- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 39
Teşekkür ederimGecmis olsun canim
Çok doğru konuştunCnm geçmiş yapmak mecburiyeti yok,alıntı etiket vsleri takip etmeye çalışırsak yetiyor
Bi de lafı uzattıkça dallanıyor esas konudan çıkıyoruz vs ve kendimizi yoruyoruz sadede gelmek için cnm aslında kısa cümlelerle anlaşabiliriz
Canım hoşgeldin hayırlı olsun
Sağol migim, naaptin,kilo verebildin mi bayramdaÇok geçmiş olsun
Yarisma yoktu dogal olarak serbesttiKilo almak serbest miydi bayramda
Gecen haftada guzel kilo verdin 200 gram da olsa eksi super olurGram gitmedi,bu sabah da tartıldım,yok bayramdan diil illa, bazen takılıyor benim, çoğu insan gibi.. cumaya ne kaldı ama 200 gramlık umudum var yine de
Ahahah. Bedava da olsa almam diye bir söz var ya, ben de bedava da olsa kilo almadımYarisma yoktu dogal olarak serbestti
Ahaha sağolGecen haftada guzel kilo verdin 200 gram da olsa eksi super olur
Tamamını izleyemedim ama eksi sözlükte okudum Nagihan meselesini cordişimAaaa gerçek Barışı görecektikkkkk.
fesang
Bu arada nagehan, ona başarısından ve kadın olmasından dolayı verdiğim bütün krediyi tüketti.
Nagihan hem Hikmeti hem kendini bitirdi. Ademi de final koltuğuna oturttu bugün konseyde.
Selâm ikizimSelaaaaam
Kolay gelsinSabahtan beri dışardaydım eve üstümü değiştirmeye geldim az sonra tekrar çıkacağım öpüyor
SelâmSelam canlar
Selam fesangimSelaaaaam
Selam canimSelam canlar
Evet canım kaptanım, Cuma gününden sonra ayda en az 3 kg gitsinMerhaba canim hayirli yolculuklar
Cook gecmis olsun yaa havalar tekrar sogudu kalabalikla birlikte zor olmustur
Afiyet olsun canim bayramda yedik ictik artik cumadan itibaren kilo vermeye devam edecegiz
Bakalım kim birinci olcekHerkes aynı konuda çok ideali biz bu yarısı tersine çevirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?