Teşekkür ederim bitanemAşkitom sana herşey serbest
Hoşgeldin canım
Evet çitlembik .. Edebiyat öğretmeniyimÖğretmensiniz o zamanhangi okul hangi branş
Çizkekin ohasi mi
Çizkekin frambuaz sosuuuOhası diil ki, üç nokta var
Sana da cnmAllah rahatlık versin kızlar
Allah esirgesin yavrunu canım. Onun hatrina canin sağ olsunHoşbuldumm. Minnoş kızım için affedin gözümden kaçıyor bazen
Ne güzel. Çok severim edebiyat. Çok okurum bende. Peki hala niğdedemisiniz?Evet çitlembik .. Edebiyat öğretmeniyim
Resimden çıkaramadım ben tanımıyorumAllah esirgesin yavrunu canım. Onun hatrina canin sağ olsun
Eee tanış çıktık mi
Bor/ Çukurkuyu' da altı yıl çalıştım canım.Resimden çıkaramadım ben tanımıyorum
Şu an Antalya'dayım. Edebiyati sevmen beni mutlu etti.Ne güzel. Çok severim edebiyat. Çok okurum bende. Peki hala niğdedemisiniz?
Bende aslen Bor'luyum. Bor merkez. Ama niğde merkezde doğup büyüdüm ve hala merkezde yaşıyorum. 2000de ben ilk okula başlamıştım henüz zaten tanımam imkansızmışBor/ Çukurkuyu' da altı yıl çalıştım canım.
2000-2006.
İkimiz de ucuz kurtuldukBende aslen Bor'luyum. Bor merkez. Ama niğde merkezde doğup büyüdüm ve hala merkezde yaşıyorum. 2000de ben ilk okula başlamıştım henüz zaten tanımam imkansızmış
Afiyet olsun canımSalı menüm
Sabah 1.5 dilim tb ekmek 2 siyah zeytin az kızartma 3 dilim peynir 1 çatal nutella
Akşam18.30 2 kanat 2 incik 2 kelebek pirzola 1 bardak kola salata 1 lokma lavaş
Su 2 lt
Çarşamba menüm
Sabah 1.5 dilim tb ekmek 2 siyah zeytin 2 dilim antep peyniri domates salatalık az pastırmalı yumurta 1 çatal nutella
Ara15.30 1 avuç çilek
Akşam18.30 1 tane d börek mantarlı 1 bardak çay doamates salatalık
Su 1.5 lt
Zipzip- HanimKelesimiGetir
Allah bağışlasın canımHoşbuldumm. Minnoş kızım için affedin gözümden kaçıyor bazen
Geçmiş olsun canımİki gündür boynum tutuk, sabah boynumu çeviremeden kalktım yataktan. Kav gündür günde 2 saat uyuyor um kızımı sallamaktan. Ayağımda uyumak zorunda kaldım, muhtemelen ondan oldu . Kızımi sallarken aynı anda ben de yattım ayağımdayken. ağırlıkla uyumuş oldum. Vücudum dökülecek gibi. Kolum da kopuyor, sağlık olsun ama çok çok yorgunum.
Allah şifa versin canımCanlarımmmm, merhabalar
Yoldayız, canım evimize dönüyoruz.
Bayram pek güzel geçmedi bende, migren sinüzit ve boğaz ağrısıyla geçti.
Şu 4 gün o kadar kalabalık ve yoğundu ki sizlere vakit ayrıramadım.
Kilo konusuna gelirsek , güzel yedim
Masterfat yarışında kesinlikle ben birinci olacağım onu söyleyim şimdiden
Ama kilo dediğin nedir ki , sizlerle hemencik veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?