- 31 Temmuz 2020
- 20.460
- 60.422
- 598
Gitme imkanimiz olmuyor canimHepimiz için bi duaydı aslında12 yıl önce gitmiştik cnm genelde Amasra ya gidiyoruz
Sizin gitme imkanınız oluyor mu canım?
Kardesim de geldi onunla oturuyordum
Evet Reyyancım :) sebastian ben
Hım cnm bu yıl kardeşinle gitmeyi düşünmez misin? Amasra yakın oluyor Sinop biraz daha uzak ama orası da güzelGitme imkanimiz olmuyor canim
Eskiden babamin isleri vardi,simdi de köyde oluyorlar o yuzden tatile gidemedim hic
Zor gibi canim simdilik belki kendi parami kazanınca giderimEvet Reyyancım :) sebastian benamatördiyetçiii
Hım cnm bu yıl kardeşinle gitmeyi düşünmez misin? Amasra yakın oluyor Sinop biraz daha uzak ama orası da güzelikisi de daha hesaplı oluyor.
Küçük yerler de varmış ama oralara gitmedim cnm Kastamonu kıyısında vs
İşte zamanın değeri.Yaa 2 dk çıkmıştım haha
Tebrikler cnm
Afiyet olsun.Menü yazmayacaktım ama nasıl batırdığımı yazıpta göreyim. Birde bayramın ilk günü böyle olurum muhtemelen. Yazıyorum ozamansa
Sahur yok
İftar
1 kepçe şehriye çorbası
5 yk patlıcan musakka
6 yk pirinç pilavı
2 dilim ekmek
1 kepçe cacık
Ara
1 adet ekler
2 adet şekerpare
Biraz cips
Aslında şöyle bakınca fazla aşırıyada kaçmamış gibiyim sanki
Su
1,5 lt
Spor
7708 adım
Zipzip- Cordelia
İyi tatiller canım.
Ayy ay hadi inşallah ElifcimmZor gibi canim simdilik belki kendi parami kazanınca giderim
Hakikaten kuşumİşte zamanın değeri.
İnşallah gideriz cnmAfiyet olsun.
İyi tatiller canım.
Yok canim su an isle ilgili bir gelisme bu konuda biraz rahat davranıyorumAyy ay hadi inşallah Elifcimm
Sanki uygun bir iş fırsatı buldun diye okudum bi sayfadagelişme var mı cnm
Hakikaten kuşum
İnşallah gideriz cnmbi para işi var bakalım olursa
Siz yazın bir yere gidiyor musunuz
Canım bizim durum çok belirsiz, eşimin isyeri tadilatı ve taşınması devam ediyor. Şehir dışına gitmeyeceğimiz kesin tabi. Ama inan yarın nerede olacağımızı bilmiyoruz.Ayy ay hadi inşallah Elifcimm
Hakikaten kuşum
Canım bizim durum çok belirsiz, eşimin isyeri tadilatı ve taşınması devam ediyor. Şehir dışına gitmeyeceğimiz kesin tabi. Ama inan yarın nerede olacağımızı bilmiyoruz.Ayy ay hadi inşallah Elifcimm
Hakikaten kuşum
Canım ben zeytin sevmem, yemem. Zeytin salatası vardı . Kahvaltıda tatlı sevmem, sofrada 3-4 çeşit reçel, tatlı vardı. Suriye ekmeği vardı, ben sevmem.Yaa insallah yaza gelirsin canim
Ne gibi farkliliklar var acaba kahvaltiliklarda merak ettim
Kayınvalidem de kömbe yapmış . Dün çayla beraber 2 tane yedimCuma menüm
Sahur yapmadım
İftar 1 tane karnıyarık 4 kaşık bulgur pilavı ayran
Yarım kasede dondurma
Su 2 lt
Cmt menüm
Sahur yapmadım
İftar 1 tabak barbunya yemeği 1 küçük tabak bulgur pilavı ayran salata
1 tane bayram kömbesi(biz yaptıkda)
Su 2.5 ltZipzip- @HanimKelesimiGetir
Bence haklıWilma11 Johnny Depp haklı mı sence? Bu kadın azcık kafayı yemiş gibi geldi bana.
Kuzum ben aylıksız izindeyim. Benim için sorun yok da eşim okul müdürü. Bu yüzden Çarşamba geri dönmemiz gerekiyorSizin özlem baskın tabi abla
inşallah hepimize nasip olur
Evet fesangda vazgeçti liftinge yöneldi galiba
Ah canim rapor almayı deneseydin. Okuldakiler çoğu rapor aldı. Almayanlarda alttan sinyal verdi bayram bitimi alacaklar perşembe cuma göndermeyin dediler açık acik
Bence haklıWilma11 Johnny Depp haklı mı sence? Bu kadın azcık kafayı yemiş gibi geldi bana.
Ben bu saydıklarından sadece biberli ekmeği sevdim canım. Diğerleri damak tadıma uymadıniye canım? onların da çok güzel kahvaltılıkları var. zahterli zeytinler, hatay dil ve künefe peyniri, kurutulmuş domatesli mezeler, zeytin salatası, biberli ekmek, kaytaz böreği, değişik kahvaltılık soslar vs. ben çok severim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?