Sağol canımÇok geçmiş olsun canım
Menuler icin demistim ablaYarın tartılıp yazmayaımı şimdi onu çakamadım pazarteside farlı yazıyorduk çünkü.
Nasil oldunuz canim iyilesti mi bebeginSağol canım
Yok valla öyle yemedim gerçide kahvaltıyı kaçırdım azcık itiraf ediyorum,kabak detoksu yaptım onu yiyecem bugünHanimKelesimiGetir sevgili kaptanım ve yeşil takım kızları bayramda bol bol yediniz mi yoksa yarın tartı günü inşallah artı çıkmayız bugün tavsiyem tatlı falan yemeyin de çok artı çıkmayalım
Tamam o zmaan tartıda zaten fazla gelecem biliyorumMenuler icin demistim abla
Yarin tartilip yazacagiz tabi ki
Bn iyiyim şükür bebiş de iyi bi sesi değişti inşallah o da düzelirNasil oldunuz canim iyilesti mi bebegin
Oooo on nurmara şehir canım memleketimEskişehir güzel bir yer dimi? Öyle biliyorum ben
Selam hoş geldinHerkese güzel bir gün olsunn mirhabaaa
Ne oldu bebişe astamı yoksa annesi geçmişler olsun .Bn iyiyim şükür bebiş de iyi bi sesi değişti inşallah o da düzelir
Bnde baklava yedim valla çok pişmanım ama yapcak bişey yok yeni leslie yaptım 2 mil oğlum uyudu şimdi etrafı toparlayıp yemek yapcamYok valla öyle yemedim gerçide kahvaltıyı kaçırdım azcık itiraf ediyorum,kabak detoksu yaptım onu yiyecem bugün
Tamam o zmaan tartıda zaten fazla gelecem biliyorum
Hem bebeğim hem bn hastaydık üşüttük galiba bronşit başlangıcı dedi doktor da şimdi iyi biraz dahaSelam hoş geldin
Ne oldu bebişe astamı yoksa annesi geçmişler olsun .
Merhaba canimHerkese güzel bir gün olsunn mirhabaaa
İnşallah canimBn iyiyim şükür bebiş de iyi bi sesi değişti inşallah o da düzelir
Hos buldumSelam hoş geldin
Ne oldu bebişe astamı yoksa annesi geçmişler olsun .
Yıllardan sonra bir anda modun düşerse elbet sorarlar ikizim. Bir anda kesme samimiyeti yavaş yavaşAslında çok neşeli bir insanım ama takıyorum, bir de şimdi eşimin görevde olması , benim iki küçük çocukla ailemle yasamam, bir yandan ise gitmem, zorladı beni ve şuan iş arkadaşlarımla bile konuşmak istemiyorum. Yıllardır o kaqdar lacka bir ilişki yaşadık ki , kendimi Afedersin şaklaban gibi hissediyorum. İki suratım düşse, vay efendim hadi neşelen, nooldu, bilmem ne. En son cuma dedim ki ya belki moralim bozuk, sizin modunuz Yokken ben üstünüze mi geliyorum. Ya iyiliğim için ama cidden çok sıkıldım şu iyiliğim için muhabbetinden. Samimi olmak istemiyorum artık ama mümkün olmuyor. Herşeyle şaka da olsa dalga, dalga.
Iyiyim canim sen nasilsinNasılsın kaptanım
Selam fesangimSelam canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?