Aynen hende 60-65 olmadan zayıf demiyorumNerde 55 görmeden zayıf demem kendime bebeğim
Afiyet olsun canim meyve miktarlari ne kadardıSabah 7.30
1 dilim cikolatali ekmek
Peynir zeytin
Saat 12.00
Mercimek çorbası makarna
Saat 17
Muz
Erik
Çilek
Malta eriği
Dut
Yıllar sonra pazara gittim kendimi meyveye verdim :)
Tartilmaktan aşırı korkuyorum . Spor bir süre daha olmayacak salı günü spor hekimine gideceğim bakalim ona göre yol haritası çizerim . Tenise ara vermek çok üzdü
@CordeliaZipzip-
Hmmm aslında sık sık acikmiyorum çünkü öğünleri çok dolu yiyorum ama bilemedimÇabuk acikirsin ...
Kullanmıyorum canım alıyorum unutuyorum hepCnm demir eksikliği anemin var görünüyor, ilaç kullanıyo muydun
Sebzeler pişerken biraz yürüyimmm
Teşekkür ederim canım cevabın içinKendinin en iyi hali ol cnm evet Proteinocean markasının aldım arada içiyorum ama düzenli kullanamadım
Tabi kız hep günahımı aldı bu hanımlar bana obur dedilerAA senin hep triot zaten ahaha
Ahaha çok sarhoştum hatirlamiyorum ahahaAfiyet olsun canim meyve miktarlari ne kadardı
Sarıl bana kuşum yoksa sen obur diilsin ahahaaTabi kız hep günahımı aldı bu hanımlar bana obur dediler
Sarıldım bebişimSarıl bana kuşum yoksa sen obur diilsin ahahaa
Afiyet olsun canimAhaha çok sarhoştum hatirlamiyorum ahaha
2 Malta eriği
6 erik
3 çilek
1 muz
5 dut çöp öyle söylüyor ahah :))
Afiyet olsun fesangim❤Menü
Sabah 9.00
Bir dilim brownie
Öğlen 14.00
Bir muz ve 4 çay kaşığı Nutella
Akşam 17.00
Büyük bir tabak patatesli tavuk
Biraz marul avuç içi kadar ekmek
Ayran
Zipzip- North River
Teşekkür ederim zıpzıpımAfiyet olsun fesangim❤
Aminn canım cümlemizin inşallahKinoalihatun , Rabbim gönlüne ferahlık versin canım
İnsallah canımErkekler böyle maalesef sen haklıda olsan kendilerini haklı konuma getirirler,üzülme sakın hatasını anlar umarım gelir özrünü diler senden.
Aynen canımBaşka türlü evlilik zaten yürümez dua etsinler bize alttan aldığımız için gemileri yürüyor ama incitilmeyi de hak etmiyoruz.
Inşallah canımHaksızsa eğer haksızlığını anlayana kadar sen de konuşma. Neden strese giriyorsun ki, bırak yemeğini çayını ütüsünü vs kendisi yapsın. Sen yap kahveni , keyfini çıkar. Erkeklerde çoğunlukla var bu huy, haklı da olsa haksız da olsa küsenler çok. Hiç sevmem küsen erkeği.
Dediğim gibi bu bir süreç ve sen günlük hayatına devam et, hiç sıkma canını. Mecbur gelecek gönlünü alacak. Sanki kimi varsa bu hayatta senden başka
Nice 20 senelere canım.mantıklı aslında psikiyatristin dediği ben de deneyim.Hoşgeldin canım
Bu ay 20 senemiz bitecek.benimki de hiç umursamaz.psikiyatriste söylediğimde bana dedi ki biblo gibi gör eşini.istediginde önünü istediğinde arkasını çevir demişti.inan bende çok işe yaradı.ben olaylara duygusal bakan taraf eşim ise yapar eder unutur sonra da bana bakıp ne oldu neye küstün der.
Hayırlı olsun canım
Güncellendim geldim.
Eline emeğine sağlık canım
Masterfit Yarışması 33.Etap 1 @yildiz4kc 71.3 2 North River 79.1 3 @Cordelia 66.0 4 fesang 59.6 5 @Elhan 64.4 6 @pastelfit 59.5 7 @She-Raa 87.1 8 @erenmothers 71.2 9 Wilma11 70.6 10 Kinoalihatun 75.25 11 @Aomine Daiki 61.4 12 Hedef60kgolmak 73.1 13 60kiloyum 84.9 14 @Tempus 91.0 15 Zipzip- 58.95 Yeşil Takım 1 @HanimKelesimiGetir 54.35 2 @Chedarice 83.85 3 @19Temmuzda69um 76.2 4 @Ytmz 67.5 5 @Beklenen2 77.9 6 @Mehfam 71.2 7 Kendinin en iyi hali ol 66.2 8 @_Citlembik_ 81.7
Layık olmaya çalışacağım kaptanım
kuzum demir takviyesi alman lazım. maalesef demir kendi kendine toparlanmıyor. ben de depo demire başladım yeniden. saçlar elime geliyorAnlayan var mı? Ya doktor neden B12 ve d vitaminine bakmamış ki sinir oldum
Kullan kullan cnmKullanmıyorum canım alıyorum unutuyorum hep
Teşekkür ederim canım cevabın için
Sen benim sayacıma bakma ben en az 57 yimBak sen kadar olabilmem için 2 kilo var işte onu vermem laizm sen et kabul olur bakarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?