun canim
Saol canım
Oyyy all star olacak desenizeOkudum bitti
Insan alışınca boslukta hissediyor kendini
Masallahin var abla her mesaji okuyup beğeniyorsun❤❤
Oo super bende dahil olacağım bu hafta
MaşşallahDun 22.632 adim attim ve Nisan ayı hedefimi tamamladim
Kolay gelsin cnmBende çamaşirlari tertip yapıp yerleştirdim
Kızımın yazlık kışlıkları küçülenleri ayırdım
Bitmiyor bi iş
Ha bide ütüm var
Akşama biri iftara davet etse de gitsem diyorum yemek yapasim yok
Ooo menü yine süperOkuyorum da çoğuna cevap veremiyorum, çok vaktim olmuyor.
Şimdi kahve molası verdim, kalkıp çorba ve sütlaç yapacağım
Yaaa çok tatlıYok onu yapamiyor
Bardağı hep dolu bırakıyoruz
Bazen biz siseden şu içerken siseden de içmek istiyor patileriyle tutuyo
Kolay gelsin ablacim❤❤
Benim de kuşum bardaktan içiyor.. Hatta her bardağı beğenmiyor.Bizim kedi de sadece bardaktan su iciyor abla
çok arttı fiyatlarGeçen hafta tanesi 10 liraydıhem de minicik bir şeydi. Feza durumu iyi tanıdık seç kendine bacım.
Cok gecmis olsun canim Allah sifa versin
Gözün aydın canim
Teşekkür ediyorum bugun doktora goturdum. Gercekten o hastalikmis iyice yayilmis agzinda :'(
niye canım? onların da çok güzel kahvaltılıkları var. zahterli zeytinler, hatay dil ve künefe peyniri, kurutulmuş domatesli mezeler, zeytin salatası, biberli ekmek, kaytaz böreği, değişik kahvaltılık soslar vs. ben çok severim.İlk defa Hatay da sahur yaptım. Yemekte çok başarılı olan Hatayın kahvaltısını/kahvaltılıklarını beğenmiyorum. Aç kalmayım diye yedim. Oysa ki Ankara’nın ne kadar zengin kahvaltı çeşitleri var. Ahhh anacım, yanında olsaydım keşke, börekler çörekler yapardı banaBu bayram tatili birleştirilmedi, çok üzgünüm
Ayy Allah korusun canim bugun ellerinde de çıkmaya başladı. Doktor ara ara kalp atışlarını kontrol et dediDoktor ne dedi. Benim arkadaşımın çocukları baya coktu hastanede tedavi ettiler çırılçıplak kıyafetsiz krem ,vs ,ağız içindekileri patlatıp kanatıp sonra sprey vs uygulanmışlarAllah yardımcın olsun
Merhaba canim ❤Merhabalar
Musmutlu sağlıklı bereketli bu Mayıs ayı dilerim herkese
Telefona bakamiyorum ki surekli bir is çıkıyorSon 25 mesaj ve kimse yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?