- 20 Mart 2008
- 142.091
- 214.253
- 1.423
- 61
Çok güzeldi kebab patlıcanın kabuklarını soya soya yedim,adam zaten demiştir kesin delimi ne diye ne arar orada tatlı biber yaniPatlıcan kebabı meşhur buranın. Ama en lezzetli patlıcan kebabı Birecik te yenir. Balıklıgöl’deki çarşısı çok çeşitli, ihtiyacın olan her şeyi ordan alabilirsin . Dün akşam gidelim , Balıklıgöl’de gezelim , birer fincan menengiç kahvesi içelim dedik ama çok yağmur yağdı. Vazgeçtik biz de
Burda tatlı biber diye bir şey yok
Günaydın canim yarin hesaplayacagizGünaydın sevdiceklerim nasılsıniz ? Grubumuzun ortalama ağırlığındaki artisi hesaplayalım hadi
Günaydın canimGünaydın gençler
Gecmis olsun pastelfitimBen de dün iş yaptım sonra da yattım pinekledim ağrım var yineBugün de işleri bitirdim, ıspanağa adadım kendimi
Sagol ablacimİyi yolculukları olsun
Sagol kaptanimGüle güle gitsin.
Afiyet olsun canimRamazan'da foto paylaşmıyordum, içim rahat etmiyordu. Şimdi anlık bir foto gelsin
Merhaba canim
Üni okuyan değil demiSagol ablacim
Sagol kaptanim
Gercek mi
Şimdi okudum onedio sayfasında.Gercek mi
Yok abla erzurumda calisiyor esiyle geldiÜni okuyan değil demi
Iyi ki icmiyorum sigara saka gibi fiyatlarŞimdi okudum onedio sayfasında.
İzleyemedim acilmadi
Aynen susayım ben ya en iyisi yoksa sayarım .Iyi ki icmiyorum sigara saka gibi fiyatlar
İzleyemedim acilmadi
Isteyen paylaşabilir ama yarından itibaren menu listesi tutacagimZipzip- yarın tartı günü ya, bugün den menü paylaşımı başlıyor mu, yoksa cumadan itibaren mi?
Yafın sabah yazacaz şimdi demi menüleri.Isteyen paylaşabilir ama yarından itibaren menu listesi tutacagim
Rica ederim kuzumTeşekkür ederim ablacim
Cumadan itibaren yazacagiz abla yani sen pazartesi yazmis olursunYafın sabah yazacaz şimdi demi menüleri.
Rica ederim kuzum
ip atlamak omurgaya da acayip zarar veriyorAsla asla ip atlama . En az 1 sene boyunca sporcu bir geçmişin yoksa kasların kaldırmaz. İlk etapta lesliede önermem yürüyüş yapmak en doğrusu senin için dikişler yeni atmalı, zıplamali şeylerden uzak durmalısın
Tartilmamak çok guzel bir şey ahahaGünaydın sevdiceklerim nasılsıniz ? Grubumuzun ortalama ağırlığındaki artisi hesaplayalım hadi
Yarın tartılıp yazmayaımı şimdi onu çakamadım pazarteside farlı yazıyorduk çünkü.Cumadan itibaren yazacagiz abla yani sen pazartesi yazmis olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?