- 20 Mart 2008
- 142.091
- 214.253
- 1.423
- 61
olsun üzülme sen veririsin gene gel yamacıma hemen sarılayım sana59.656lari görmüştüm ben ya
Çok tatlısın ablacımolsun üzülme sen veririsin gene gel yamacıma hemen sarılayım sana
Bildirimler daha bitmedi canim
Başka türlü evlilik zaten yürümez dua etsinler bize alttan aldığımız için gemileri yürüyor ama incitilmeyi de hak etmiyoruz.İnşallah canım
Adam hem suçlu hem güçlü.
Inşallah canım
Hep alttan aldım ben bugüne kadar.Tadımız kaçmasın diye diye ondan böyle oldu simdi zaten
Inşallah canım
Sağolun kızlar iyiki varsınız
Kaçsin şimdi
65 diye tahmin etti de bakalım tartılsınKaçsin şimdi
Rahat geçirdiğimiz günlere say tatlım.Hic üzme kendini yarışmalarda istediğimiz kiloya ineceğiz inşallah.59.656lari görmüştüm ben ya
Merak ediyorum en çok onunkini65 diye tahmin etti de bakalım tartılsın
Geçen cumartesi 69,90 görmüştüm canım ondan 71 tekrar görünce dünden beri içim içimi yiyordu ama bugün tekrar yeni bir sayfa açmaya kendimi ikna ettim gibi inşallah veririz şu fazlalıkları
Zeynoşum bitane yaaa
Valla bu aralar okuyup çıkıyorum eksik kalmiyayim diye
İnşallah bitanem. Çok da üzülmedim zaten vereceğiz biliyorumRahat geçirdiğimiz günlere say tatlım.Hic üzme kendini yarışmalarda istediğimiz kiloya ineceğiz inşallah.
Yaaaaa ablaaamm benimmm.allah razı olsun sendenZeynoşum bitane yaaa
Mesajlara gülünce çok mutlu oluyorum yüzü gülüyor diye
Ceeeeee diye kop gelValla bu aralar okuyup çıkıyorum eksik kalmiyayim diyebundan sonra beğeni yapmadan mi gelsem sessiz sedasız
Haftaya hepimiz bombeeeee gibi gelecegine güveniyorum eminim artılar atacakGeçen cumartesi 69,90 görmüştüm canım ondan 71 tekrar görünce dünden beri içim içimi yiyordu ama bugün tekrar yeni bir sayfa açmaya kendimi ikna ettim gibi inşallah veririz şu fazlalıkları
Bak bu da olur canımCeeeeee diye kop gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?