- 31 Temmuz 2020
- 20.460
- 60.422
- 598
Kız o neyyyZıpzıpım ben de Eskişehirliyim o yüzden damak zevkimiz benziyor biraz
30 baklava hariç
Bakalım gece nasıl uyurum bu saatten sonra amaaaan sersem gibiyimOyy kıyamam yacnm krem filan al bari bi de sıkı bi ayakkabı ya da elastik bandaj iyi olurdu :/
Rica ederim cnm bugün göremedim de sorayım didim tatlı kıss :)
Hımm anladım cnm
Biz uyumadık heheheee
Selamlar ıcecım, ben hafta sonları aşırı yoğun oluyorum kızımın programları yüzünden. Dün menü paylaştım mı hatırlamıyorum ama adımlarım 6 bin civarıydı.balpamuk napıyorsun cnm
Hoşgeldin canımSelamlar ıcecım, ben hafta sonları aşırı yoğun oluyorum kızımın programları yüzünden. Dün menü paylaştım mı hatırlamıyorum ama adımlarım 6 bin civarıydı.
Bugünkü menüm de bu saate kaldı.
Sabah:
-2 dilim kaşar peynir ile yapılmış dukan krep
Akşam:
-Ton balıklı salata
-1 avuç fındık
Adım: 5.179 adım olmuş bugün.
Ahaha pöti kare
Canim burda yine bizim eskilerden bir arkadaş vardı 2019 girdi iflas ettiler. Onlarda baya mal varlığını azaltılar ama toparladilar darısı size tez zamandaAllah senden ve burdaki arkadaslarimdan razi olsun ablam
Cok sukur iyiyiz
Buradaki evimiz duruyo cok sukur
2 arabadan 1e dustuk
Turkiyede mal vardi onu sattik
Ama elhamdülillah iyiyiz ayaktayiz
Başımızı sokacak evimiz karnimizi doyuracak aşımiz var. Ekstra olan seyler gitti, olsun Rabbim bunu layik gormus demekki eyvallah
Benim için en önemlisi SAGLIK
Bu korona sürecinden beri hapsursam korkar oldum saglik olsunda gerisi geli
Sey abla o konuya hic girmeyelim
Ben su bayramida atlatim spora basliyorum ozaman gorecez, tartiya hic cikmiyorumda...
Bende var yarın gel
İnşallah canımSizler nasılsınız arkadaşlar. Dün biraz dağıldım ama bugün toparlandım. Umarım bayram boyunca dikkati elden bırakmadan ilerleyebiliriz hepimiz. Mutlaka küçük kaçamaklar olur ancak önemli olan sürdürmemek. Bayram aonrası sıkı bir şekilde toparlanalım hep birlikte….
Dün börek yedim diye kendimi cezalandırdım.Hoşgeldin canımbu hafta ara vermiştik zaten cuma devam
Afiyet olsun bayağı az yemişsin cnm
Ahaha pöti kare
Ohhh ellerine sağlık eppekimSelam kızlar gelemedim. Benim eltimde yiyeceğim sarma planı suya düştüannesinden haber aldı 3 günlüğüne annesine gitti . Kizceside bende . Eeee kel başa şimşir tarak hesabı. Oturdum sarma sardım. Neden çünkü annelerde burada yok o sarma yenilecek eşime de su böreği ve tatlı getirryirdim . Bayram stoguna hazırım
Bu hafta ara verdik pamukumDün börek yedim diye kendimi cezalandırdım.
Sağol canimcimOhhh ellerine sağlık eppekim
Sen çok yaşa emiNorth River şimdilik liftingi de askıya aldım, bu sabah uzuuuuuuun zamandan sonra ilk defa rimel sürdüm oldu da bitti yeter
Canım diz kapagim herhalde ters bastim teniste bilemedimOyy kıyamam yacnm krem filan al bari bi de sıkı bi ayakkabı ya da elastik bandaj iyi olurdu :/
Rica ederim cnm bugün göremedim de sorayım didim tatlı kıss :)
Hımm anladım cnm
Biz uyumadık heheheee
Ay tamam o zaman strese girmeyeyim. Aranın tadını çıkarayımBu hafta ara verdik pamukum
İyi bayramlar pamukum cuma hep beraber başlarızAy tamam o zaman strese girmeyeyim. Aranın tadını çıkarayımyine de ipin ucu kaçmasın tabii yoksa toparlamak zor oluyor hepimize iyi bayramlar olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?