Büyük oynuyorum abla 78.9 gördüm sabah
Hoşgeldin canımMerhabalarr. Acaba bu sayfadaki yarışmalar hala aktif miikatılabilirmiyim bende. 5 ay önce doğum yaptım ve acilen zayıflamam gerekiyor
Hayirli sabahlar ablacimHayırlı sabahlar kızlar
Ben de seni çok seviyorummmmmÇok sevindim bitanem hep iyi ol inşallah.
Seviyorum seni
Hosgeldiniz. Cuma başlıyoruz yarışlara kısmetseMerhabalarr. Acaba bu sayfadaki yarışmalar hala aktif miikatılabilirmiyim bende. 5 ay önce doğum yaptım ve acilen zayıflamam gerekiyor
Günaydın kk sultanlarikalkın gari diyete basliyozzzz Annemler döndü memleketten bugün de annemde yeyim de yarin yüzleşelim gerçeklerle.
Herkese günaydın
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar
Merhaba canimMerhabalarrrr
Selam canımMerhabalarrrr
Ben de seni çok seviyorummmmm
Evet sorma, ben de o gibi durumlardan korkuyorum. Her seferinde de geçmiş yapamadım, şundan, bundan dolayı vb açıklama yapmak da istemiyorum, psikolojim.icin. hayatımın her alanında iki saat açıklama yaparak, stres altına giriyorum. Rahat olamasam da en azından uzun uzadıya açıklamaları bırakmak istiyorum bu süreçteHasta falan varsa korkuyor insan bir gaf yaparım diye üzülüyorum tatlım.
Şaşkınım, bozişimyoğunluktan bakamıyoruz ama aklımız da burada
Selamlar canım hoşgeldin bayram nedeni ile bir hafta ara vermiştik cuma başlıyoruz
Hoşgeldin
Hoşgeldin canım
Hosgeldiniz. Cuma başlıyoruz yarışlara kısmetse
Gecmis olsun canimİki gündür boynum tutuk, sabah boynumu çeviremeden kalktım yataktan. Kav gündür günde 2 saat uyuyor um kızımı sallamaktan. Ayağımda uyumak zorunda kaldım, muhtemelen ondan oldu . Kızımi sallarken aynı anda ben de yattım ayağımdayken. ağırlıkla uyumuş oldum. Vücudum dökülecek gibi. Kolum da kopuyor, sağlık olsun ama çok çok yorgunum.
Hosgeldin tekrardan canim insallah hedefine birlikte ulaşacagizADINIZ: ( isteğe bağlı ) çitlembik diyebilirsiniz
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 80
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: evde oturan avukat
ÇOCUK SAYISI: 1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: tüp bebek tedavileri ve doğum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: troid
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendi mutluluğum
Hoş geldin, mutluluk buradaADINIZ: ( isteğe bağlı ) çitlembik diyebilirsiniz
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 80
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: evde oturan avukat
ÇOCUK SAYISI: 1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: tüp bebek tedavileri ve doğum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: troid
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendi mutluluğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?