- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 39
Siyaseti boşver aynen. Ya benim panik atağim başladığı için şuan tek derdim artmadan onu yok etmek. Ufacık bir şeyi taksam ,çarpıntı olacak, istesem de takamam. Lüksüm yok. Şu aşamada umrumda diil, çünkü elimden bir şey gelmezEn güzeli gitmemek artık.
Kimse kusura bakmayacak bu dönemde.
Az kaldı biraz daha sabır.
Yapacak şey belli zaten de çok siyasete girmek istemyorum burada şimdi.
Gitmesen olmuyor abla, kv hasta . Ziyaret şart oluyor. En azından orda olursak git geller bu kadar yıpratmaz biziEn güzeli gitmemek artık.
Kimse kusura bakmayacak bu dönemde.
Az kaldı biraz daha sabır.
Yapacak şey belli zaten de çok siyasete girmek istemyorum burada şimdi.
Yanlış bilmiyorsam 4 mezhebin yaşadığı yer diye biliyorum.İlçesine gidelim diyorduk ama bu son gidişimizden sonra Antakya ya tayin istemeye karar verdik
Evet etnik olarak karışık ama insanları çok kibar, nazik, düzenli bir şehir
Evet ikizim, geçen okumustum ama arada kaynadi yazamadimMemleketim beaaa EsEsEs KiKiKi eskieskies
Haha aynen kesin vardır diye düşündüm. SağolYapay kumsal var , oraya gidersiniz
Neden böyle oluyorsun.çokmu düşünüyorsun herşeyi kafanamı takıyprsun yoksa yada başka sebebermi var.Siyaseti boşver aynen. Ya benim panik atağim başladığı için şuan tek derdim artmadan onu yok etmek. Ufacık bir şeyi taksam ,çarpıntı olacak, istesem de takamam. Lüksüm yok. Şu aşamada umrumda diil, çünkü elimden bir şey gelmez
Şu şartlarda artık insanlarda zorlanıyor gitme durumunda o anlamda söyledim.Gitmesen olmuyor abla, kv hasta . Ziyaret şart oluyor. En azından orda olursak git geller bu kadar yıpratmaz bizi
Evet kağıt kebabı meşhur merkezde, biberli ekmek, dövme, kömbe, humus vs bunları biliyorum. Ben ankaradan gelin gittim oraya . Pek bilmem yemeklerini ama kv eltiler yaptığında güzel oluyorKızım iş için gitmişti hataya yemeklere bayılımış çok güzel demişti..
Humusa bayılır zaten severek yer,diğerlerini bende bilmiyotum hiç,tepsi kebabımı ne ondan yemiş birde çay bardağında kahve içiliyormuş orada.Evet kağıt kebabı meşhur merkezde, biberli ekmek, dövme, kömbe, humus vs bunları biliyorum. Ben ankaradan gelin gittim oraya . Pek bilmem yemeklerini ama kv eltiler yaptığında güzel oluyor
Hayırlı olsunİlçesine gidelim diyorduk ama bu son gidişimizden sonra Antakya ya tayin istemeye karar verdik
Evet etnik olarak karışık ama insanları çok kibar, nazik, düzenli bir şehir
Onlara göre biz de ayrı bir mezhebiz. Saygı olduktan sonra hiçbir sorun yaşanmaz. Ki saygılı bir memleket. Ben severim farklı kültürleri görmeyi tanımayıYanlış bilmiyorsam 4 mezhebin yaşadığı yer diye biliyorum.
Kültürdür bana göre orası.
O yüzden dedim ya farklı kültürler sonuçta bir araya geliyor,görmek isterdim o bölgeleride .Onlara göre biz de ayrı bir mezhebiz. Saygı olduktan sonra hiçbir sorun yaşanmaz. Ki saygılı bir memleket. Ben severim farklı kültürleri görmeyi tanımayı
Aslında çok neşeli bir insanım ama takıyorum, bir de şimdi eşimin görevde olması , benim iki küçük çocukla ailemle yasamam, bir yandan ise gitmem, zorladı beni ve şuan iş arkadaşlarımla bile konuşmak istemiyorum. Yıllardır o kadar lacka bir ilişki yaşadık ki , kendimi Afedersin şaklaban gibi hissediyorum. İki suratım düşse, vay efendim hadi neşelen, nooldu, bilmem ne. En son cuma dedim ki ya belki moralim bozuk, sizin modunuz Yokken ben üstünüze mi geliyorum. Ya iyiliğim için ama cidden çok sıkıldım şu iyiliğim için muhabbetinden. Samimi olmak istemiyorum artık ama mümkün olmuyor. Herşeyle şaka da olsa dalga, dalga.Neden böyle oluyorsun.çokmu düşünüyorsun herşeyi kafanamı takıyprsun yoksa yada başka sebebermi var.
Şu şartlarda artık insanlarda zorlanıyor gitme durumunda o anlamda söyledim.
Tayinmi olcak yoksa oraya.
Evet abla, şu an ben ücretsiz izindeyim. Her şeyimiz çift maaşa endeksliydi. Bu şekilde devam edersek bizi zorlayabilir.Neden böyle oluyorsun.çokmu düşünüyorsun herşeyi kafanamı takıyprsun yoksa yada başka sebebermi var.
Şu şartlarda artık insanlarda zorlanıyor gitme durumunda o anlamda söyledim.
Tayinmi olcak yoksa oraya.
Hamileliğimde humus yapmıştı kv. Tiksindim aşerme döneminde. Hala yiyemem ama seveni çok. Tepsi kebabı dediğimiz şeye orada kağıt kebabı diyorlar. Et olsun da her türlü güzel olurHumusa bayılır zaten severek yer,diğerlerini bende bilmiyotum hiç,tepsi kebabımı ne ondan yemiş birde çay bardağında kahve içiliyormuş orada.
Teşekkür ederim canım inşallah hayırlı olurHayırlı olsunevet oralı arkadaşlarım var, hatta kankam gibi. Çok seviyorum.
Ben İstanbul'u da çok severim hatta en sevdiğim şehir, başka insanlar da olsun tabi ama bizlerden çok olunca her yerde , o zaman hoşuma gitmiyor. Ah eski İstanbul.
Sen eşinle ayrımısın şu anda,başka yerdemi görevli sende ailenle berabersin o zman.Aslında çok neşeli bir insanım ama takıyorum, bir de şimdi eşimin görevde olması , benim iki küçük çocukla ailemle yasamam, bir yandan ise gitmem, zorladı beni ve şuan iş arkadaşlarımla bile konuşmak istemiyorum. Yıllardır o kadar lacka bir ilişki yaşadık ki , kendimi Afedersin şaklaban gibi hissediyorum. İki suratım düşse, vay efendim hadi neşelen, nooldu, bilmem ne. En son cuma dedim ki ya belki moralim bozuk, sizin modunuz Yokken ben üstünüze mi geliyorum. Ya iyiliğim için ama cidden çok sıkıldım şu iyiliğim için muhabbetinden. Samimi olmak istemiyorum artık ama mümkün olmuyor. Herşeyle şaka da olsa dalga, dalga.
Yolun düşerse buyur gel abla, görülmesi gereken yerler gerçektenO yüzden dedim ya farklı kültürler sonuçta bir araya geliyor,görmek isterdim o bölgeleride .
Hayırlsı olsun şimdiden,umarım istediğiniz yer neresi olursa oraya gitmek kısmet olur.Evet abla, şu an ben ücretsiz izindeyim. Her şeyimiz çift maaşa endeksliydi. Bu şekilde devam edersek bizi zorlayabilir.
Eşimle ben öğretmeniz. Tayin isteyeceğiz yaza inşallah
Hamileliğimde humus yapmıştı kv. Tiksindim aşerme döneminde. Hala yiyemem ama seveni çok. Tepsi kebabı dediğimiz şeye orada kağıt kebabı diyorlar. Et olsun da her türlü güzel olurkahveyi ben de çay bardağında içerim ama orda dışarda hiç kahve içmedim bilmiyorum o durumu
Teşekkür ederim canım inşallah hayırlı olurUrfa’dan sıkıldım, tüm arkadaşlarım memleketlerine tayin istediler gittiler. Sıra bize geldi. Ankara’ya puanımız yetmiyor biz de Hatay olsun dedik.
İstanbul bize göre gezmek için güzel bir şehir ama orada yaşamak çok pahalı. Allah yardım etsin geçim sıkıntısı yaşayanlara
İnşallah abla. Evet urfadayımHayırlsı olsun şimdiden,umarım istediğiniz yer neresi olursa oraya gitmek kısmet olur.
Humusu bende çok sevmem öylede denedim hatta oldu yendi bile.
Bayılmış o dediğim kebaba zaten etçidir kızımda.
Sen şimdi urfadamısın peki.
Urfayı gördüm balıklı gölede gitmiştik,bakırcılar çarşında gttik sahan almıştım oradan,birde arka sokaklarda br salaş yere gidip patlıcan kebabı yemiştik çokgüzeldi.İnşallah abla. Evet urfadayım
Patlıcan kebabı meşhur buranın. Ama en lezzetli patlıcan kebabı Birecik te yenir. Balıklıgöl’deki çarşısı çok çeşitli, ihtiyacın olan her şeyi ordan alabilirsin . Dün akşam gidelim , Balıklıgöl’de gezelim , birer fincan menengiç kahvesi içelim dedik ama çok yağmur yağdı. Vazgeçtik biz deUrfayı gördüm balıklı gölede gitmiştik,bakırcılar çarşında gttik sahan almıştım oradan,birde arka sokaklarda br salaş yere gidip patlıcan kebabı yemiştik çokgüzeldi.
B,rde adamda tatlı biber istemiştim adam suratıma baktı ne dyon sen öyle diye anladı tabi turist bu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?