Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hedef60kgolmak biz seninle 5.takımda birlikte miydik yoksa
Evet Reyyancım :) sebastian ben amatördiyetçiii

Gitme imkanimiz olmuyor canim
Eskiden babamin isleri vardi,simdi de köyde oluyorlar o yuzden tatile gidemedim hic
Hım cnm bu yıl kardeşinle gitmeyi düşünmez misin? Amasra yakın oluyor Sinop biraz daha uzak ama orası da güzel ikisi de daha hesaplı oluyor.
Küçük yerler de varmış ama oralara gitmedim cnm Kastamonu kıyısında vs

Zor gibi canim simdilik belki kendi parami kazanınca giderim

Afiyet olsun.
Bize de bir şezlong lazımm bu yaz Muğla'ya gidiyoruzzz

Eki Görüntüle 3059070
İyi tatiller canım.

Yok canim su an isle ilgili bir gelisme bu konuda biraz rahat davranıyorum

Canım bizim durum çok belirsiz, eşimin isyeri tadilatı ve taşınması devam ediyor. Şehir dışına gitmeyeceğimiz kesin tabi. Ama inan yarın nerede olacağımızı bilmiyoruz.

Canım bizim durum çok belirsiz, eşimin isyeri tadilatı ve taşınması devam ediyor. Şehir dışına gitmeyeceğimiz kesin tabi. Ama inan yarın nerede olacağımızı bilmiyoruz.

Yaa insallah yaza gelirsin canim
Ne gibi farkliliklar var acaba kahvaltiliklarda merak ettim
Canım ben zeytin sevmem, yemem. Zeytin salatası vardı . Kahvaltıda tatlı sevmem, sofrada 3-4 çeşit reçel, tatlı vardı. Suriye ekmeği vardı, ben sevmem.
Domates salatalığın dilimlenme şekli bile iştahımı kesebiliyor bazen .
Kendim hazırlamalıyım kahvaltıyı, yoksa ya yiyeceğin kokusu ya da şekli beni rahatsız edebiliyor

Kayınvalidem de kömbe yapmış . Dün çayla beraber 2 tane yedim Bize de ayırmış, diyet beni zorlayacak sanırım

Kuzum ben aylıksız izindeyim. Benim için sorun yok da eşim okul müdürü. Bu yüzden Çarşamba geri dönmemiz gerekiyor

Ben bu saydıklarından sadece biberli ekmeği sevdim canım. Diğerleri damak tadıma uymadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…