Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Oyy kıyamam ya cnm krem filan al bari bi de sıkı bi ayakkabı ya da elastik bandaj iyi olurdu :/
Rica ederim cnm bugün göremedim de sorayım didim tatlı kıss :)

Hımm anladım cnm

Biz uyumadık heheheee
Bakalım gece nasıl uyurum bu saatten sonra amaaaan sersem gibiyim

Selamlar ıcecım, ben hafta sonları aşırı yoğun oluyorum kızımın programları yüzünden. Dün menü paylaştım mı hatırlamıyorum ama adımlarım 6 bin civarıydı.
Bugünkü menüm de bu saate kaldı.

Sabah:
-2 dilim kaşar peynir ile yapılmış dukan krep

Akşam:
-Ton balıklı salata
-1 avuç fındık

Adım: 5.179 adım olmuş bugün.

Sizler nasılsınız arkadaşlar. Dün biraz dağıldım ama bugün toparlandım. Umarım bayram boyunca dikkati elden bırakmadan ilerleyebiliriz hepimiz. Mutlaka küçük kaçamaklar olur ancak önemli olan sürdürmemek. Bayram aonrası sıkı bir şekilde toparlanalım hep birlikte….

Hoşgeldin canım bu hafta ara vermiştik zaten cuma devam
Afiyet olsun bayağı az yemişsin cnm

30 dediğime bakma minik baklava dimi Zipzip-
Ahaha pöti kare

Canim burda yine bizim eskilerden bir arkadaş vardı 2019 girdi iflas ettiler. Onlarda baya mal varlığını azaltılar ama toparladilar darısı size tez zamanda
menülerde ne var kızlar?

Hedef60kgolmak sakın su böreği ve karpuz deme bayılırım şuracıkta valla
Bende var yarın gel
Sarma
Baklava
Su böreği
Karpuz

İnşallah canım

Selam kızlar gelemedim. Benim eltimde yiyeceğim sarma planı suya düştü annesinden haber aldı 3 günlüğüne annesine gitti . Kizceside bende . Eeee kel başa şimşir tarak hesabı. Oturdum sarma sardım. Neden çünkü annelerde burada yok o sarma yenilecek eşime de su böreği ve tatlı getirryirdim . Bayram stoguna hazırım

Ohhh ellerine sağlık eppekim

Oyy kıyamam ya cnm krem filan al bari bi de sıkı bi ayakkabı ya da elastik bandaj iyi olurdu :/
Rica ederim cnm bugün göremedim de sorayım didim tatlı kıss :)

Hımm anladım cnm

Biz uyumadık heheheee
Canım diz kapagim herhalde ters bastim teniste bilemedim çok incesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…