saol canım. bizim ev kitap deposu gibi. öncekileri zaten çevreye, kütüphanelere bağışladık. abime falan verdim kolilerle. kitaplığı bayağı bir boşaltmıştım. ama tabi elim durmuyor ki habire kitap alıyorum. zamanla yine çoğaldı. o nedenle bir operasyon daha yapayım dedim odayı düzenlerken. hepsi aradan çıksın istedim.Ben de geçenlerde bir kısmını ayırdım verdim. Daha çok vereceğim var kolay gelsin kuzum
aynen ya valla bayram sonrası tartılıp hizaya girmek gerekBayram sonrasi önce kilo ile yüzleşip sonra spora başlayacağım denerim belki kiloma abasta uymayabilir ama 1gun leslie, 1gun bölgesel,1 gün dinlenme şeklinde plan yaptım kendimetabi birde beslenme planı yapmak gerek
Iyi akşamlar canımİyi akşamlarrr
İnşallah bütün planlarımızı gerçekleştirip bu yaz fitt kızlar oluruzBayram sonrasi önce kilo ile yüzleşip sonra spora başlayacağım denerim belki kiloma abasta uymayabilir ama 1gun leslie, 1gun bölgesel,1 gün dinlenme şeklinde plan yaptım kendimetabi birde beslenme planı yapmak gerek
TamamÖrnek alıcam bananedengeli öğünlerde istediğimi yicem
Şaka ya, dediğim gibi ilerde inşaallah. Kilo alma korkusundan yapamam şimdi. Kilomuz yakın sayılma Z, ben tam 76, bu sabah da 76
Sen 72 falan miydi tam kac
Iyyim canim eve dönüyorum şimdi yoldayızherkes iyidir inşallah. Biz evdeydik bugun yagmurdan dolayi cikamadik. Epey sıkıldık. Yarin sabah unutmazsam tartilcam bakalım cumaya kadar biraz dikkat etmeye başlayacağım
Tebrikler canımBayram sonrasi önce kilo ile yüzleşip sonra spora başlayacağım denerim belki kiloma abasta uymayabilir ama 1gun leslie, 1gun bölgesel,1 gün dinlenme şeklinde plan yaptım kendimetabi birde beslenme planı yapmak gerek
Mangal yaptınız mıııIyyim canim eve dönüyorum şimdi yoldayız
Valla ben 2 gündür dibini gördümaynen ya valla bayram sonrası tartılıp hizaya girmek gerek
İnşallah canimİnşallah bütün planlarımızı gerçekleştirip bu yaz fitt kızlar oluruz
İyi yolculuklar kaptanım döndünüz müIyyim canim eve dönüyorum şimdi yoldayız
İnşallah canimTebrikler canımplan yapmak başarmanın yarısı
En son kaçtın canim ben cuma tartıya çıkmaya utanacağım gibiNorth River canim bizim senle kilolar yakin cikacak hissediyorum ben. Gel senle 1 ayligina ya rakip olalim ya ortak olalim
Sagol canim bir 15 dakika oldu eve geldikValla ben 2 gündür dibini gördüm
İnşallah canim
İyi yolculuklar kaptanım döndünüz mü
İnşallah canim
En son kaçtın canim ben cuma tartıya çıkmaya utanacağım gibi
çok mu kaçırdın?Valla ben 2 gündür dibini gördüm
Biraz önce yemeğin üzerine tatlı yedim, üstüne dondurma mesela böyle saçma salakçok mu kaçırdın?
Bende utanicam gibi duruyor ama yapcak bişey yokBiraz önce yemeğin üzerine tatlı yedim, üstüne dondurma mesela böyle saçma salak
Yaptik canimMangal yaptınız mııı
Afiyet olsun canim❤Sabah
1 salatalık
domates
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Ara 1 muz
Akşam
1 kase domates çorbası
Hamburger (1 tost ekmeğini incecik kesip arasına koydum köfteyi içindekiler köfte karamelize sogan marul ince 1 dilim kaşar acı sos az yaglı mayonez )
5-6 tane dondurulmuş patates
Zipzip-
2 gundur koyde tartilmamistim eve gelir gelmez tartildimEn son kaçtın canim ben cuma tartıya çıkmaya utanacağım gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?