Bir tek bana serbestKilo almak serbest miydi bayramda
Kız çok uzun olcek profillere sığmicekkkElhan profiline yazmışsın ya,
Zipzip- in elhosu, pastelfit in askitosu.Aklıma ne geldi, ben de fesang ın ikizi, Hedef60kgolmak nin...
Ooo ne büyük bir jest yaptın. Son noktayı koydun.Kız çok uzun olcek profillere sığmicekkk
Yaa merhaba bende sezaryen oldum. Leslie yapayım diyordum acaba sorun olur mu
Benim sadece sezeryan değildi. Bebeğim alındıktan sonra 2 saat daha devam etti ameliyatım. 15 miyom alındı ve kalın bağırsağım rahme yapışmış da onu da ayırmış dr.um. Bu yüzden içte de kesikler dikişler var.Yaa merhaba bende sezaryen oldum. Leslie yapayım diyordum acaba sorun olur mu
Canım zorlama kendini zaten. Yediğine ictigine dikkat et fırsat bulduğunda yürüyüşünü yaparsın. Bebeğini at arabaya mis gibi gezin hem de spor olur.
Çizkekin ohasi miElhan profiline yazmışsın ya,
Zipzip- in elhosu, pastelfit in askitosu.Aklıma ne geldi, ben de fesang ın ikizi, Hedef60kgolmak nin...
Ohası diil ki, üç nokta varÇizkekin ohasi mi
Bana hoş bulduk dersen sorun olmaz benceKızlar minik bebeğim olduğu için sürekli giremediğim zamanlar olabilir. Ama akşam bilgilendirmeleri yaparım mutlaka sorun olmaz değil mi
Bana hoş bulduk dersen sorun olmaz bence
Not: Çitlembik mesajımı görsün diye yazmışımdır
Aşkitom sana herşey serbestBir tek bana serbest
Yaşı 26.5 olana yani
Hoşgeldin canımKızlar minik bebeğim olduğu için sürekli giremediğim zamanlar olabilir. Ama akşam bilgilendirmeleri yaparım mutlaka sorun olmaz değil mi
Var kuzumToptan hoşbuldumelhan niğde ile bir bağlantın mı var eski mesajları okuyorumda azıcık
Var kuzum
Öğrencim çıkıyormuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?