Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sabah
1 salatalık
domates
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Ara 1 küçük muz
3 ceviz
Biraz jelibon
Akşam
1 kase çorba
Bugçe kondakçının tarifiyle suşi salata
( Marul, salatalık 2 yk haşlanmış pirinç 1 dilim somon ızgara mayonez acı sos yanındada 1 dilim ekmek yedim kuruton yapmıştım )
28 dk egzersiz
Zipzip- Cordelia

Eklentiler

• Screenshot_2022-05-04-21-54-11-605_com.xiaomi.hm.health.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 32
Aa ne güzel 4 kez geldik cnm çok seviyorum ya bir de arkadaşım var Ceyhanın köyünde

Harika canım afiyet olsun

Arkadaşlar bin aralıklı oruç yapmayı planlıyorum daha önce 2 ayda 12 kg vermiştim. Ve leslie yapmayı istiyorum haftada 1 kerede jillian yaparım diyorum. Zaten hava iyi oldukça bebişu arabasına koyup yürüyüş yapmayı planlıyorum. Sezeryan olalı 5 ay oldu sıkıntı olmaz umarım leslie yaparken.

Afiyet olsun canim.

Hoş geldin çitlembik
Sağlıkla, keyifle istediğin kiloya inmeni dilerim.

Leslie yada yürüyüş sorun olmaz, yavaştan başlarsın. Yinede Dr a danışmak iyi olur. Cuma günü resimli kilo bildirimi yapıyoruz. Toplam 3 takım olacağız spor yapmayanlar yeşil takımda Yarışıyor sadece menu bildiriyorlar ve kilo bildiriyorlar.

Mavi takım ve kırmızı takım üyeleri Menü bildirmek zorunda Her gün 8000 adım atmalı bu zorunlu değil ama avantaj puanı kazanıyor takım.

Leslie yapıcam hergün mutlaka. Hatta ipte atlıcam ama dikişimden korkuyorum. Menü bildirimi hergün yaparım. Günde 2 öğün şeklinde beslenicem. Ama 8000 adımı atamam hergün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…